Bebek İkinci El Çalışır durumdaki oyuncak listemiz bakmak isterseniz

sabis79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
63
6
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg Çalışır durumdaki oyuncaklarımızın listesi bakmak isterseniz eklemeye devam edicem. Pocoyor bebek müzikli 7.5 tl sayı sayan Aslan 30 tl masalı kuzu 20 tl şekilli bul tak 10 tl piyano 15 tl

Son düzenleme:
Canım 8 hikaye anlatıyor ayrıca 7 ninni söylüyor açılıp yastık olma özelliğinde var oğlum çok severek kullandı güzel bir ürün

mrb. oyuncaklar güzelmiş bende miniğime bişeyler almak istiyorum ama önceliğim aktivite masası. elinizde var mı acaba ? eğer olursa yanında ufak oyuncaklardanda alabilirim :)

Canım aktivite masamız bondigo müzik aktivite masası sıfır ürün istanbul kartalda oturuyorum ayrıca Avrupa yakasındaysanızda elden teslim edebilirim bebeğiniz 6 aydan büyükse çok eğlenerek kullanır bu oyuncağı

Canım aktivite masamız bondigo müzik aktivite masası sıfır ürün istanbul kartalda oturuyorum ayrıca Avrupa yakasındaysanızda elden teslim edebilirim bebeğiniz 6 aydan büyükse çok eğlenerek kullanır bu oyuncağı
Aktivite masasi ben de ariyorum ne kadar istiyorsunuz

ben silivride oturuyorum ama şuanda annemin yanındayım kadıköyde elden almak daha ii olur. fiyatı ne kadar acaba ?

Canım İnan fiyat bu birazda eşim fiyat konusunda ısrarcı kusura bakma
90 biraz çok değil mi ben diğer oyuncaklardanda almak istiyorum. yardımcı olursan anlaşalım ?
canım İnan fiyat bu birazda eşim fiyat konusunda ısrarcı kusura kalma Kadıköy'de elden teslim imkanım var

Canım İnan fiyat bu birazda eşim fiyat konusunda ısrarcı kusura bakma

canım İnan fiyat bu birazda eşim fiyat konusunda ısrarcı kusura kalma Kadıköy'de elden teslim imkanım var

evdekilerin fikrini alıp döncem 1-2 saate kadar olur mu :) elinizde başka eğitici oyuncaklar varsa onlarada bi bakmak isterim.

X