Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalıştıgım yerde ailem yok eve aksam 18.30da geliyorum ve yemek olmuyor evde.siz yemeği ne zaman yapıyorsunuz:44:![]()
ilk olarak zamanla pratiklik kazanacaksın endişelenmeben genelde pazar günü yaparım mesela biber dolması,karnıyarık gibi yemeklerin herşeyini hazırlarım sadece pişirmesini bırakırımki işten gelince ben salata vs hazırlayana kadar pişer.
börekleri sarıp buzluğa atarım
mantımı yapıp buzluğa atarım
yaprak sarmalarını annem konserve gibi yapar benim için bende onları hazır açarım
sonraaa pazar dönüşü maruldur maydonozdur ayıklar yıkar uygun saklama kaplarında saklarımki iş çıkışı direk doğrayıp hopp tabağa
çorbalarsa zaten kolayeğer hiç hazırlığım yoksa da oğlumu uyutunca hazırlarım çok şükür yemek olmamasını dert eden bir eşimde yok oda büyük etken tabi
![]()
mikrogalgan varmı faydası olurmu acaba
bigün bulsam pratik bisey diğer gün bulamıyorum önceden ayarlamak gerek heralde esim sebze yemiyor kızım corba istiyor
mikro dalgam yok cnm hiç kullanmadım ama oğlum 3 yaşında sulu yemek olmadan olmuyo sende anneymişsin bilirsinmarka vermem uygun olurmu bilmiyorum t... ile başlayan bir markanın saklama kapları var soğanımı bile doğrayıp koyuyorum tavsiye ederim
![]()
nohutu fasülyeyi akşamdan ıslatıyorum işten gelince düdüklü tencerede 20 dk ohh miss hatta fazla haşlayıp dondurucuya atabilirsin
yazdan domates fasulye koy buzluğa![]()
fasülye koydum buzluğa t...... olanı anladım bikaç ürünü var evet cocuk sulu istiyo kızım corba mutlaka ama esim corba içmiyo tavuk et yap sürekli sebze yemiyo canım bide mantı yiyo
ayy bu yavrular hep aynı benim kide çorbacı :))
en acil çorbam mercimektir soğanı, mercimeği,havucu,patatesi at suyunu ekle düdüklüye koy 7 dkda hazır :)
a.ıkçası benim en büyük yardımcım düdüklü tencere![]()
Hafta sonu evdeyken ıkı cesıt sulu yemek yapsanız , gerıye ısten gelınce salatası pılavı kalır en fazla ...
esınız ısten kacta gelıyor
çalıştıgım yerde ailem yok eve aksam 18.30da geliyorum ve yemek olmuyor evde.siz yemeği ne zaman yapıyorsunuz:44:![]()
ben buzluğa pişmiş şeyler koymaktan hoşlanmıyorum sadece pişime hazır halde atıyorumeşin et seviyosa köfteleri hazırla buzluğa koy bir gece önceden dolaba indirirsin sen gelene kadar çözülür gelincede fırın poşetine koyarsın yanınada patates vs olduda bitti
arada iş dönüşü balık al pişmesi en kolay şey at fırın poşetine koca bir tabakta salata![]()
benle aynı saatte hemen hemen