• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalışan kız öğrenci erkek ilişkisi

inthemorning

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
32
21
88
33
Selam kızlar :KK3:Bu konuyu yazabilmek için buraya üye oldum fikir verebilirseniz çok mutlu olurum..

Ben şu an çalışan üni mezunu 24 yaşında bir bayanım. Sevgilimle ilişkimiz daha 3 haftalık. yaşlarımız aynı olmasına rağmen o şu an üni 2.sınıfta .. yani nereden baksanız mezun olmasına daha 2.5 sene var ortalama. Çıkmaya başladığımız ilk günden beri sürekli ciddi düşündüğünü mezun olur olmaz işini toparlayıp istemeye geleceğini falan söylüyor. Sevdiğini değer verdiğini hissediyorum çok hatta bazı zamanlar ilgisi boğucu bile olabiliyor fakat beni düşündüren birkaç mesele var sizlere danışmak istiyorum…

Henüz öğrenci olduğu için bazen parası olmuyor gittiğimiz çoğu yerde hesabı ben ödüyorum yada çoğunu ben azını o ödüyor. Hafta sonları bi dükkanda part time çalışıyor harçlık çıkartmak için. Eline para geçince benimkini ödemeye çalışıyor sadece. Ben bunu bildiğimden genelde ona kalmadan kendim kasaya gidip ödüyorum ama geçen gün bir olay oldu. 20 tl lik bir hesap gelmişti. garson hesabı masaya getirmek üzereyken bu kalktı ben bi lavaboya gideyim dedi.:110: Tamam dedim bu gitti ben de ödedim ama 10 20 lira için bu şekilde davranması da itici geldi. Hayatım sen öder misin falan diye açıkça söylese bu kadar tuhaf olmazdım sanırım.. öğrenci olsa da bayan olarak üst üste günlerce hesap ödeyince karşımdaki erkeğe hayranlık duyamıyorum bilmiyorum ben mi kötüyüm? ben de mesleğe yeni başladım henüz maaşım çok düşük ve ikimizde ailemizle yaşıyoruz bu arada.

Bu ilişki bu şekilde 2buçuk yıl yürür mü daha askerliği iş bulma süreci cartı curtu var. Ve ben onu seviyorum ama aşık olamadım .. sebebini tam bilmiyorum. onun bana olan ilgisi sevgisi de etkilemiş olabilir beni bu kadar. Sürekli ciddi düşündüğünü söyleyip duruyor ama konumu yüzünden ne aileme ne arkadaşlarıma daha 2.sınıf öğrenci bi sevgilim var diyemedim. Çok geç olmadan karar vermek istiyorum ama hislerimden de ne yapmam gerektiğinden de emin olamıyorum bana fikir verin lütfennn..:olamaz:

bu arada bazen yanıma üstünde "f.ck you you f.cking f.ck" yazılı tişörtle geliyor şoka giriyorum.:duduk: niye böyle bişey giydin diyorum diğer tişörtlerim yıkanıyodu falan diyor. yorum sizin..

bence arkana bakmadan kaç, hayır gelmez. ay nı gaflette ben de bulundum ama ayrıldık,boşuna zamanımı aldı. en azından böyle hesap ödeme konusunda saklanma huyu yoktu benimkinin, ödemeye gayret ederdi gurur yapardı,yine de zor bi ilişki türü. dah askerliği var bu işin, bence böyle özensiz, hesabı sana kitleyen biriyle uzun vade bişey düşünme canım zaten aşık da olmamışsın yol yakınken vazgeç

güncel: dün buluşmak için sözleşmiştik. ama 23 nisan dolayısıyla sanırım otobüs hatları çalışmıyordu durakta herkes toplaşmış otobüs bekliyodu. 1 saate yakın bekledimm hava da soğuktu dondum. aradı bu taxiye bin gel dedi. nakit yok yanımda bankamatiğe yürümem lazım bide dedim. sen gel ben öderim dedi. içimden hayret falan diye geçirdim ama ona gerek yok olmaz dedim. sen bin gel sonra bana kahve ısmarlarsın bir ara demez mi.. sanki hiç ısmarlamamışım gibi diyip güldüm hafifçe laf soktum biraz ama anlamadı. :63:

gidip para çekip öyle bindim.

güncel: dün buluşmak için sözleşmiştik. ama 23 nisan dolayısıyla sanırım otobüs hatları çalışmıyordu durakta herkes toplaşmış otobüs bekliyodu. 1 saate yakın bekledimm hava da soğuktu dondum. aradı bu taxiye bin gel dedi. nakit yok yanımda bankamatiğe yürümem lazım bide dedim. sen gel ben öderim dedi. içimden hayret falan diye geçirdim ama ona gerek yok olmaz dedim. sen bin gel sonra bana kahve ısmarlarsın bir ara demez mi.. sanki hiç ısmarlamamışım gibi diyip güldüm hafifçe laf soktum biraz ama anlamadı. :63:

gidip para çekip öyle bindim.

