ses bir kii öhhöö
Günaydın çok çalışan k.k harunları herkese iyi haftalar diliyorum :1hug:
:1shok::1shok::1shok::gitmeinkim nerelerdesin be kuzumkaydirigubbakcemile
aşemmmm opuyorumnanaktan iş güç biliosun kuzum vaktim olmuyor ki siteye giemeye mafoldumbenmafoldumben çok istiyorum sizinle yine eskisi gibi beraber olmayı mafoldumben ama sös sık sık gelcem :kedi: hepinisi çok ösledim ben ya :kedi: eski günleri çok ösledim opuyorumnanaktan
biz de çok özledik be pinkim:çok üzgünüm: osmanımla ben nöbetteyiz bak bi o burda bi ben:gitme:hadi sen de takıma yasdın sonra bi daha ses etmedin gel yaz akşam bile olsa ara sıra bile girsenŞenizosman kaç gündür yok niye ki mafoldumben
herkese selamlar, geldim geleceğim derken şükür burdayım. çokkkk ara verdimmm çokkk....öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. sabaha fırsat bulamam belki şimdiden hepinize kolay gelsin.öptüm sizi çkk müdavimleri....
selamlar eski arkadaşlar görüşüo ne güzel
herkese selamlar, geldim geleceğim derken şükür burdayım. çokkkk ara verdimmm çokkk....öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. sabaha fırsat bulamam belki şimdiden hepinize kolay gelsin.öptüm sizi çkk müdavimleri....
eski değil eskimeyen dostlar onlar hepsiŞenizselamlar eski arkadaşlar görüşüo ne güzel
:asigim::asigim::asigim:ŞenizŞeniz ama sana yasak ablacım oruç vücudun hasar görrüse onun hesabını nasıl vereceksin:çok üzgünüm: sen bizim canımızsın özümüzsün bitanemizsinŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?