Çalışıyorum, diyet yapmak istiyorum ama işyerinde ne yiyeceğim diyenler

15 gunde 6 kılo mukemmel . gerı almassak gercekten cok ıı . cunku ben ne kadar hızlı versem o hızla gerı alıyorum. bı ara 10 gunde 5 kılo verdim. sonra sıgarayaı da bırakınca ufff fazlasıyla o kılolar gerı geldı . netsekı sımdı verdım. son 3 ayda 9 kılo verdım 6 kılom kaldı onuda verırsem cok mutlu olacagım

kız hamıleyken canının cektıgını ye dıyıp agzına bısıler tıkıyolarmı. bızımkıler sureklı onu yı bunu yı dıye gelırler ınsanın ustune . bı rahat vermezler. yemesse bıde kuserler. yaptıgımızı yımedı begenmedı dıye kaydirigubbakcemile3

ben ilk başlarda çok hızlı kilo veriyorum sonra yavaşlıyo malesef. bu aydan sonra 2 kilo verebilirsem ne mutlu bana

kız hamıleyken canının cektıgını ye dıyıp agzına bısıler tıkıyolarmı. bızımkıler sureklı onu yı bunu yı dıye gelırler ınsanın ustune . bı rahat vermezler. yemesse bıde kuserler. yaptıgımızı yımedı begenmedı dıye kaydirigubbakcemile3

Yok canım..
normalde de kiloma dikkat eden bir insan olduğumu yakın çevrem bildiği için bana o tarz yaklaşımlarda bulunmuyorlar, zaten bulunsalar da yemiş olmak için yemem hamile de olsam:))))

ben bugün 1 kilo yeşil elmayla 2 paket form bisküvi aldım onu yiyecem. bıktım artık bıktım :1no2:

ben çalışırken ara öğünler konusunda çok zorlanıyorum sabah kahvaltımı evden kepekli tost yapıyorum öğlende işyerinde çıkan yemeklerden azar azar yiyorum <<ama ara öğüne gelişnce orta takılıyorum ve ara öğün yapamadan gün geçiriyorum buda öğünlerde daha iştahlı olmama sebep oluyo

Bu konuda bende çok muzdaribim.
Sabah ve akşam yürüyüş yapıyorum en yarım saat - 45 dk. arasında değişiyo.
Ama yemek kartlarımız olduğu için ve yakınlarda düzgün sulu yemek yapan bi yer olmadığı için kebap türü yemek zorunda kalıyoruz, tabi benim etle aram iyi olmadığı için onuda yemiyorum.
Sabahları 2 poaça bazen sandviç alıyorum, öğlende bisküviyle geçiştiriyorum ama çok dengesiz besleniyorum.
Sadece akşamları düzgün bir yemek yiyebiliyorum, onuda fazla kaçırıyorum malesef
:((

Tamamen yanlış bir beslenme canım..
Sabahları 2 poğaça mı?:1shok:
öğlen biskivi, akşam ağır yemek..

Senin bu durumda hızla kilo alman lazım?:)))CADIARZU

Yürüyüşle belki biraz kurtarıyorsun ama yine de yanlış..

Bu konuda bende çok muzdaribim.
Sabah ve akşam yürüyüş yapıyorum en yarım saat - 45 dk. arasında değişiyo.
Ama yemek kartlarımız olduğu için ve yakınlarda düzgün sulu yemek yapan bi yer olmadığı için kebap türü yemek zorunda kalıyoruz, tabi benim etle aram iyi olmadığı için onuda yemiyorum.
Sabahları 2 poaça bazen sandviç alıyorum, öğlende bisküviyle geçiştiriyorum ama çok dengesiz besleniyorum.
Sadece akşamları düzgün bir yemek yiyebiliyorum, onuda fazla kaçırıyorum malesef :((

Senın sorunun bence sabah gune poacayla baslamanda cunku hızlı yukselen kan sekerı hızlı dusuyo ve oglende ne bulursan yıyorsun. oglen evde kahvaltıyla baslarsa oglen daha saglıklı yıyebılırsın. bu sayfayıı acmamın sebeı zaten evden neler getırebılırde dısarda yeketen kurtulabılırız cevabını bulmaktı bu sayfa sana fıkı r verecektı bak sımdıdden bır suru sey oldu bunları not alır her gun bırını denersın. ben spora gıdınce yemıyorum sadece ayran ve elma yıyorum. gbeyım falan ne kadar sıstı ındı sımdı.

