İlk buluşma sonrası aranmamak

Görüşme anında gelecekle ilgili planlar yapıp buluşma sonrası her yerden silmesi de çok tuhaf olmuş. Kim olsa böyle erkekleri anlamlandıramaz zaten.
Gerçekten kendimi sorgulamama sebep oldu durduk yere.. Görüşme esnasında çıkma teklifi edip, gelecekte daha çok vakit geçiririz umarım tarzında konuşunca ve direk bir şey söylemeden silince her yerden bi kendimi sorguladım, kendimi kötü hissettim.. Açıklama yapma zahmetinde bile bulunmadı. Hayır bu kadar ilgili davranmasa ve silse "tamam, hoşlanmadı demek ki" der aklımda soru işareti de kalmazdı. Bundan sonra gerçek ilgisi olan varsa da inanmayacağım sanırım.

bende İstanbul dayım demek ki benim çevrede yok :)
2 tane kızım var annelik şeysiyle endişelendim sen öyle yazınca :D Allah hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın benim ve hepimizin çocuklarını hepimizi
Evet ya bence de o biraz abarti
gülendamcim sen evli barkli coluga cocuga karismis birisin. senin cevrende varsa da soylemiyorlardir. ben hem bekarim, hem daha rahat kafadayim, iliski gecmisim kabariktir, kimseyi yargilayacak durumda degilim asla, dinlerim bdv yorumu gibi yorumlar yaparim:) o yüzden benle paylasirlar cekinmeden.
cidden boyle bir furya var. kaydir kaydir buluş seviş , site kullanmaya devam et yenileri de kaydir. bir suru insanin iliskisi bu sekilde başlıyor.
eski is yerimde (şehirdeyken gayet de mutaasip yasayan) güzel bir arkadasim zengin koca bulmak icin bodrum tatilinde tinder acmisti mesela, bir adamin yatında konaklamisti (normalde kiz arkadaslariyla pansiyon tutmustu). onun kendisine aşik olacagini falan zannediyordu ama kiz sehre dönünce hic aramadi. kiz da kendisini bu seylere kapatip eski fakir sevgilisiyle barisip evlendi.
o kadar çoook var ki. cevremde de sevgili olan kisilerin cogunun hikayesi böyle.
bir de 30lara yaklasinca, hele de is ev yasayan biriysen insanlarla tanisma imkanin cok olmuyor. gitsen biryerlere sosyallessen bile adamin gelmesi, konusmak, sozlesmek falan..cidden bazi insanlar icin kolay degil.
bir de bu sitelerin bir kolayligi var. mesela klasik Türk usulü, erkegin peşinden koştuğu- sevdigine(? ne kolay soylenen bir kavram) ikna ettigi, jestler hediyeler ince dusuncelerden sonra adamin yatagina girsen iliski bittikten sonra bir hayal kırıklığı oluyor, ya da kandirilma hissi, oyle demisti boyle yapmisti falan tonla sey. oysa internetten olunca amac belli. kimse kimseyi kandirmiyor, yalandan sirf elde etmek icin aşik taklidi yapmiyor. iliski kavgalari yok, tanimak icin aylar harcamak yok, "iyi ama meslegi şöyle/ ailesi böyle" diye insanlari elemek yok, cok efor harcayip kaybettiginde giden zamanina üzülmek yok, ... sadece keyifli vakit gecirip birlikte oluyorsun. ha cok iyi anlastiysaniz zaten devam ediyorsunuz.
bir kolay tarafi da var:)
Çok rekabetçi bir dünyada yaşıyoruz artık. Kaydırmalı başlayan ilişkiler rekabetin en yoğun olduğu yer bence . :halay:
hic sorma:)
neyse ki bu camiaya girmeden dükkanı kapattim, cok mutluyum 😅

