Çalışanlar için apart yurt gibi yerler var mi?

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
hanımlar selam,

Size bir şey danışmak istiyorum. 2-3 ay önce başka bi şehire taşınma planımdan bahsetmiştim. Hiçbir yerden dönüş olmadı yaza doğru belki olur diye bekliyordum ama bulunduğum şehirde bir iş teklifi aldım. Şartları beni tatmin ettiği için kabul ettim. Durum bu olunca ayrı şehir planı ertelendi ama kesinlikle ailemle aynı evde yaşamak istemiyorum. İstanbul’da tek başıma hem güvenlik hem maddi açıdan zorlanacağımı biliyorum. Ev kiralamak yerine apart-yurt gibi bi yeri düşündüm. Öğrenci yurtları çalışan kabul ediyor mu? Bu şekilde kalan var mı?

Bir bilgim yok da özel kız yurtlarını bir arasanız…

Kolay gelsin.

Evet var sarı sitede bile var araştırın

hanımlar selam,

Size bir şey danışmak istiyorum. 2-3 ay önce başka bi şehire taşınma planımdan bahsetmiştim. Hiçbir yerden dönüş olmadı yaza doğru belki olur diye bekliyordum ama bulunduğum şehirde bir iş teklifi aldım. Şartları beni tatmin ettiği için kabul ettim. Durum bu olunca ayrı şehir planı ertelendi ama kesinlikle ailemle aynı evde yaşamak istemiyorum. İstanbul’da tek başıma hem güvenlik hem maddi açıdan zorlanacağımı biliyorum. Ev kiralamak yerine apart-yurt gibi bi yeri düşündüm. Öğrenci yurtları çalışan kabul ediyor mu? Bu şekilde kalan var mı?
Özel yurtlarda ve apartlarda kalma şansınız olduğunu düşünüyorum. Biz üniversitedeyken kaldığım özel yurtta subay bir bayan kalıyordu. Sormakta bir sakınca yok bence. Ben de edirnede bir kız öğrenci apartında kaldım 2.5 yıl. Yeni atanmıştım. Çok genç olduğum için öğrencilerden ayıramıyordu kimse 😅

hanımlar selam,

Var bu tür yerler çalışan kişilerin kaldığı
Yeter ki parayı verin
Ama şu da var
Genelde yurtlarda çok ucuz değil
İstanbulda tüm maaşı kalacak yere verdikten sonra pek mantıklı değil sanki orada çalışmak

Var bu tür yerler çalışan kişilerin kaldığı
Yeter ki parayı verin
Ama şu da var
Genelde yurtlarda çok ucuz değil
İstanbulda tüm maaşı kalacak yere verdikten sonra pek mantıklı değil sanki orada çalışmak

Kesinlikle değilmiş arayıp sordum bugün 4 kişilik odalar bile ev kirası fiyatına :D

Bu devirde maddi olarak aile evinde kalmak mantikli. Bir sekilde ailenizle anlasma yoluna bakin.

Ay sormaya çekindim bi ama aradım bugün ama yurt fiyatları 4 kişilik odaların bile ev kirası kadar :KK70:
Öğrenci yurdunu arayıp bi soru sormaktan çekinmeniz dikkatimi çekti buna dayanarak yorum yapıcam, İstanbul’da aile evinizden çıkma fikri size göre cesur bir karar olabilir mi şimdilik?

Düşünür müsünüz bilemem ama ev arkadaşı arayan kişiler de olabiliyor. Kiralık ev ilanlarının olduğu platformlarda var sanırım. Gerçi tamamen yabancı kişilerle ev arkadaşlığına sıcak bakmayabilirsiniz. Ancak bu da bir seçenek.
Koşullarınızı bilmiyorum ancak madem ailenizle aynı şehirde iş buldunuz. En azından belli bir birikim yapana kadar evden ayrılmayı ertelemek mantıklı bir seçenek gibi görünüyor. Bir yandan birikim yaparken bir yandan da kalacak yer veya başka bir şehirde iş bulmak gibi alternatifleri değerlendirebilirsiniz.
Her şey gönlünüzce olsun.

Back
X