Calisipta Lekeleri devam edenler

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
Bu 2. Haft hala lekelenmelerim devam ediyor.istirat ediyorum ama bitmedi. Kalp atislarini duydum fakat hep icimde korku haftaya ise nasil baslicam diye dusunuyorum.Kahve lekeler olupta calisan var mi? Yatmaktan cok sıkıldım

Benim geçti Bi ara bende ayaklandım ve tekrar oldum. Şimdi hala yatıyorum yok leke falan. Ama kalmaya korkuyorum. Doktor üç ay çok dikkat et dedi :-(

Benim geçti Bi ara bende ayaklandım ve tekrar oldum. Şimdi hala yatıyorum yok leke falan. Ama kalmaya korkuyorum. Doktor üç ay çok dikkat et dedi :-(

Annemi esim istemiyor sanirim eve gelince yok kokuyor daginik vs.. Diyor,kapilari carpiyor Karilik yapmiyosun falan filan annemde bunlari duyunca rahatsiz ettigini dusunup artik evine gitmek istiyor Esim zaten anlayissiz yemek yok diye kiziyor.Utu camasir is nasil yapcam bilmiyorum. Benim lekelenme bitmedi malesef. Biraz hareket edeyim hemen bel agrisi karin agrisi ve kan geliyor. Allaha dua ediyorum hemen iyilesip ayaga kalkayim diye cunku isler sarpa sarmaya basladi. ve bu cocugu istiyorum bana hayat isigi olmustu umarim birakmaz

Can'ım benim sabret Allah o bebeği sana verecekse zaten korur biz endişeleniyoruz annelik işte. Benim kızım var 1,5 yaşında ve onunla ilgilenmek zorundayım onun çamaşırları yemeği oyunu uyuması sütten yeni kesiyorum zaten onun huysuZluğu var. Annem çalışıyor kız kardeşim okuyor kaynanamın işi gücü var. Eşim saolsun destek ama yine bütün iş omzunda. Dinlenerek yapıyorum. Sandalyede oturarak çamaşir katlıyorum asıyorum. Ütümü oturarak yapıyorum. On dk çalışıp on dk dinleniyorum. İnşlh bebilere bişey olmaz . Erkekler böyle anneni kıskanıyor büyük ihtimalle. Kendi annesinden ilgi görmüyorsa senin annenin ilgisi onu rahatsız ediyordur

Kuzucum çalışma konusunu doktora sor. Benim de lekelerim vardı artmadığı, kana dönüşmediğini sürece çalışabilirsin demişti. Sen de muayene ol sor en iyi kararı doktorun verir. Bu arada Allah eşine merhamet versin... bu süreçte onlar da destek olmazsa kim olacak bize destek

Isim zaten agir degil anaokulundayim sagolsun yardimcim nerdeyse herseyi o yapiyor surekli oturuyorum. 12 den 3 e kadar uyuyoruz ama yinede belli olmuyor lekeler artabiliyor. Dr sikinti olmaz demisti ama endiseliyim yinede. Durumun ne oldu calisma hayatina devam ettin mi cnm

Insallah kuzum yaa Allaha yalvariyorun hergun Bian once duzelsin hersey diye

benim de gecen hafta 2 gün sürdü,dünle bugun az az geeliyor yine,calışıyorum masa başı yorucu bir işim yok progestan kullanıyorum,eşine cok kızdım ya insan bu haldeyken destek olacagına yemek yok diye söylenir mi ya benim eşim bana temizlik bile yaptırmıyor kendisi yapıyor saolsun,Allah merhamet versin eşinin kalbine , yavrunuda sana bagışlasın korkma Allahın izniyle hiç birşey olmaz gönlünü ferah tut.

Allah yardımcın olsun.Benim eşimde çok anlayışsızdır ama hamiş olsam böyle bi durum olsa yemeği bile o yapar eminim.Sen bence eşine durumu izah et düşebilir de anlayışlı olmasını söyle.Sonuçta bebek ikinizin.Bu arada kontrollerini de aksatma.Benim de ilk gebeliğimde 3 ay boyunca kahverengi lekelenme olmuştu kontrole gittiğimizde kalb atışının durduğunu öğrenmiştik.İnşallah sende öyle bişey olmaz

Evet hala çalışıyorum. sadece bi ara çok yoğun kanamam olmuştu o zaman da bayram tatiline denk gelmişti. Bir hafta yatmıştım. Ama sonra yine devam ettim çok şükür. Öğretmenim oturarak anlatmaya çalışıyorum dersleri

canım benım 12 hafta sürdü 12. haftanın ortasında durdu şimdi bir kaç günde bir hafif görüyorum.çok koyu neredeyse siyah.. yani çok eski kanama demek bu...

progestan verdi doktor hala devam ediyorum baska sorunlar olmasına ragmen.. bebek sıkı sıkı tutunuyorsa kahverengı lekelerın önemi yok. sen keyfine bak bol bol dinlen...

Bu arada ben 10. haftada 3 gun rapor alıp dinlendim onun dışında çalıştım ve halen çalışıyorum.. lekenin rengi koyuysa korkma.. çok rahatsız olursan doktora gitmektende çekinme.

Bu 2. Haft hala lekelenmelerim devam ediyor.istirat ediyorum ama bitmedi. Kalp atislarini duydum fakat hep icimde korku haftaya ise nasil baslicam diye dusunuyorum.Kahve lekeler olupta calisan var mi? Yatmaktan cok sıkıldım
Benim 1.5 ay sürdü lekelenmem çalıştım kendımı yormamaya dikkat ettım benımde içimde hep bır korku vardı boşuna stres yapmışım Allah bebişlerimizi sağlıklı bır sekılde kucagımıza almayı Nasıp etsın

benim leke değil ama kanama oldu ilk 3 ay , az miktarlı aniden kesilen kanamalardı. Progesteron kullanıyorum. ayrıca son kanamamda iğne vuruldum. Çalışıyorum mecburen. kanamalar bebeğe bir sıkıntı vermemiş ama insan tedirgin oluyor neden diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…