Gerçekten kendimi sorgulamama sebep oldu durduk yere.. Görüşme esnasında çıkma teklifi edip, gelecekte daha çok vakit geçiririz umarım tarzında konuşunca ve direk bir şey söylemeden silince her yerden bi kendimi sorguladım, kendimi kötü hissettim.. Açıklama yapma zahmetinde bile bulunmadı. Hayır bu kadar ilgili davranmasa ve silse "tamam, hoşlanmadı demek ki" der aklımda soru işareti de kalmazdı. Bundan sonra gerçek ilgisi olan varsa da inanmayacağım sanırım.
Hayır hayır, sakın kendini kötü hissetme lütfen. Bu onun dengesizliğiyle ilgili bir durum. Açık ve net konuşmamış, ikili davranmış. Direkt kalp kırmadan,incitmeden söyleyebilirdi bunu. Neyse sağlık olsun. Böyle olması gerekiyormuş. Bu kişi yüzünden herkes aynı mı diye düşünme.

gülendamcim sen evli barkli coluga cocuga karismis birisin. senin cevrende varsa da soylemiyorlardir. ben hem bekarim, hem daha rahat kafadayim, iliski gecmisim kabariktir, kimseyi yargilayacak durumda degilim asla, dinlerim bdv yorumu gibi yorumlar yaparim:) o yüzden benle paylasirlar cekinmeden.
cidden boyle bir furya var. kaydir kaydir buluş seviş , site kullanmaya devam et yenileri de kaydir. bir suru insanin iliskisi bu sekilde başlıyor.
eski is yerimde (şehirdeyken gayet de mutaasip yasayan) güzel bir arkadasim zengin koca bulmak icin bodrum tatilinde tinder acmisti mesela, bir adamin yatında konaklamisti (normalde kiz arkadaslariyla pansiyon tutmustu). onun kendisine aşik olacagini falan zannediyordu ama kiz sehre dönünce hic aramadi. kiz da kendisini bu seylere kapatip eski fakir sevgilisiyle barisip evlendi.
o kadar çoook var ki. cevremde de sevgili olan kisilerin cogunun hikayesi böyle.
bir de 30lara yaklasinca, hele de is ev yasayan biriysen insanlarla tanisma imkanin cok olmuyor. gitsen biryerlere sosyallessen bile adamin gelmesi, konusmak, sozlesmek falan..cidden bazi insanlar icin kolay degil.
bir de bu sitelerin bir kolayligi var. mesela klasik Türk usulü, erkegin peşinden koştuğu- sevdigine(? ne kolay soylenen bir kavram) ikna ettigi, jestler hediyeler ince dusuncelerden sonra adamin yatagina girsen iliski bittikten sonra bir hayal kırıklığı oluyor, ya da kandirilma hissi, oyle demisti boyle yapmisti falan tonla sey. oysa internetten olunca amac belli. kimse kimseyi kandirmiyor, yalandan sirf elde etmek icin aşik taklidi yapmiyor. iliski kavgalari yok, tanimak icin aylar harcamak yok, "iyi ama meslegi şöyle/ ailesi böyle" diye insanlari elemek yok, cok efor harcayip kaybettiginde giden zamanina üzülmek yok, ... sadece keyifli vakit gecirip birlikte oluyorsun. ha cok iyi anlastiysaniz zaten devam ediyorsunuz.

Yengecim çok haklısın ama nerden bulcaz düzgün adam? Yani ben zaten tek gecelik ilişki falan karşıyım ama hayatımda da biri olsun istiyorum. Ama karşıma çıkan erkekler hep böyle

+1 benim de aklıma bu geldi sonradan.
Ayrıca, yaş farkı çok fazla.
Yok istemedi . Öyle bi sırnaşıklığı vs olmadı ki ciddi ilişki istediğinden bahsetti hep. İlişkilerim uzun sürdü falan dedi. 6 sene süren ilişkisi olmuş yabancı biriyle. En son ilişkisi de 2 sene sürmüş. Yani bunlardan bahsetti daha doğrusu ben sordum o biraz anlattı. Tek gecelik ya da bir iki hafta takılmalıl birini aramıuo gibi

siz daha erken deyince egosuna yedirememistir. her sey hemen olsun istiyor bazı insanlar

Nasılsa seçenek çok diyip vakit kaybetmiyorlar eskiden çiftleşmek için dişisine kur yapan erkekler şimdi nasılsa seçenek çok diyip kaydırıp geçiyor

