Çalışıyorum acilde keseye yda bebege baktırarmiyim

zehragnydn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
420
289
103
kızlar işim sabah 9 aksam 7 işten izin alıp hastaneye gidemedm daha 4+5 günlük hamileym acaba acile gitsem bakarlar mı kAlp atısı için gitmem gereken zamanda bayrama denk gelio yine yok doktorlar npcam ben yaa :KK57:

kızlar işim sabah 9 aksam 7 işten izin alıp hastaneye gidemedm daha 4+5 günlük hamileym acaba acile gitsem bakarlar mı kAlp atısı için gitmem gereken zamanda bayrama denk gelio yine yok doktorlar npcam ben yaa :KK57:
Belki bakmayabilir aciliyet soz konusu olmadigindan ama acil dr uyla konus bayramtatili giriyo araya de baktirmam lazim oyle bakabilir ama tatli dille rica edin sonra dr umursamadi diyolar:(
Yada kasik agrim var filan diycen:(

Valla bn dusuk yaparken gittim doktor agrin sizin yoksa git polikinige gel dedi bn ogretmenim mudurum sorun cikariyor dememe ragmen beni ilgilendirmez rapor al gel dedi bnimle hic ilgilenmedi hastanenin sitesinden doktoru sikayet ettim ama hic bir islem yapildigini sanmiyorum o gunden beri devlet hastanelerinin kapisindan giresim gelmio Allahim muhtac etmesin
Uzun lafin kisasi eger agrin kanaman yoksa doktorlar sorun cikarabiliyorlar

Valla bn dusuk yaparken gittim doktor agrin sizin yoksa git polikinige gel dedi bn ogretmenim mudurum sorun cikariyor dememe ragmen beni ilgilendirmez rapor al gel dedi bnimle hic ilgilenmedi hastanenin sitesinden doktoru sikayet ettim ama hic bir islem yapildigini sanmiyorum o gunden beri devlet hastanelerinin kapisindan giresim gelmio Allahim muhtac etmesin
Uzun lafin kisasi eger agrin kanaman yoksa doktorlar sorun cikarabiliyorlar
Özele gitsem bakarmı

Belki bakmayabilir aciliyet soz konusu olmadigindan ama acil dr uyla konus bayramtatili giriyo araya de baktirmam lazim oyle bakabilir ama tatli dille rica edin sonra dr umursamadi diyolar:KK43:
Yada kasik agrim var filan diycen:KK43:
Kasıgım cok agrıyo hiç kontrole gitmedm desem

Canim ayni durumu gecen hafta yasadim aksam 10 da ozel doğum hastaneleri var devlette var gerci agrim var de hemen ilgileniyorlar nobetci kadın dogumcu bulunuyo

hepimiz çalışıyoruz ama bir şekilde izin alıp gidiyoruz hastaneye.
acil değilken acile başvurman vicdanını rahatsız etmeyecek mi?
ayrıca daha 5. haftada görünmeyebilir de.

canim kalp atisi duyulmayabilir daha acele etme bayrami gecir öyle git bayramdads rahat ol, bayram sonrasi duyarsin kap atisini simdi erken ben 7+2de duymustum

Benim korkum dış gebelik fln kese görünse içim rahat edecek aslında cok tesekkür ederm hepinize ilginize :KK50:en iyisi bi sansımı denemek

Back
X