Doğmamış bebeğe don biçmek dedikleri bu olsa gerek. Bictiginiz don bebeğe olmamış. Yeni bir don biçmek zorundasınız.çalıştığım için bebeğimiz olduğunda ona bakacağını vs söyledi bu sebeple mantıklı buldum kabul ettim.
Aynen öyle oldu ama kendisi de ağzının payını aldı şimdi gitsin tek başına çalışsın. Kimseye güvenerek çocuk yapmadık ama bize güven vererek zorla yakınlarına oturtanlar onlardı. Şuan başka ihtimal yok ama artık onlarla görüşmeyeceğim tabikiHaklısınız.
Önceden konuşulan konu var ortada, şartlı şekilde orada yaşamayı kabul etmişsiniz.
Ayıp etmişler ama siz de eşinize bunu deseniz kabul etmeyip tartışma çıkarır büyük ihtimalle. Sorundan kaçar. Haklısın diyip çözüm aramaz hatta siz bunu dile getirdiniz diye "sorun çıkaran kişi" siz olursunuz.
Napacağınız size kalmış bu durumda
Kandık ama ömür daha uzun elbet bir yolunu bulucaz ama onlarda hak ettiği karşılığı alacakDoğmamış bebeğe don biçmek dedikleri bu olsa gerek. Bictiginiz don bebeğe olmamış. Yeni bir don biçmek zorundasınız.
Bakarım dedikten sonra dönmesine ben şaşırmadım. Zira her erkek ve erkek ailesinin aynı apartmanda oturmak için çok geçerli sebepleri olur her zaman. Mesele bunlara kanmamaktır .
Erkeklerde bu dönem çabuk geçiyor ve unutuveriyorlar. Aileleri bir şekilde temize çıkıyor bir süre sonra. Bu adamın layığı, söz verdiler sözlerinde durmadılar, ben toplanıyorum ev aramaya başlayalım demek ama doğru olan bu değil. Bir şekilde ikna edilmemeniz gerekiyordu. Hatanın yarısı da sizde. Görüşmeyeceğim diyorsunuz ama aynı binada nasıl olacak? Eşinizin bir süre sesi çıkmaz çıkamaz ama o süre bitince görüşmem demenizi kabul edeceğini sanmıyorum. Ailesinden kazık yiyen adamlar, ailemden kazık yedim diye asla demiyorlar.kendisi de ağzının payını aldı
Kocanız birşey demedi mi annesine peki? Ablamın çocuğu senin torununun da benim çocuğum senin torunun değil mi diye ? Hani bakıcaktınız biz çalışırken diye?Merhaba, özel sektör de çalışıyoruz eşimle 8 aylık bir bebeğim var.
Evlenirken eşimin ailesi aynı binada oturmamız için baskı yapmıştı, bu konu sebebiyle eşimle nişan atmıştık ama bi şekilde bir araya geldik.
Bize destek olacaklarını , çalıştığım için bebeğimiz olduğunda ona bakacağını vs söyledi bu sebeple mantıklı buldum kabul ettim.
Şimdi çocuk olduktan sonra, kayınvalidem eşimin ablasının çocuğuna bakmaya başladı aralarında 1 yaş var. Bize de sizin çocuğa bakamıycam dedi.
Bende kreş yaşına kadar çocuğuma kendim bakacağım. Bu konu beni fazlasıyla gerdi sizce bozulmakta haksız mıyım?
İnsanın ailesiyle samimiyeti mi riskli? İnsan çocuğunu tanımadığı bakıcıya emanet etmektense, kendi annesine veya kaynanasına emanet etmesi daha güvenilir bence. Neler neler görüyoruz haberlerde.Keşke inanmasaydınız
Ama şuan çocuğunuza bakmamasının iyi yöne de asla minnet etmeyecek olmanız. Etmeyin yani. Birine borçlu kalmamak da güzeldir.
Belki çocuğa baktıkları için yetişmesinde de söz sahibi olacaklardı, belki gün gelir yüzüne vurucaklardı, belki KV nin hoşunuza gitmeyecek bir uygulamasına denk gelecektiniz çocuk eğitiminde. Bu tarz samimiyetler hep riskli bana göre zaten.
İnsanın ailesiyle samimiyeti mi riskli? İnsan çocuğunu tanımadığı bakıcıya emanet etmektense, kendi annesine veya kaynanasına emanet etmesi daha güvenilir bence. Neler neler görüyoruz haberlerde.
Önce ya taşınıyoruz ya da bu evlilik bitti dedim şuan ne yapacağımı bilmiyorum taşınmak bana sadece zarar verebilir ama aslında çok da rahatlatacağına inanıyorum tedirginim bilmiyorum taşınmak konusunda. Görüşmeyeceğim kesinlikle oğulları napıyorsa yapsın ben ve çocuğum gitmem evime de almam ne zamana kadar bilmiyorumErkeklerde bu dönem çabuk geçiyor ve unutuveriyorlar. Aileleri bir şekilde temize çıkıyor bir süre sonra. Bu adamın layığı, söz verdiler sözlerinde durmadılar, ben toplanıyorum ev aramaya başlayalım demek ama doğru olan bu değil. Bir şekilde ikna edilmemeniz gerekiyordu. Hatanın yarısı da sizde. Görüşmeyeceğim diyorsunuz ama aynı binada nasıl olacak? Eşinizin bir süre sesi çıkmaz çıkamaz ama o süre bitince görüşmem demenizi kabul edeceğini sanmıyorum. Ailesinden kazık yiyen adamlar, ailemden kazık yedim diye asla demiyorlar.
Kiracıyız :) o yüzden çalışmam gerekiyorŞu anda akıllı kadın bakıcı bulur,çocuğun başına diker,kendisi de gerekiyorsa tüm maaşı bakıcıya verir ama kimseye minnet etmez. Önceden söz vermişler tutmuşlar tutmamışlar çok önemli değil. Kira ödemiyorsunuz her koşulda siz kardasınız zaten. Bugünde kira ödemek,evin tek çalışanı olmak çok zor çünkü.
Cocuguma bakmak cocugumu kendim de yetıstırmek ıcın calısma hayatını reddettimMerhaba, özel sektör de çalışıyoruz eşimle 8 aylık bir bebeğim var.
Evlenirken eşimin ailesi aynı binada oturmamız için baskı yapmıştı, bu konu sebebiyle eşimle nişan atmıştık ama bi şekilde bir araya geldik.
Bize destek olacaklarını , çalıştığım için bebeğimiz olduğunda ona bakacağını vs söyledi bu sebeple mantıklı buldum kabul ettim.
Şimdi çocuk olduktan sonra, kayınvalidem eşimin ablasının çocuğuna bakmaya başladı aralarında 1 yaş var. Bize de sizin çocuğa bakamıycam dedi.
Bende kreş yaşına kadar çocuğuma kendim bakacağım. Bu konu beni fazlasıyla gerdi sizce bozulmakta haksız mıyım?
Bebek bakmadı diye çocuğu babaannesine göstermemek ne kadar mantıklı bir hareket.Önce ya taşınıyoruz ya da bu evlilik bitti dedim şuan ne yapacağımı bilmiyorum taşınmak bana sadece zarar verebilir ama aslında çok da rahatlatacağına inanıyorum tedirginim bilmiyorum taşınmak konusunda. Görüşmeyeceğim kesinlikle oğulları napıyorsa yapsın ben ve çocuğum gitmem evime de almam ne zamana kadar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?