Yok istemedi . Öyle bi sırnaşıklığı vs olmadı ki ciddi ilişki istediğinden bahsetti hep. İlişkilerim uzun sürdü falan dedi. 6 sene süren ilişkisi olmuş yabancı biriyle. En son ilişkisi de 2 sene sürmüş. Yani bunlardan bahsetti daha doğrusu ben sordum o biraz anlattı. Tek gecelik ya da bir iki hafta takılmalıl birini aramıuo gibi
Doğrudur.
İlk yorumumda dediğim gibi; üstüne atlar gibi olmak, rahatsız etmek istememiştir belki de.
Sakin kalıp, her hareketinde bi mana aramadan akışta gözlemle bakalım.

30unu gecmis biri neden 6 yil sevgili olur o da ayri bir sey :) hem de kiz yabanciymis. bu ulkede icine girmeden bilinmeyen çok deli bir ikamet/oturum problemi var yabancilar icin, evlense herkes icin cook kolay olacakken neden 6 sene sevgili hayati yasamis ki?
ilginc geldi.
nerede tanistiniz?
bir de 39 senin icin cok büyük degil mi ya. valla ben 34üm o 29 enerjim yok.
bence fazla beklentiye girmeden takil, keyfine bak.
olursa olur, olmazsa olmaz

Yengecim çok haklısın ama nerden bulcaz düzgün adam? Yani ben zaten tek gecelik ilişki falan karşıyım ama hayatımda da biri olsun istiyorum. Ama karşıma çıkan erkekler hep böyle
Adamdan hoşlandıysan görüş bence. Akşam falsolu bir hareketi olmamış, tek kusuru geç yazmış olmak olsun. Nasıl hareket edeceğini bilememiştir muhtemelen. İkinci bir şans verilir.

Dün biriyle yemek yedim. Ben 29 yaşındayım o 39 yaşında. Onun benden çok etkilendiğini düşünüyorum. Gözlerini bir an olsun ayırmadı. İltifat ta etti. Ayrıca gelecek planlarından vs bahsetti. Yemek bittikten sonra ben eve gideyim dedim yok başka yere geçip oturalım daha erken falan dedi. Ve başka yere gittik birkaç saat te orda oturduk. Ben kalkalım demesem daha orda da mekan kapanana kadar oturcaktık. Gerçekten çok ilgiliydi ve fırsat versem ilanı aşk falan edicekti. Ben biraz daha soğuk durdum kimi zaman. Çünkü bence daha ilk görüşmede kimse kimseyi tanıyamaz ve zaman yaymak daha sağlıklı geliyor bana.
Dün gece 00.30 da falan ayrıldık. Ne gece bir şey yazdı ne sabah bir şey yazdı. Açıkçası gece bir şeyler bekledim. Sabah erken uyandığını söylemişti ama saat 10 oldu ve uyandığına eminim yine bir şey yazmadı :/
Dün yanlış anlamadığıma eminim, gerçekten benden hoşlandı. Ben de her ne kadar çok belli etmesem de sonuçta başka yere gidelim dediğinde gittim vs belli ettim diye düşünüyorum. Peki neden böyle oldu? Ya da ben mi kuruntu yapıyorum normal mi böyle olması
Ben de 29 yaşındayım. Hayatıma aldığım kişiler 30-34 yaş arası oluyor genelde. 10 yaş farkı çok fazla geldi bana. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Böyle ateşli duygu patlamaları buluşmalardan sonra sabaha kadar msjlasilir falan .Bence genelde böyle olur ama bilemedim

Cileklivanilinn, sen çok iyimsersin erkekler konusunda. Ne yapıp edip her hareketlerine olumlu bir bahane buluyorsun.
yazmasaydı ilk yaptığım yorum geçerliydi. ama yazmıs sabah. belki cidden dusunup duzgunce yazmak istemistir. bi de sadece 1 kez görüsmüsler. neyin ne olduğunu anlamak icin cok erken bazen akısına bırakmak lazım diye düsünüyorum

Back
X