çalışan kasım anneleri doğum izninizi nasıl kullanacaksınız?

nasıl ilk dönem kapanmaz mümkün değil . sizin doğum yapacğınız muhtemel tarih 7 kasım değil mi? 7 kasımdan sonra 13 hafta sayın ben sizin yerinize hesap yaptım az önce. 7 kasımdan 13 hafta sonrası 6 şubata denk geliyor. Yani şubat tatili. 15 günlük tatil 26 ocakta başlıyor. Siz nasıl hesap yaptınız anlayamadım.

ama doktor isterse doğumunu daha geç bi tarihteymiş gibi gösterebiliyor. ben doktoruma sordum 1 hafta geç gösterebilirim dedi

Pazartesiden cumaya 5 er gunluk rapor alsaniz problem olmaz cumartesi pazar göreve

baslamis sayilirsiniz. Ben 7 hafta aldim öyle.

canım aynı sorun bende de varr ve henüz bir çözüm bulamadım çalışabiliri aldım çalışıyorum şu an

canım doğum iznin doğum olduğu an başlıyor biliyorsun sana verilen doğum tarihi tahmini bir tarih ya öncesinde olursa?

bebeğin doğduğu tarih baz alıncak canım

ktarihini ost: 36966579 .!.:
canım doğum iznin doğum olduğu an başlıyor biliyorsun sana verilen doğum tarihi tahmini bir tarih ya öncesinde olursa?
Sezeryan tarihimi yazdim ben 2. Bebeğim çünkü. Umarim sezeryan tarihinden önce gelmez

Arkadaslar koyde mudur yetkili sinif ogtetmeni olarak calisiyorum ve aracla ulasim zor oldugu icin agustos ayinda gorevlendirme istedim.sube muduru 1-2 ay icin sana sinif vermeyiz dedi ve ilceye gorevlendirme yapti.sonra ilcede olmuyomus deyip bi okula verdi.tam onayim gelmisken sen calisabilir raporun sureyi uzatir sen koyune geri don dedi.ama benim yerime gorevlendirdigini almiyo.Gidemiyosan rapor al sonra da izne ayril diyo.dogum sonrasinda kullanmak varken ben neden once kullanayim ki?ustelik merkezde acil var ve yerime geleni cekmiyo...git koye istersen otur diyo.ama ekders yazilmaz diyo....

Haklısın canım ,ben Türkçe öğretmeniyim.Ders saatimi az tuttum fazla yorucu olmuyor en azından şimdilik :) ücretli öğretmen bulacaklarını söylediler yoksa öğrencileri zor durumda ben de bırakmak istemem.İnşallah iyi olur ikimiz için de...

bebek tahmin edilen tarihten önce doğarsa, kalan izinler doğum sonrasına aktarılıyor değil mi?
mesela ben doğum öncesi 8 haftayı kullancam. diyelim ki bebek muhtemel tarihten 2 hafta önce doğdu. doğum öncesinden kalan 2 hafta doğum sonrasına aktarılıyor değil mi?

evet cnm branş öğretmeni olsam ben de çalışırdım. Ama sınıf öğretmeni olunca durum biraz farklı oluyo :)

Aktariliyor

evet sonradan farkettim yanlış hesaplamışım ben. şubat tatili kaynıyor. gerçi doktor 1 hafta 10 gün önce alcak ezeryan olduğu için tam denk gelcek o zaman

arkadaşlar kafama bir şey takıldı şimdi biz 37. haftaya kadar çalışıyoruz ya 37. hafta bitnce mi(37+6) izin başlayacak 37. haftanın başında mı

kızlar doğum izni bitince 8 hafta benim 15 tatile 2 hafta kalıyor o 2 hafta 5 er gün rapor alıp sonra ücretsiz izne ayrılsam olurmu? başlatma yapmış seyılırmıyım rapor oldugu icin? coook sağolun

kızlar doğum izni bitince 8 hafta benim 15 tatile 2 hafta kalıyor o 2 hafta 5 er gün rapor alıp sonra ücretsiz izne ayrılsam olurmu? başlatma yapmış seyılırmıyım rapor oldugu icin? coook sağolun
benim bildiğim kadarıyla işe başlasan da başlamasan da istediğin an ücretsiz izne ayrılabilirsin. sorun olmaz yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…