- 3 Ağustos 2018
- 92
- -1
- 6
- 31
- Konu Sahibi Kirlangiic_cigligii
-
Zengin olmaktan bahsetmiyorum daha rahat bir hayat için okudum ama okumamıs olanlar bile daha rahat lüks içinde görünüyor nasıl oluyor anlamıyorum eşi bimde çalışan arkadaşım benden daha lüks yaşıyorHayattan beklentiniz zengin olmak ise zaten memur olmakla zengin olamazsiniz , tip okuyup doktor olsaydiniz ya da genetik muhendisligi falan okuyup yurtdisina ciksaydiniz vs vs
Hayattan beklentiniz rahat gecinip , huzurlu ve mutlu bir hayat ise zaten onu gerceklestirebilirsiniz su anki mesleginizle
Sizin bayagi bir kafaniz karismis , calisan kadin olmak ile bir alakasi yok yazdiklarinizin
Zengin olmaktan bahsetmiyorum daha rahat bir hayat için okudum ama okumamıs olanlar bile daha rahat lüks içinde görünüyor nasıl oluyor anlamıyorum eşi bimde çalışan arkadaşım benden daha lüks yaşıyor
aynen özellikle annesi çalışmayanlar çalışan kadın olunca herşey çook iyi olacak zannediyor ama olmuyor herzaman . hele eş ve eş ailesi zaten çok önemliMemurluk ne öldürür ne güldürür. Hayatınız bu çizgide devam eder. Geçmişte önceliğimiz çalışmakmış o yönde tercih yapmışsınız şuan öncelikleriniz değişmiş bunu da yaşamadan bilemezdiniz. Yaşadınız gördünüz. Çalışmak çok yüceltildi biz kadınlar için yok çalışan kadın şöyle güçlü böyle özgüvenli herkesin gıpta ettiği derken biz de zannettik ki çalışınca bütün kapılar açılacak. Tabi ki çok zengin bile olsam yine çalışırım ben de evde oturamam. Ama istediğim zaman basıp gitme özgürlüğüm olsaydı da tadından yenmezdi. Bu arada birileriyle eşinizi evliliğinizi kıyaslarsanız sadece mutsuz olur ve boş yere eşinizden uzaklaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?