bende devlette çalışıyorum.inan aynı surat ifadelerine bende maruz kalıyorum hastaneye gidecekseniz yıllık izninizden yazdırın diyen bir şefim bile var ama yaparmıyım asla rapor desen risk olmadığı sürece almam çok yorgun hissedince bir gün izin yazdırıyorum artık kilomu vucudum taşımıyor .Merhaba hamiş çalışan anneler yeniyim burda :)) 12+6 haftalıgız bir firmada çalışıyorum yalnız aşırı derece yoğun oluyoruz butun gün ayaktayım ve cok zorlanıyorum bebeğimin ihtiyaçları in çalışmak xorundayım 4 ay daha Rahatsızlıktan falan anlamıyorlar iş ortamındakıler hasta olsam raporu dahi zor kullanabılıyorum başka şubeye gonderirler diye Sizlerin iş yerınde durumu nedir rapor vs rahat kullanabılıyormusunuz yoksa benmiyim bir tek böyle zorluklar yaşayan
Merhaba hamiş çalışan anneler yeniyim burda :)) 12+6 haftalıgız bir firmada çalışıyorum yalnız aşırı derece yoğun oluyoruz butun gün ayaktayım ve cok zorlanıyorum bebeğimin ihtiyaçları in çalışmak xorundayım 4 ay daha Rahatsızlıktan falan anlamıyorlar iş ortamındakıler hasta olsam raporu dahi zor kullanabılıyorum başka şubeye gonderirler diye Sizlerin iş yerınde durumu nedir rapor vs rahat kullanabılıyormusunuz yoksa benmiyim bir tek böyle zorluklar yaşayan
Ben kamuda çalışıyorum hamileyim diye daha çok is veriyorlar haftasonu bile ise gidiyorum kanamam oldu rapor aldım neyseki bu aralar evdeyimMerhaba hamiş çalışan anneler yeniyim burda :)) 12+6 haftalıgız bir firmada çalışıyorum yalnız aşırı derece yoğun oluyoruz butun gün ayaktayım ve cok zorlanıyorum bebeğimin ihtiyaçları in çalışmak xorundayım 4 ay daha Rahatsızlıktan falan anlamıyorlar iş ortamındakıler hasta olsam raporu dahi zor kullanabılıyorum başka şubeye gonderirler diye Sizlerin iş yerınde durumu nedir rapor vs rahat kullanabılıyormusunuz yoksa benmiyim bir tek böyle zorluklar yaşayan
Daha çok iş vermek mi nasıl bu kadar vicdansız olabılıyorlarBen kamuda çalışıyorum hamileyim diye daha çok is veriyorlar haftasonu bile ise gidiyorum kanamam oldu rapor aldım neyseki bu aralar evdeyim
Ya sorma kardeşim çalışan anneye her kolaylık sağlansın imaji var ama icerde durum hic oyle degil 4 aylik hamileyken bir hafta icinde 2 kere izmire ucup geldim daglarda keşfe katıldım saatler suren durusmalara girdim sonra olan oldu zaten sinir krizi gecirdim rapor aldım.Devlet memurluğu günümüzde cok farklı bir hale geldi.
