Çalışırken çocuklarınıza kim baktı

Ama biraz ara ver mesafe koy ama sakın asla göstermem çocuğumu deme

Haksizsiniz. Başkasının bakacagına güvenip çocuk yapilmaz. Kendisine güvenmeyen yapmasın çocuk.

Ben hak veremedim size. Daha ortada olmayan çocuk için evlenmeden plan yapmışsınız. Çocuğunuzun olacağı, kayınvalidenizin hayatta kalıp bakacağı bile kesin değilken üstelik. Hali hazırda baktığı bir çocuk zaten varken ikinciye bakamayabilir evdeki hesap çarşıya uymamış işte. Herkes kendi çocuğuna kendisi bakmakla yükümlü. Bir başkası mecbur değil. Çocuğunuzu bakıcıya bırakmamak ise sizin seçiminiz. Seçiminiz sonucunda tazminatınızı kaybetmeyi göze alıyorsanız sızlanmanıza gerek yok.

biz evlenirken kayınvalidem "annene yakın oturun, ben yaşlıyım çocuğunuz olursa bakamam" demişti.. en azından dürüst davranmış...

ben gittim annemden çok uzağa yerleştim, keşke büyük sözü dinleseydim.

ama annemden babamdan allah razı olsun.. kızım 5 aylıkken izinlerim bitti, annem yanımıza geldi, kızım 26 aylık olana kadar bizimle kaldı, kızıma gözü gibi baktı.. sonra da kreşe başladık.

Birde kira ödeyerek aynı apartmanda mi olurdunuz.

Bu sebepden KVye küsmek olmaz. Sinirinizi cizersiniz. Fazla icli dişli olmadan komuşu gibi gider gelirsiniz.

Uzun vade için daha evlenmeden plan yapılmış fakat evdeki hesap çarşıya uymamış.anladıgım kadarıyla görümcenizin çocuğu daha büyük yani ona daha önceden bakılmaya başlamış.bu durumda onu da bırakamaması normal.
Ben aile binasında oturmaya da büyük annelere çocuk baktırmaya da sıcak bakmıyorum.babanne hasta da olabilirdi ilgilenemeyebilirdi tıpkı sizin anneniz gibi. Belli Yaşin üstü insanlar sebepsiz bakmak istrmeyedebilir buna hakları var bence.kimsenin lafina güvenip plan yapılmamalı.

merhaba, çok zor benim bebeğime annem bakıyor, kimseye de baktırmadı ama şu an kardeşimin yanına gitti bir aylığına resmen perişan haldeyim haftada 3 gün halam, 2 gün izin kullanıp ben bakıyorum, benim kızım şu an 2 yaşında en iyisi kreş yaşına gelene kadar sizin bakmanız

E tabi. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Ama ben çalışırken çocuğuma bakmak isteyen bir annem veya kayın validem varsa kesinlikle bakıcıya tercih ederim.

Ah be kuzum aynı yerde ev mi tutturdular sana sen de kabul ettin öyle mi? Ben de ev verdiler sanmıştım
:) işte çıldırmalık mesele hemde ne düğüne ne eşyalara 1 lira destek olmadıkları halde takı vs hiç bir şey yok

Kocanız birşey demedi mi annesine peki? Ablamın çocuğu senin torununun da benim çocuğum senin torunun değil mi diye ? Hani bakıcaktınız biz çalışırken diye?
Demedi, hâlâ bana ikisine birden bakacaklar diyor oyalamak için. Ne mümkün 2 tane yaşları yakın bebeğe bakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…