Ay çok enteresan :) Anlamıştır bence de anlamamazlıktan gelmiştir. Valla yol yakınken ayrıl derim, kadın erkek eşitliğine inanırım ama bu tür konularda da erkeğin bir adım önde olması daha iyi gibime geliyor. Ne biliyim, sürekli hesabı sen ödüyosun, yanlış anlama parası olmayabilir, elinde olmayan sebeplerden dolayı senin kadar harcama yapamıyor olabilir, ama o zaman bir piknik falan teklif edebilir sana da para harcatmamak için. Birde kalkıp tuvalete kaçmakta neymiş saçmalık :) O tişört ne öyle ayrıca çok garip geldi bana açıkçası, olgunluk biraz eksik sanki. Bizde öğrenci olduk, böyle miydik, değildik. Yok bir anormallik var sen hiç zamanını boşa harcamadan, fazla da vakit geçirmemişsin 3 hafta diyosun bırak gitsin

Kızlar birkaç gündür olanları anlatmak istiyorum.

Bu çocuk her gün beni arabayla almaya geliyor ben istemesem bile her iş çıkışı gelip bi kafeye oturtup sonra evime bırakıyor. Niye geldin de diyemiyorum bozulmasın diye. Ama sürekli arabanın çok yaktığını benzin parasını babasının vermediğini vs söyleniyor. Araba babasının.

Bugün öğlen dışarıya yemek için çıkmıştım bu da geldi birlikte yiyelim diye. 17şer liradan 34 liraydı hesap. Kasaya gittik o kartını çıkardı ben çıkardım. Kasiyere ayrı ayrı ödicez dedi. Çok centilmensin dedim bende kasiyer de duydu. Ne bileyim kartını çıkarmışsın dedi.bişey demedim. Sanki kartı çıkarmasam hepsini ödicek.:KK12:

Akşam çıkışta gene geldi sormadan halbuki eve gitmek istiyodum. Sinemaya gidelim mi dedi. Dinlenmek istiyorum çok istiyosan kısa bi kahve içebilirim dedim. Gittik kafeye benim hesap 7 lira onunki 11 lira. Kasaya gittik kart mı vercen dedi evet dedim. Benim bi latte vardı sadece dedi kasiyere. Ben şok. Sonra ben de kartı cebime geri koyup nakit çıkardım.
Ben nakit çıkarınca dedi ki nakit vercektin madem keşke hepsini ben karttan çekseydim, 7 lirayı bana verirdin nakit olurdu yanımda dedi. Yol boyunca sustum sonra da eve bıraktığın için teşekkürler deyip indim.

Gerçekten çok tiksindim o an. Benzin parasını mı çıkarıyor aklınca. Bunu ona söylemek istiyorum çirkinleşmeden ama doğru kelimeleri seçemiyorum. ???
Söylemeden ayrılmak istemiyorum resmen

Bende şok suan. Nasıl bişey ya :) Kırmadan ayrılmanın çoğu şekli var bkz: alışamadım, olmuyor, başkası var vs vs. Birini seçebilirsin :)

3 hafta farketmek için çok iyi bir süre.
insanın ,mkanı her zaman olmak durumunda değil.
önemli olan o aradaki tavırları...
sen geç bu adamı.

Bana ters bu işler.
Yani başından zaten ben bu tarz bir adamla arkadaşlık etmezdim.
Davul dengi dengine demişler.
Şimdi ne dersen de öğrenciliğine bağlayıp kendini haklı çıkarır,bana uymaz.

boşver ya yol ver gitsin. bu çocuk parası olsa da düzgün huya sahip birisi değil belli. zaten bu ilişki olacak gibi durmuyor, ayrılınca içine oturur o ödediğin hesaplar keşke kendime şunu alsaydım bunu alsaydım dersin:)

Son mesajı okuduktan sonra sana hızla uzaklaş diyorum arkadaşım. O çocuk bi garip.

Selam kızlar :KK3:Bu konuyu yazabilmek için buraya üye oldum fikir verebilirseniz çok mutlu olurum..

