Çalışan kadınlara çirkin hakaret!

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
142.029
214.092
1.423
60
Akit'in internet sitesinde yayınlanan vaaz videosunda çalışan kadınlar için fuhuş suçlamasında bulunuldu.

Her çalışan kadın, gözü doymamış erkek demektir. Çalıştığı için yorgunluğu ve vakit darlığı nedeniyle erkeği ile ilişkisinde kadınlığı arızalıdır. Böyle fuhuş değil ama fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor.”
Sosyal Doku Vakfı kurucusu Nureddin Yıldız’ın çalışan kadınlara yönelttiği fuhuş suçlaması Akit gazetesinin manşetine çıktı. Yıldız, “Kadın çalışınca ‘Ümmet’ neler kaybeder?” başlığı ile yayınlanan videoda çalışan kadınlar için inanılmaz hakaretlerde bulundu…

Akit’in internet sitesinde yayınlanan videoda vaaz veren Nurettin Yıldız, çalışan kadınların erkekleri doyumsuz hale getirdiğini ve “ümmete zarar” verdiğini söyledi. Çalışan kadınlar için “erkeği ile ilişkisinde kadınlığı arızalıdır” diyen Yıldız bir kadının çalışmayı tecih ederek fuhuşa hazırlık yapmış oldığunu iddia etti.

“HER ÇALIŞAN KADIN GÖZÜ DOYMAMIŞ ERKEK DEMEKTİR!”

Her çalışan kadın, gözü doymamış erkek demektir. Çalışan kadın ya evlenmeyi erteleyerek erkeklerin evlilik sürecini baltalıyor ya da evli olduğu halde çalıştığı için yorgunluğu ve vakit darlığı nedeniyle erkeği ile ilişkisinde kadınlığı arızalıdır. Kadınlığı arızalı olduğu için erkeğin gözü açtır. O evinde erkeğini eksik bırkaıyor erkeği de iş yerinde bir başka kadına tasallut oluyor. Böyle fuhuş değil ama fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor. Ayrıca çalışan kadın doğurmayan ya da az doğuran kadın demektir. Yani benim ümmetim zarar gördü.

http://korkusuz.com.tr/gundem/calisan-kadinlara-cirkin-hakaret/

yazıklar olsun tek kelime.

Adamlardaki düşğnce bu işte hayatım..

o örümcek ağları çok sağlam asla temizlemez.

Temizlense iyi olur..

Neye dayanarak böyle demişler ben onu merak ettim. Acaba kaç aile üzerinde araştırma yapmışlar? Çalışan kadınlar ve çalışmayan kadınların sex hayatını nerden biliyorlar :KK31:Bu akit de az değil :KK8:

Araştırma filan yoktur,kendi kafalarınca atıp tutuyorlar işte

Neye dayanarak böyle demişler ben onu merak ettim. Acaba kaç aile üzerinde araştırma yapmışlar? Çalışan kadınlar ve çalışmayan kadınların sex hayatını nerden biliyorlar :KK31:Bu akit de az değil :KK8:

Erotik gazeteler bile Akit kadar içeriği seks olan haber yapmıyor gerçekten. Farklı cümlelerle aynı içeriği anlatıyorlar.

Araştırma filan yoktur,kendi kafalarınca atıp tutuyorlar işte

Orası bariz zaten, ben de bu duruma dikkat çekmek istemiştim :) Çalışan kadınlar kocalarını tatmin edemiyorlara getirmişler ya olayı nereden biliyorlar diyorum. Böyle bir şeyi bilmeleri için araştırma yapmış olmaları lazım. İki durum da onların aleyhine. Araştırma yaptık deseler böyle bir konuda araştırma yapıp da bunu yayınlamaları mantıklarına ters, ha araştırma yapmadılarsa ki zaten yapmamış oldukları gayet belli dediğim gibi, o da kötü bir durum. Kanıtsız böyle bir varsayım ortaya atmak ne kadar doğru? Bu yazılanlara inanmaya meyilli insanları biraz düşündürmekti amacım :KK52:

Kaba etlerine dayanarak yaptıklarını düşünüyorum.

Bi alo da su akit'e denilse diyecegim de fitratlarina ters:KK53:

çalışmıyorum ama tek çocukluyum bu durumu nasıl açıklar acep?

Zaten çalışmayan kadın açılıp saçılıp evde koca bekliyor yatağa atmaya.Tövbe tövbe ...kadını kafalarında hep yatakta görmeleri kendi doyumsuz açlıklarından.Sapık ruhlular.
Bir dönüp kendilerine baksalar kadınları heyecanlandıracak ne gibi vasıfları var acaba ?

Back
X