Çalışan Kadınlar Kulübü

günaydın çalışan bayanlar, iyi haftalar opuyorumnanaktan
hem ev hanımı hem çalışan kadın olmanın zorluklarını yaşayanlardanım bende

:1shok::1shok::1shok::gitmeinkim nerelerdesin be kuzumkaydirigubbakcemile

aşemmmm opuyorumnanaktan iş güç biliosun kuzum vaktim olmuyor ki siteye giemeye mafoldumbenmafoldumben çok istiyorum sizinle yine eskisi gibi beraber olmayı mafoldumben ama sös sık sık gelcem :kedi: hepinisi çok ösledim ben ya :kedi: eski günleri çok ösledim opuyorumnanaktan

biz de çok özledik be pinkim:çok üzgünüm: osmanımla ben nöbetteyiz bak bi o burda bi ben:gitme:hadi sen de takıma yasdın sonra bi daha ses etmedin gel yaz akşam bile olsa ara sıra bile girsenŞenizosman kaç gündür yok niye ki mafoldumben

:1shok::1shok::1shok:

pinkim gelmiş hihoyyythihoyyyt

teyet geçen iş hepimizi aynı yaptı pinkim neremizi teyet geçtiyse anlamadım işten başımızı kaldıramıyoruz :roflol::roflol:

gelin artık hepinizi asıl ben özledim :çok üzgünüm:

mıtbaka pek giremiyorum iki yeri idare edemediğim için bazen giriyorum fakat açtığımı unutuyorum yine :roflol::roflol:
dur kız bir öpem seni ŞenizŞenizŞeniz

osmanın sana gurban olsunŞeniz

orucu bu sene bırakmama kararı aldım ayşem geçen sene halen vicdan meselem olmaya devam ediyor ömrümde ilk kez bırakmak kodu be serserim :çok üzgünüm: birde işe yarasaydı iyileşseydim ilerleyeceğine gam yemeyecekti

şimdi çok daha iyiyim bedenim alıştı ruhumda daha huzurlu :jeyyar:

yokum ama takipteyim sizleri hele nevbaharın kedi aile saadetine hemen hemen hergün bakıyor ve çektikleri fotolara gülmeden geçemiyorum kaşınsam bile giriyorum :roflol:

sana - eylülüme hepinize birkere bakıyorum yeşil ışığınız yanıyor ve son mesajlarınızda kötü bir yazı yok huzurla takip ediyom:Saruboceq::1hug:Şeniz

hepinizi çok özledim ben :çok üzgünüm:buluşsak diyecem ama yine açtığımı unutmadığım bir gün olması lazım:roflol::roflol:

herkese selamlar, geldim geleceğim derken şükür burdayım. çokkkk ara verdimmm çokkk....öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. sabaha fırsat bulamam belki şimdiden hepinize kolay gelsin.öptüm sizi çkk müdavimleri....

:asigim::asigim::asigim:ŞenizŞeniz ama sana yasak ablacım oruç vücudun hasar görrüse onun hesabını nasıl vereceksin:çok üzgünüm: sen bizim canımızsın özümüzsün bitanemizsinŞeniz

hoşgeldin dilek yine bekleriza.s.

selamlar eski arkadaşlar görüşüo ne güzel

cadıcım naber sen nasılsınŞeniz

vav vvvv dilekim gelmişhihoyyyt sefalar getirdin neler yaptın yoğunluğun gittimi amma sordum değilmi:roflol:
dur daha yeğenimi sormadımŞeniz unuttum sandın demi:jeyyar:

hepiniz iyisiniz değilmi bu sene gelmedin izmire amannnnnnn çenem düştü hadi sen bunları cevapla ben öpeyim seni hasretlenŞenizŞeniz

yasak ama bir faydası olmadığı gibi tutmadığım zaman stres had safada oluyor ve daha ilerliyor canım en sağlıklısı tutmam inan bana ruhum huzurlu gerçekten iyileşme olsa haklılar diyeceğim ilerliyor gerilemiyor nasılsa kafamçokkarıştı

kendimi çok kötü hissettimmi hemen eve çıkıp yatıyorum zemuszemus yarısını yatak tutmuş oluyor ama vicdanım rahat oli serserim inan bana kaydirigubbakcemile5

asıl siz benim canlarımsınız Şenizben böyle mutluyum ve huzurluyum ayşam inan iyiyim yerimseniben

allah kolaylı versin o zaman ablacım düşüncelerin içinde çok teşk. ederim bende hiç yabanclık çekmiom zaten:kedi:

hoşbulduk : )
tatilde izmire gelememle dönmem bir oldu , bu sene daha çok kocaeliye gittim bizimkiler hep orada oluınca bu sene. şükür herkes iyi özüm . valla dünya telaşesi hiç bir yere yetişemiyorum artık yaşlanıyorum mu ne ? sen nasılsın ,herkesi çok özledim buralardayım artık, öpüyorıum kocaman kocaman herkesi.

cadıcım naber sen nasılsınŞeniz[/QUOTE]

teşk ederim bende iiim çalışıyoruzdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…