bu fantaziyi çok duyuyorumbenimkini iki ay kv bakti da gecen geldiginde bebegimi emzirmeye calistigini ama bebegimin emmedigini soyledi.midem bulandi nefret ettim. daha.baska seyler de var da mide bulandirmayayim o yuzden biri kv bebek bakicak dedi mi bir irkiliyorum arkadasim.. insallah seninki boyle manyak degildir.. senin ve bebegi nin hakkinda en guzeli olsun insallah
Ben emir veremem ki sessiz kalırım gibime geliyor kimse üzülmesin diyekayınvalidenin kişiliği ile ilgili tamamen. sizi dinler mi? tv açma derseniz uyar mı? yedirmesini istemediğiniz seyler konusunda talimatlarınıza uyar mı? biberonunu şu deterjanla yıka derseniz, 'amaan bişe olmaz' der mi? 'ben bakıyorum, benim kurallarım geçer' diyecekse geri dursun derim.
Yok artık..benimkini iki ay kv bakti da gecen geldiginde bebegimi emzirmeye calistigini ama bebegimin emmedigini soyledi.midem bulandi nefret ettim. daha.baska seyler de var da mide bulandirmayayim o yuzden biri kv bebek bakicak dedi mi bir irkiliyorum arkadasim.. insallah seninki boyle manyak degildir.. senin ve bebegi nin hakkinda en guzeli olsun insallah
emir değil, sağlıklı çocuk bakımı konuBen emir veremem ki sessiz kalırım gibime geliyor kimse üzülmesin diye
tayin için almıyorum olanakları az bi yerde yaşıyorumÖğretmensiniz madem 1 yıl ücretsiz izin alıp siz neden bakmıyorsunuz ?
sırf tayin için minicik bebeğini bırakıp işe gitmek doğru değil bencetayin için almıyorum olanakları az bi yerde yaşıyorum
babam çok farklı bi karakter. bekarken annem 1 ay kaldı benimle diye aylarca küsmüş ona
bu fantaziyi çok duyuyorum
kızım kardeşi doğduğunda emzik emdi, bunlar da gelin anne olunca aynı şeyleri hissediyorlar herhalde. gerçekten iğrenç ...
benim kendi annem emzirmeye çalıştı ben napıyım
amacı neymiş sordunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?