- 18 Şubat 2023
- 2.945
- 2.851
- 63
- 35
Ama biraz ara ver mesafe koy ama sakın asla göstermem çocuğumu demeYa ben şuan çok taze sinirliyim kandırılmış kullanılmış hissediyorum birde bu konu konuşulurken verilen tepkiler çok fazlaydı o yüzden bir süre ben görüşmek istemiyorum haliyle çocuğumda benle gidip geldiği için gidemeyiz diye düşünüyorum
Haksizsiniz. Başkasının bakacagına güvenip çocuk yapilmaz. Kendisine güvenmeyen yapmasın çocuk.Merhaba, özel sektör de çalışıyoruz eşimle 8 aylık bir bebeğim var.
Evlenirken eşimin ailesi aynı binada oturmamız için baskı yapmıştı, bu konu sebebiyle eşimle nişan atmıştık ama bi şekilde bir araya geldik.
Bize destek olacaklarını , çalıştığım için bebeğimiz olduğunda ona bakacağını vs söyledi bu sebeple mantıklı buldum kabul ettim.
Şimdi çocuk olduktan sonra, kayınvalidem eşimin ablasının çocuğuna bakmaya başladı aralarında 1 yaş var. Bize de sizin çocuğa bakamıycam dedi.
Bende kreş yaşına kadar çocuğuma kendim bakacağım. Bu konu beni fazlasıyla gerdi sizce bozulmakta haksız mıyım?
biz evlenirken kayınvalidem "annene yakın oturun, ben yaşlıyım çocuğunuz olursa bakamam" demişti.. en azından dürüst davranmış...Merhaba, özel sektör de çalışıyoruz eşimle 8 aylık bir bebeğim var.
Evlenirken eşimin ailesi aynı binada oturmamız için baskı yapmıştı, bu konu sebebiyle eşimle nişan atmıştık ama bi şekilde bir araya geldik.
Bize destek olacaklarını , çalıştığım için bebeğimiz olduğunda ona bakacağını vs söyledi bu sebeple mantıklı buldum kabul ettim.
Şimdi çocuk olduktan sonra, kayınvalidem eşimin ablasının çocuğuna bakmaya başladı aralarında 1 yaş var. Bize de sizin çocuğa bakamıycam dedi.
Bende kreş yaşına kadar çocuğuma kendim bakacağım. Bu konu beni fazlasıyla gerdi sizce bozulmakta haksız mıyım?
Birde kira ödeyerek aynı apartmanda mi olurdunuz.Bakarım demeyi geçtim daha evli bile değilken çocuğuma annem bakacak bizde kültür gelenek böyle diye üstüne basa basa belirten eşim. Bu arada benim de annem var başka semtte oturuyor ama yaşlı çocuk bakacak durumu yok. Madem kızlarına bu kadar tapacaklardı bizde hayatımızı planımızı ona göre yönlendirseydik. Kaldıki oturdukları semt diğer yerlere oranla pahalı. Birde kira külfetine katlandık
Önce ya taşınıyoruz ya da bu evlilik bitti dedim şuan ne yapacağımı bilmiyorum taşınmak bana sadece zarar verebilir ama aslında çok da rahatlatacağına inanıyorum tedirginim bilmiyorum taşınmak konusunda. Görüşmeyeceğim kesinlikle oğulları napıyorsa yapsın ben ve çocuğum gitmem evime de almam ne zamana kadar bilmiyorum
Uzun vade için daha evlenmeden plan yapılmış fakat evdeki hesap çarşıya uymamış.anladıgım kadarıyla görümcenizin çocuğu daha büyük yani ona daha önceden bakılmaya başlamış.bu durumda onu da bırakamaması normal.Merhaba, özel sektör de çalışıyoruz eşimle 8 aylık bir bebeğim var.
Ah be kuzum aynı yerde ev mi tutturdular sana sen de kabul ettin öyle mi? Ben de ev verdiler sanmıştımKiracıyız :) o yüzden çalışmam gerekiyor
O zaman bütün kiralık evler sizin. Daha uygununu bulursanız taşının. Gerçi bilemiyorum size zararları oluyor mu yakın oturunca tabii.Kiracıyız :) o yüzden çalışmam gerekiyor
E tabi. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Ama ben çalışırken çocuğuma bakmak isteyen bir annem veya kayın validem varsa kesinlikle bakıcıya tercih ederim.Evet riskli. Gizli bedel ödeme riski var.
Sizin bahsettiğiniz de başka açıdan bir risk.
Tanımadığı bakıcıya bıraksın gibi bir önerim olmadı zaten ama herkesin annesi veya kaynanası veya bir akrabası yok çocuğunu büyütürken yanında. Gereken önlemleri alıp maksimum hassasiyetle iyi bir ortamda çocuk büyütenler ebeveynler de var. Kaynana söz verip sonra da sözünü tutmamışsa bu kendi karakteri ile ilgili bir şey. Bakamayacağım dedikten sonra oğlu da hesap sorsa bakmam diye diretebilir, kafasına zorla tabanca dayayıp çocuk baktıracak hali yok kimsenin.
Ne dmek istediğini inan hiç anlamadımSiz de haklısınız bakıcılar çocuk yiyor genelde. Babanneler tv karşısına koyup el bebek gül bebek büyütüyor.
O zaman okuduğunu anlama üzerine biraz çalılmalısınız. Gayet açık çünkü.Ne dmek istediğini inan hiç anlamadım
Valla anlamadım inan kaç defa okudum. Hayır ben. Ne yazmışım ki bunu yazmışlar diye kendi yazdigimida okudum hala anliyorumO zaman okuduğunu anlama üzerine biraz çalılmalısınız. Gayet açık çünkü.
Sadece muhalefet olmak görevi boş verinNe dmek istediğini inan hiç anlamadım
:) işte çıldırmalık mesele hemde ne düğüne ne eşyalara 1 lira destek olmadıkları halde takı vs hiç bir şey yokAh be kuzum aynı yerde ev mi tutturdular sana sen de kabul ettin öyle mi? Ben de ev verdiler sanmıştım
BelkideSadece muhalefet olmak görevi boş verin
Demedi, hâlâ bana ikisine birden bakacaklar diyor oyalamak için. Ne mümkün 2 tane yaşları yakın bebeğe bakmakKocanız birşey demedi mi annesine peki? Ablamın çocuğu senin torununun da benim çocuğum senin torunun değil mi diye ? Hani bakıcaktınız biz çalışırken diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?