Merhaba kızlar 7. Haftadayım çalışıyorum ama masa basında olmama rağmen zorluyor. Başdönmesi ve bulantı kabusum oldu acaba bıraksam mı bı kaç hafta sonra düzelirmi diye ikilemde kaldım çalışanlar ne durumdasınız?
Ben de çalışıyorum canım 17. haftadayım. benim gebeliğim rahat geçiyor masa basındayım bende. göbek büyüdükçe dayanabilir miyim bilmiyorum. şimdilik devam ediyorum nisan ayına kadar çalışmam gerek. eğer sürekli olmuyorsa devam edebilrsin. zaten ilk üç ay oluyor böyle şeyler. kötüye gidiyorsan ya izin ya da çıkış. başka çare yok.
Ben de çalışıyorum canım 17. haftadayım. benim gebeliğim rahat geçiyor masa basındayım bende. göbek büyüdükçe dayanabilir miyim bilmiyorum. şimdilik devam ediyorum nisan ayına kadar çalışmam gerek. eğer sürekli olmuyorsa devam edebilrsin. zaten ilk üç ay oluyor böyle şeyler. kötüye gidiyorsan ya izin ya da çıkış. başka çare yok.
Merhabalar ben de calisiyorum ve surekli ayaktayim. Galiba kosturmacanin icinde anlamiyorum ne olduğunu :) herkesin gebeligi farkli farkli oluyor. Eger biraz dinlenmenin iyi geleceğini dusunuyorsaniz izin alma sansiniz da varsa neden olmasin :)