Hayır canım tek sen değilsin. Ben devlet memuruyum buna rağmen çok yoğun bi programım var tüm gün ayaktayım ve rapor konusunda idareciler şeytan görmüş gibi davranıolar. Zorda kalmadıkça izin bile alamıoruz.Merhaba hamiş çalışan anneler yeniyim burda :)) 12+6 haftalıgız bir firmada çalışıyorum yalnız aşırı derece yoğun oluyoruz butun gün ayaktayım ve cok zorlanıyorum bebeğimin ihtiyaçları in çalışmak xorundayım 4 ay daha Rahatsızlıktan falan anlamıyorlar iş ortamındakıler hasta olsam raporu dahi zor kullanabılıyorum başka şubeye gonderirler diye Sizlerin iş yerınde durumu nedir rapor vs rahat kullanabılıyormusunuz yoksa benmiyim bir tek böyle zorluklar yaşayan
Zaten hamile oldugumu anladığım gun kanama oldu 1 hafta rapor aldım herkes ogrenmis oldu sonra 4 aya kadar oda arkadaşlarımın 2 katı is verildi.Anladimki adam hamilelere gicik oluyor neyse dedim zaten aylar sonra gidicem dayanayim ama canima tak etti.simdi raporla götürüyorum gerekirsw ücretsiz izin al dedi eşim.Yoksa kafayi yicem.Ozelde amaan deyip cikmak daha kolay aslinda tek sorun maddiyat oluyor ama devlette insan o riski goze alamıyor.Dogum sonrası kesin ucretsiz izin alicam arkadaslarin haline cok üzülüyorum.ogle arasi sut sagiyorlar.3 4 aylik bebeklerini birakip baslamak zorunda kaldılar.Ilk çocuğumu 1 yasinda krese vermiştim bu defa onu ben buyutmek istiyorum.Allah yardımcımız olsun bu devirde çalışan anne olmak cok zor.Bazen diyorum amaaan az para cok huzurSen bile avukat olarak haklarını daha iyi bilen birisi olarak kullanamıyorsan bızım normal o zamanhamile olduguna dair belge alıp bıldırı yaptınmı ?
Hayır canım tek sen değilsin. Ben devlet memuruyum buna rağmen çok yoğun bi programım var tüm gün ayaktayım ve rapor konusunda idareciler şeytan görmüş gibi davranıolar. Zorda kalmadıkça izin bile alamıoruz.
Bende saglikciyim 24 aya kadar gece nobette tuttum . 16-08 12 saatten fazla enfeksiyonlu hastalarin icinde egil kalk acil durumlar . Hafta sonu da ve 8 saatten fazla calismama durumubuda eleman yok kurum isterse diye calistiriyorlar. Hamile anneye bir suru birseyler kolaylastirici seyler gozukuyor ama kurum istedigi gibi calistiriyor. Rapor veriliyorsa kabul etmek zorundalar . Gebesin riskemi atacaklar seni ve bebegini . Surat yapsalarda drun rapor vermisse kullanacaksin tabii. sikayet edecegini soyle.
Hiç bir iş yapmasanız dahi erken uaynmak vs insan yoruluyo bütün gün vücudumuzda neler oluyo neler anlayış yok sözde heryerde hamilelerin önceliği var yok efendım oyle bısey ne otobuste ne asansörde ne hastanede dün gecen gün sağlık ocagına gıttım rapor ıcın neyse 1 gunluk yazmıs ertesı gunde gıdemeyebılırım dedım artık raporu işledim dedi neyse zaten kar böyle yağarsa yarın zaten cocuklara ve hamilelere tatil dedi gülmemek için zor tuttum kendımı dedim sizin o dediğiniz kamuda olur bız raporu bıle zorla verıyoruz alakası yok dedı butun iş yerleri için geçerli dedi yasal zorunlulukmuş ne haklarımız varda bilmiyoruz bilsekte işten atılmamak için kullanamıyoruz
Ben dogum yaptim. Oglum bir yasinda. Haftam dolunca izne ayrildim. Suan ucretsiz izindeyim. Hastanede calisiyorum hastane degisteremem . Uc ay bitince yogun bakimdan servise verdiler.Allah sabır versin ne kadarın kaldı izine ayrılmana zaten baska subeye gondermeyı dusunuyolardı şikayet ediceğimi söyledim böyle bişey olursa sesleri kesildi şimdilik vicdansız çoğu ınsan
Ben dogum yaptim. Oglum bir yasinda. Haftam dolunca izne ayrildim. Suan ucretsiz izindeyim. Hastanede calisiyorum hastane degisteremem . Uc ay bitince yogun bakimdan servise verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?