Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
calısırken sıkıntı olmuyor mu?Ne kadar erken gidersen o kadar erken dönersin mantığı ile 37. haftaya kadar direnmeye çalışıyorum.
calısırken sıkıntı olmuyor mu?
Ne kadar guzel ıyı dayanmışsınız37.haftaya kadar çalışmıştım.Hakkım olsa daha da çalışırdım çünkü işe ne kadar gidersen o süre doğum sonrasında iznine ekleniyor. Bu arada evim tepe gibi bir yerde ve 29 ocakta doğum yapmıştım.Karda kıyamette bile Allah yardımcı oluyor yani,hakkında hayırlısı olsun
Aslında herkesin farklıdır,benim rahat geçmişti.Hatta çalışırken daha kolaydı,evde kaldığım son haftalarım hiç geçmedi. Hamileliği ağır ve zor geçen tanıdıklarım da var.Bir de mesleğiniz de yorucu,benim genelde internette bebek alışverişi yapmakla,bebek gelişimiyle ilgili bir şeyler okumakla geçiyordu. O anki duruma göre karar verebilirsin,öncelik senin ve bebeğinin sağlığı. Allah kolaylıklar nasip etsin :)Ne kadar guzel ıyı dayanmışsınız
Ben dişhekımıyım ve sımdıden gobegım zorlamaya basladı ,
Kimseye naz yapma sansım yok hatta hastalarımın nazını cekıyorum tabı ki.
Doğum sonrasını suan dusunemıyorum 30 ya da 32 ye kadar dayanabılırmıyım diye dusunuyorum
gebelıkle ilgili bir sıkıntı yasamadım şimdiye kadar,ilk aylarda bulantım fılan da olmadı.Aslında herkesin farklıdır,benim rahat geçmişti.Hatta çalışırken daha kolaydı,evde kaldığım son haftalarım hiç geçmedi. Hamileliği ağır ve zor geçen tanıdıklarım da var.Bir de mesleğiniz de yorucu,benim genelde internette bebek alışverişi yapmakla,bebek gelişimiyle ilgili bir şeyler okumakla geçiyordu. O anki duruma göre karar verebilirsin,öncelik senin ve bebeğinin sağlığı. Allah kolaylıklar nasip etsin :)
Gercekten sanslıymışsınz,ben öğretmenim 28. haftada 15 tatile girmiştik 30. haftada okul açılınca 2 hafta rapor aldım 32 de doğum izni başladı okul kapandığında doğum iznim bitti seminere oğlumla gittim şimdi tatilde olduğumuz için şanslı bi dönemde doğdu oğlum :)
inşallah siz de rahat rahat alırsınız bebeklerinizi kucağınızaGercekten sanslıymışsınz,
Öğretmenlik bayanlar ıcın guzel bir meslek
Ne kadar guzel ıyı dayanmışsınız
Ben dişhekımıyım ve sımdıden gobegım zorlamaya basladı ,
Kimseye naz yapma sansım yok hatta hastalarımın nazını cekıyorum tabı ki.
Doğum sonrasını suan dusunemıyorum 30 ya da 32 ye kadar dayanabılırmıyım diye dusunuyorum
ben öğretmenim 28. haftada 15 tatile girmiştik 30. haftada okul açılınca 2 hafta rapor aldım 32 de doğum izni başladı okul kapandığında doğum iznim bitti seminere oğlumla gittim şimdi tatilde olduğumuz için şanslı bi dönemde doğdu oğlum :)
saol canm sen de yorma kendini otobüste yer vermemeleri de çok ayıp nerde yaşıyorsun ist mu mesafeler o kdr uzak olduğuna göreHey masallah. Ne kadar sanslisiniz. Hep boyle rast gider bebisinizin ve sizin isleriniz insallah.
Yahu ben de kendime kiziyordum,daha 24-25. Haftada gobeginin zorladigini dusunuyosun diyordum kendime..
Ama gercekten merdiven cikarken veya yururken cok zorlanmaya basladim. 8. 9. Ayda ne olurum bilmiyorum..
Benim isim geregi hep ayaktayim maalesef. Evim de cok uzak. Zaman zaman sabahlari esim arabayla biraksa da,2 otobusle gelip gitmek zorundayim. Ve isim cok uzak. 2 saatte geliyorum. 2 saatte eve donuyorum. Otobuslerin durumu da malum. Kimse de yer vermiyor :) hos beklemiyorum aslinda vermelerini ama ,gorup teklif etmemeleri biraz uzuyor beni.
Tum bu sebeplerden dolayi 32. Haftamda ben ucar... Hemen cikacagim izine... Gwrekirse ucretsiz izin eklerim arkasina. Ama daha fazla dayanamiiiciiim...
sağolun hepimiz inşinşallah siz de rahat rahat alırsınız bebeklerinizi kucağınıza
Kac kılo aldın acaba??Ben 37. Haftama kadar calisabilir raporu aldim. Stresli ve yorucu bir isim var, cok sukur hamileligim rahat gectigi ve cok kilo almadigim icin hic zorlanmadan 35. Haftama kadar hatta vardiyali olarak calistim. Fazla calisma saatlerim oldugu icin ve cok anlayisli isverenlerim sayesinde 10gun erkenden izne cikmama musade ettiler. Sicaklari bu kadar yogun yasamasam (antalya) 40. Haftama kadar da calisabilirmisim :) Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin insallah. Simdi de bebegimin eksiklerini bitiriyoruz , calisanlarinizin Allah yardimcisi olsun :*