Ben şu an çalışan üni mezunu 24 yaşında bir bayanım. Sevgilimle ilişkimiz daha 3 haftalık. yaşlarımız aynı olmasına rağmen o şu an üni 2.sınıfta .. yani nereden baksanız mezun olmasına daha 2.5 sene var ortalama. Çıkmaya başladığımız ilk günden beri sürekli ciddi düşündüğünü mezun olur olmaz işini toparlayıp istemeye geleceğini falan söylüyor. Sevdiğini değer verdiğini hissediyorum çok hatta bazı zamanlar ilgisi boğucu bile olabiliyor fakat beni düşündüren birkaç mesele var sizlere danışmak istiyorum…

Henüz öğrenci olduğu için bazen parası olmuyor gittiğimiz çoğu yerde hesabı ben ödüyorum yada çoğunu ben azını o ödüyor. Hafta sonları bi dükkanda part time çalışıyor harçlık çıkartmak için. Eline para geçince benimkini ödemeye çalışıyor sadece. Ben bunu bildiğimden genelde ona kalmadan kendim kasaya gidip ödüyorum ama geçen gün bir olay oldu. 20 tl lik bir hesap gelmişti. garson hesabı masaya getirmek üzereyken bu kalktı ben bi lavaboya gideyim dedi.:110: Tamam dedim bu gitti ben de ödedim ama 10 20 lira için bu şekilde davranması da itici geldi. Hayatım sen öder misin falan diye açıkça söylese bu kadar tuhaf olmazdım sanırım.. öğrenci olsa da bayan olarak üst üste günlerce hesap ödeyince karşımdaki erkeğe hayranlık duyamıyorum bilmiyorum ben mi kötüyüm? ben de mesleğe yeni başladım henüz maaşım çok düşük ve ikimizde ailemizle yaşıyoruz bu arada.

Bu ilişki bu şekilde 2buçuk yıl yürür mü daha askerliği iş bulma süreci cartı curtu var. Ve ben onu seviyorum ama aşık olamadım .. sebebini tam bilmiyorum. onun bana olan ilgisi sevgisi de etkilemiş olabilir beni bu kadar. Sürekli ciddi düşündüğünü söyleyip duruyor ama konumu yüzünden ne aileme ne arkadaşlarıma daha 2.sınıf öğrenci bi sevgilim var diyemedim. Çok geç olmadan karar vermek istiyorum ama hislerimden de ne yapmam gerektiğinden de emin olamıyorum bana fikir verin lütfennn..:olamaz:

bu arada bazen yanıma üstünde "f.ck you you f.cking f.ck" yazılı tişörtle geliyor şoka giriyorum.:duduk: niye böyle bişey giydin diyorum diğer tişörtlerim yıkanıyodu falan diyor. yorum sizin..

Konunuzu sonrasında yazdığınızı da okudum çok şaşırdım doğrusu. Bizde eşimle sevgiliyken ben çalışıyordum o öğrenci üniye geç başlamıştım. İş çıkışı beni alabilmek için heryer kar akşam bir semtten diğer semte yürümüş terlemiş sorunca bu havada terlemişşin dedim montunu falan açmış minubuste kavga ettim demişti :) inanmadım sureklı sordum en sonunda yuruyerek geldım demişti. Dönüş parasını zar zor verdim. illkaki olur sevgililikte ama sizinki b.. çıkarmış resmen. Bencede güzelce lafını sok yada güzel bir yerde yemek yiyelim de ye sonra çek git :D o kadar yaptığı hesabı bi kerede ödesin hey Allahım ya :D

bu konuyu açtıktan bir kaç gün sonra ayrıldım kızlar. beni gene işten almak üzere gelmişti biyerde yemek yiyip oturmuştuk birkaç saat. ben kalkıp eve gitmek istedim bu gene bozuldu "saat daha 21.00! çok erken ben daha çok gezeriz diye düşünmüştüm"dedi. ben de patladım ve ayrıldım. dedim her gün bana sormadan geliyorsun eve gitmek istiyorum desem surat asıyorsun ama hesap ödemeye gelince tuvalete kaçıyosun. 7 liranın hesabına düşüp muhasebeci gibi alacak verecek kaydı tutuyosun.. çocuk gibi yol yordam bilmiyorsun ama sevgili yapmaya kalkıyorsun dedim... :KK67:

hesap konusunda haklısın deyip özür diledi. ama aşık olmadığım için ayrıldım 1 gr da özlemedim. böğk

Son düzenleme:
Back
X