- 8 Ekim 2008
- 2.093
- 1.377
- 698
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
bide erkekler anlatsa nası olurdu acaba derken bile sinir geliyo bana bir iki yardım ederler tüm işi yapmış gibide okadar yardım ediyom yaranamıyom der üstte çıkarlar nedense kadının görevi diye bize zimmetlenmiş bu ev temizliği halbuki devir değişti erkekle aynı maaşı eve getirir olduk neyse konu sahibi sana dicem hazır çocuk yok koca yok düğünede kalmış 1 ayy rahatlığının son günleri bunlar evlendiğinde kocan vıd vıd edicek her an gelebilecek misafir korkusu olacak
yat anam yat iş güç yapma ben anamın evinde sultanmışım beeee şimdi çok temiz pak kadın değilim ama bu kadar iş yapıyor yapmaya çabalıyor olmam bile beklenmezdi benden bu arada ben vıd vıd etmem hayatta eşime çünkü sanardımki eşler çok rahatsız devamlı çorabını kaldır dağınık olma vs söylenen anne gibi tepesinde gezen olmım diye geçen eşim bana sen nekadar rahatsın ya dedii ben adamı boğmım derken ben onun yaptığı dağınıklıktan menun olan biri imajı çizmişim yani kardeşim evlenince vıdı vıdı yapmayı unutmaa :)
yat anam yat iş güç yapma ben anamın evinde sultanmışım beeee şimdi çok temiz pak kadın değilim ama bu kadar iş yapıyor yapmaya çabalıyor olmam bile beklenmezdi benden bu arada ben vıd vıd etmem hayatta eşime çünkü sanardımki eşler çok rahatsız devamlı çorabını kaldır dağınık olma vs söylenen anne gibi tepesinde gezen olmım diye geçen eşim bana sen nekadar rahatsın ya dedii ben adamı boğmım derken ben onun yaptığı dağınıklıktan menun olan biri imajı çizmişim yani kardeşim evlenince vıdı vıdı yapmayı unutmaa :)