Çalışan Kadınlar Sizde de bu var mı?

Konu sahibi ben sizi anladım.ben insanları yargilamiyorum bu sizin düşünceniz.bazen Allah onumuze bazı şeyleri sunuyor karar bize kalıyor.hayatimiza bu şekilde yön veriyoruz.benim size tavsiyem hayatınızı yaşamaya çalışın ona buna kafa yorunca çok yorulur ve üzülürsünüz.
Sizin yaşadığınız aynı şeyi bende yaşadım.
Bir kamyon arkası söz var tam bizi anlatıyor
Sizin ozendiginiz hayatı yasamakla meşgulüm demiş adam vallaha doğru
Onlar hayat yaşıyor biz peşinden koşuyoruz

Merhaba bende anladım durumu, fakat şöyle bir şey var. Hayatta her zaman şikayet edecek birşeyler buluyoruz. Eğer o anlattığınız hayatı seçseydiniz de şikayet edecek hoşunuza gitmeyen şeyler olacaktı. Belki evliliğinizde mutsuz olacaktınız, belki başka bir şey. İnanın o zaman da huzur olsun yeterki paraya eve gerek yok derdiniz. O yüzden yaşanılan hayattan keyif almaya bakın derim , bir kere yaşıyoruz bu hayatı :)

Çalılan anne ve ev hanımı olmak kölelik gibi geliyor değil mi, yalnız değilsin, bırak kimseye minnet etme, az olsun minnetsiz olsun senin olsun. O eşinin 3 kuruş maaşıyla eşyanın en kalitelisini alabilen ev hanımlarının nasıl başardığını ben de anlayamadım ama böyle mutluyum umursamamaya çalışıyorum, sen de öyle yap, düşünme

Allahtan genelleme yapmadiniz yapasaydiniz daha neler yazardiniz kim bilir.

Konusahibi eski sevgilinizle ilgili yazdikladirinizi hic hos bulmadim. Bu dusunceleri aklinizdan gecirmeniz bile esinize karsi buyuk saygisizlik. Gerci diger dusuncelerinizinde pek savunulacak tarafi yok. Baskalarinin hayatini bu kadar irdelemeyi birakirsaniz kendi hayatinizla barisma sansiniz artar.

Ev hanimiyim evlendikten sonrada hic calismadim k.babamda ev verdi yuvarlanarak gidiyoruz ama ev vermeseydide muhtemelen hirs edip alabilirdik
Bazi kadinlara bakiyorum evet benim onlardan asagi kalir yanim yok
cunku esleri 5 para etmez iddaa at yarisi vs parayi nereye harcayacaklarini sasirmis durumdalar
alemler ickiler sigaralar en luksunden
yada mesburiyetmis gibi analarina kardeslerine yagdiranlar
Oyle olunca halime sukrediyorum
Bencil bi insanim evet fakat iki kisi calisilirsa evde alinabilir esyada fakat planlama onemli evlenir evlenmez cocuk yap bakiciya yedir dur sonra niye bi evimiz olmadi diye aglamalar olmaz cnm 20000 gelirin yok

Sen gene dua et memursun özel sektörde olup sürünen çocuğunu günde 1 saat görmeden günü geçiren kadınlar ne yapsın ben eve gelince çocuğun uyku saati gelmiş oluyordu günde bilmemkac saat yolda gidip gelmektrn o rezillik lerden. Sizin durumunuz ülke geneline göre çok iyi tmm borçlusun ama hayat kaliten iyidir şuanda memurluk altın değerinde herkes memur olmaya çalışıyor ben eşimi bu yaştan sonra kpss ye soktum habire iş değiştirmesinden işsiz kalıp bnm maasima bakmasindan

Duymuyorum zaten de onların hayatı beni ilgilendirmez benim hayatım onları beden ilgilendiriyor ona şaşırıyorum

Bence Python tamamlayın önce işin mantığını kavrayın iyice

Ondan sonra üstüne her şey konur
Merhaba okuduklarıma göre mühendissiniz sanırım. Ben orta-iyi derecede C#biliyorum. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Okurken evden çalışma imkanları hakkında bir bilginiz var mı, bildiğiniz iş vs.?

Ne garip düşünceler , çalışanın çocuğuyla calismayanin çocuğu bir mi diyorsun. Yani ne olmalıydı çocuğa ne verirsen onu alırsın. Düşünce yapiniz o kadar çirkin ki yabrunuz yavrunuz inşallah bu düşünceleri almaz. Her üniveriste okuyan, her sınava , mülakata giren atandi mi ? Ben de çalışıyorum , eşimin işi nedeniyle özelde çalışamıyorum ama sizden daha mi geriyim. Yurt dışında okudum, dil biliyorum sirf çalışmadım diye sizin hakettiğiniz şeyleri hakketmiyorum yani , insan kOnuyu yayınlamadan bir okur akıl süzgecinden geçirir

Ev hanimiyim bundan gocunmam mi gerekiyor?
Estağfirullah ev hanımı olmanın ne kadar zor olduğunu kendim de çok iyi biliyorum. Hakkıyla evlat büyüten her kadın baş tacı olmalıdır. Siz benim mesajımı farklı tarafa çekince bende öyle cevap verdim. Mesajımı iyi okuyun ve anlayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…