- Konu Sahibi PastelBoya
Derdime bir çaree..
Vize Final derken bir dönemin sonuna geldik..Birde bana sorun nasıl geldim..
Gerçekten çalışıyorum ama nedense iyi not alamıyorum en fazla 60 alıyorum ve çok üzülüyorum..
Sınıfımda süper lise,anadolu lisesi mezunu çok var..Ben meslek lisesi mezunuyum ve Doğru dürüst matematik görmedim..Ve Doğal olarak genel kültür derslerimizin ortalaması yükseliyor en basiti matematik ortalaması = 68:uhm:
Hepsini geçtim neden çalışmama rağmen notlarım böyle bilmiyorum...kafamçokkarıştı
Son zamanlarda aşırı derece de unutkanlık,halsizlik yaşıyorum hiçbirşeye konsantre olamıyorumsenağlama
Buda haliyle beni çok üzüyor..
İyi bekliyorum notuma bakınca:1shok: yasıyorum resmen...
Moral bozucu bir durum olduğunu bilirsiniz:1no2:
Nasıl başaderim ve sınavlarımdan nasıl iyi notlar alabilirm?? nasıl çalışmayım?? Derslerimizin çoğu sözeL..
İşletme okuyorum ve 1.sınıftayım..senağlama
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı??
Vize Final derken bir dönemin sonuna geldik..Birde bana sorun nasıl geldim..
Gerçekten çalışıyorum ama nedense iyi not alamıyorum en fazla 60 alıyorum ve çok üzülüyorum..
Sınıfımda süper lise,anadolu lisesi mezunu çok var..Ben meslek lisesi mezunuyum ve Doğru dürüst matematik görmedim..Ve Doğal olarak genel kültür derslerimizin ortalaması yükseliyor en basiti matematik ortalaması = 68:uhm:
Hepsini geçtim neden çalışmama rağmen notlarım böyle bilmiyorum...kafamçokkarıştı
Son zamanlarda aşırı derece de unutkanlık,halsizlik yaşıyorum hiçbirşeye konsantre olamıyorumsenağlama
Buda haliyle beni çok üzüyor..
İyi bekliyorum notuma bakınca:1shok: yasıyorum resmen...
Moral bozucu bir durum olduğunu bilirsiniz:1no2:
Nasıl başaderim ve sınavlarımdan nasıl iyi notlar alabilirm?? nasıl çalışmayım?? Derslerimizin çoğu sözeL..
İşletme okuyorum ve 1.sınıftayım..senağlama
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı??