Yazma yi unutmuşum bebegimi zaten zorla emziriyorum aç bırakıyorum mecbur içiyor yoksa mümkün değil emmiyorBence emzirme aralıklarınız çok uzun.. Sık sık emzirmeniz lazım.. Süt emzirdikçe gelir.. Bol bol su için..
Evde olduğum zaman daha sık emzirme istediğimde biliyorum az geliyor ağlıyor e ben de mama veriyorum bu da onu en az 3 saat rahat götürüyor iyice acıkmadan meme almıyor. Kısır bi döngüBebek az emdiği için süt azalmış
3-6 ay arası iş saatlerinde 3 kere 6-9 ay arası iki kere 9 Aydan sonra bir kere sağdım
Süt gelse de gelmese de sağdım
Benimki biberon sevmez meme emerdi özellikle geceleri bu nedenle kesilmedi
Evde olduğunuzda daha sık emzirseniz yani 6-1 arası çok uzun mesela
Çoğu Bebek gecede kalkıp emiyor uyanıp mama veriyorsanız uyku sersemi emzirin o Zaman daha kolay emer
Gelmiyorsa da kendinizi çok üzmeyin o kadarmış şeyin bırakın
Evde olduğum zaman daha sık emzirme istediğimde biliyorum az geliyor ağlıyor e ben de mama veriyorum bu da onu en az 3 saat rahat götürüyor iyice acıkmadan meme almıyor. Kısır bi döngü
Yok zaten doluluk hissi artık hiç yok içtiği belki 10 belki 20 ml dirAma yavaşça alışacak önce emecek sonra az mama yiyecek bir saat sonra acıkıp tekrar emecek
Meme beyne süt lazım diyecek hormon salgılanacak
Sabah mesela iki meme de dolu olmuyor mu
Ben birini emzirir birini sağardım o sütü kahvaltı sonrası ara öğünde içerdi
Ama bunu denicem ben acıktı diye 120 içiriyordum mama 60 icirip tekrar aciksinAma yavaşça alışacak önce emecek sonra az mama yiyecek bir saat sonra acıkıp tekrar emecek
Meme beyne süt lazım diyecek hormon salgılanacak
Sabah mesela iki meme de dolu olmuyor mu
Ben birini emzirir birini sağardım o sütü kahvaltı sonrası ara öğünde içerdi
Biberon ile süt vermeyi bırakın, biberondan daha fazla süt aktığı için meme emmek zor geliyir ve bir süre sonra birakiyorlar...bineron yerine çay kaşığı ile besleyin..Yazma yi unutmuşum bebegimi zaten zorla emziriyorum aç bırakıyorum mecbur içiyor yoksa mümkün değil emmiyor
Once emzirin, belli bir sure emmeden asla ek gıda yada mama vermeyin..Yazma yi unutmuşum bebegimi zaten zorla emziriyorum aç bırakıyorum mecbur içiyor yoksa mümkün değil emmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?