- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Benim gecmiyor Allahim ne yapcagimi sasirdimBenim iki gun olmustu calistim rapor almadim gecti sonra
Benim geçti Bi ara bende ayaklandım ve tekrar oldum. Şimdi hala yatıyorum yok leke falan. Ama kalmaya korkuyorum. Doktor üç ay çok dikkat et dedi :-(
Can'ım benim sabret Allah o bebeği sana verecekse zaten korur biz endişeleniyoruz annelik işte. Benim kızım var 1,5 yaşında ve onunla ilgilenmek zorundayım onun çamaşırları yemeği oyunu uyuması sütten yeni kesiyorum zaten onun huysuZluğu var. Annem çalışıyor kız kardeşim okuyor kaynanamın işi gücü var. Eşim saolsun destek ama yine bütün iş omzunda. Dinlenerek yapıyorum. Sandalyede oturarak çamaşir katlıyorum asıyorum. Ütümü oturarak yapıyorum. On dk çalışıp on dk dinleniyorum. İnşlh bebilere bişey olmaz . Erkekler böyle anneni kıskanıyor büyük ihtimalle. Kendi annesinden ilgi görmüyorsa senin annenin ilgisi onu rahatsız ediyordurAnnemi esim istemiyor sanirim eve gelince yok kokuyor daginik vs.. Diyor,kapilari carpiyor Karilik yapmiyosun falan filan annemde bunlari duyunca rahatsiz ettigini dusunup artik evine gitmek istiyor Esim zaten anlayissiz yemek yok diye kiziyor.Utu camasir is nasil yapcam bilmiyorum. Benim lekelenme bitmedi malesef. Biraz hareket edeyim hemen bel agrisi karin agrisi ve kan geliyor. Allaha dua ediyorum hemen iyilesip ayaga kalkayim diye cunku isler sarpa sarmaya basladi. ve bu cocugu istiyorum bana hayat isigi olmustu umarim birakmaz
Kuzucum çalışma konusunu doktora sor. Benim de lekelerim vardı artmadığı, kana dönüşmediğini sürece çalışabilirsin demişti. Sen de muayene ol sor en iyi kararı doktorun verir. Bu arada Allah eşine merhamet versin... bu süreçte onlar da destek olmazsa kim olacak bize destek
Insallah kuzum yaa Allaha yalvariyorun hergun Bian once duzelsin hersey diyeCan'ım benim sabret Allah o bebeği sana verecekse zaten korur biz endişeleniyoruz annelik işte. Benim kızım var 1,5 yaşında ve onunla ilgilenmek zorundayım onun çamaşırları yemeği oyunu uyuması sütten yeni kesiyorum zaten onun huysuZluğu var. Annem çalışıyor kız kardeşim okuyor kaynanamın işi gücü var. Eşim saolsun destek ama yine bütün iş omzunda. Dinlenerek yapıyorum. Sandalyede oturarak çamaşir katlıyorum asıyorum. Ütümü oturarak yapıyorum. On dk çalışıp on dk dinleniyorum. İnşlh bebilere bişey olmaz . Erkekler böyle anneni kıskanıyor büyük ihtimalle. Kendi annesinden ilgi görmüyorsa senin annenin ilgisi onu rahatsız ediyordur
Allah yardımcın olsun.Benim eşimde çok anlayışsızdır ama hamiş olsam böyle bi durum olsa yemeği bile o yapar eminim.Sen bence eşine durumu izah et düşebilir de anlayışlı olmasını söyle.Sonuçta bebek ikinizin.Bu arada kontrollerini de aksatma.Benim de ilk gebeliğimde 3 ay boyunca kahverengi lekelenme olmuştu kontrole gittiğimizde kalb atışının durduğunu öğrenmiştik.İnşallah sende öyle bişey olmazAnnemi esim istemiyor sanirim eve gelince yok kokuyor daginik vs.. Diyor,kapilari carpiyor Karilik yapmiyosun falan filan annemde bunlari duyunca rahatsiz ettigini dusunup artik evine gitmek istiyor Esim zaten anlayissiz yemek yok diye kiziyor.Utu camasir is nasil yapcam bilmiyorum. Benim lekelenme bitmedi malesef. Biraz hareket edeyim hemen bel agrisi karin agrisi ve kan geliyor. Allaha dua ediyorum hemen iyilesip ayaga kalkayim diye cunku isler sarpa sarmaya basladi. ve bu cocugu istiyorum bana hayat isigi olmustu umarim birakmaz
Evet hala çalışıyorum. sadece bi ara çok yoğun kanamam olmuştu o zaman da bayram tatiline denk gelmişti. Bir hafta yatmıştım. Ama sonra yine devam ettim çok şükür. Öğretmenim oturarak anlatmaya çalışıyorum dersleriIsim zaten agir degil anaokulundayim sagolsun yardimcim nerdeyse herseyi o yapiyor surekli oturuyorum. 12 den 3 e kadar uyuyoruz ama yinede belli olmuyor lekeler artabiliyor. Dr sikinti olmaz demisti ama endiseliyim yinede. Durumun ne oldu calisma hayatina devam ettin mi cnm
İnşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin canımInsallah benim bebegimde tutunur. Cok ugrastim bu bebek icin Hayal kirikligina ugramam insallah ilk bebegim
Benim 1.5 ay sürdü lekelenmem çalıştım kendımı yormamaya dikkat ettım benımde içimde hep bır korku vardı boşuna stres yapmışım Allah bebişlerimizi sağlıklı bır sekılde kucagımıza almayı Nasıp etsınBu 2. Haft hala lekelenmelerim devam ediyor.istirat ediyorum ama bitmedi. Kalp atislarini duydum fakat hep icimde korku haftaya ise nasil baslicam diye dusunuyorum.Kahve lekeler olupta calisan var mi? Yatmaktan cok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?