bitki çayı ben sadece yeşil çay içiyorum ..o da günde 2 bardak işyerinde ..içebilirsem akşam evde bir bardak ...onun dışında bitki çayı içmiyorum ...ton balıklı sandviçi ben de düşündüm ..ii fikir hem sağlıklı hem hafif ...

yesıl cay cıleklısı var cekmecemde ıcemıyorum . ama bortlen ve murdumerıklı bı cayva seker atmana gerek kalmıyo. meyve cayı muhtesem tadı var kokusu felan sankı cok lezzetlı bı tatlı yıyormusu hıssı verıo ınsana tavıye ederım. canım tatlı ısteyınce ondan ıcıyorum ve kesıyo. meyve tadı oldugu ıcın sekerde ıstemıyo. bırde lavanta cıcegı ıcıyorum evde kendım demlıyorum. kanı karacıyerı temızlıyormus. eger kılo vereceksek karacıyerımıze ıı bakmalıyız. bır tarcın sapı atıyorum bır tatlı kasıgı lavanta cıcegıne bır tasım kaynatım 2-3 dk demleyım ıcıyorum tadıda fena deeıgl

ben bugün 1 kilo yeşil elmayla 2 paket form bisküvi aldım onu yiyecem. bıktım artık bıktım :1no2:

sürekli elmamı yiyorsun :bbo:

ben çalışırken ara öğünler konusunda çok zorlanıyorum sabah kahvaltımı evden kepekli tost yapıyorum öğlende işyerinde çıkan yemeklerden azar azar yiyorum <<ama ara öğüne gelişnce orta takılıyorum ve ara öğün yapamadan gün geçiriyorum buda öğünlerde daha iştahlı olmama sebep oluyo

aslında işyerindeki yemeklerden de yenebilir ama mesela suyunu yemeyeceksin pilav makarna asla ...genelde sebze yemeği tercih edeceksin..köfte et asla yemeyeceksin ..bizim burda da yemekhane var inan balık bile yiyesim gelmiyor çok yağlı diğerlerini düşünün artık ...

ara öğünlerde ben çareyi yağsız patlamış mısırla buldum. bi insan meyveden bu kadar mı nefret eder yiyemiyorum ya. zamanında bi oturuşta bi kilo elma yiyen ben elmayı görünce miğdem bulanıyo.

Ara öğün meyve
ayran
2 galeta
2 diyet bisküvi olabilir
10 adet fındık

Bunların hepsi 1 günde değil tabii..

Mesela sabah 10 gibi 1 elma, öğleden sonra 3-4 gibi 1 elma+10 fındık ya da 1 elma+2 galeta

2,5 litre de su..iştah kapıyor.

yesıl cay cıleklısı var cekmecemde ıcemıyorum . ama bortlen ve murdumerıklı bı cayva seker atmana gerek kalmıyo. meyve cayı muhtesem tadı var kokusu felan sankı cok lezzetlı bı tatlı yıyormusu hıssı verıo ınsana tavıye ederım. canım tatlı ısteyınce ondan ıcıyorum ve kesıyo. meyve tadı oldugu ıcın sekerde ıstemıyo. bırde lavanta cıcegı ıcıyorum evde kendım demlıyorum. kanı karacıyerı temızlıyormus. eger kılo vereceksek karacıyerımıze ıı bakmalıyız. bır tarcın sapı atıyorum bır tatlı kasıgı lavanta cıcegıne bır tasım kaynatım 2-3 dk demleyım ıcıyorum tadıda fena deeıgl

ben aktardan aldım sallama değil hakiki yeşil çay ..onu içiyorum ..meyveli çaylar bana biraz tuhaf geliyor ..damak tadıma uygun değil galiba ...acıyı sevdiğim için bitki çaylarının tadını çok seviyorum nedense ...o yüzden yeşil çayı içmek or gelmiyor ...ama tabi zorlananlar için bahsettiğin şekilde içilebilir...

sürekli elmamı yiyorsun :bbo:

aslında işyerindeki yemeklerden de yenebilir ama mesela suyunu yemeyeceksin pilav makarna asla ...genelde sebze yemeği tercih edeceksin..köfte et asla yemeyeceksin ..bizim burda da yemekhane var inan balık bile yiyesim gelmiyor çok yağlı diğerlerini düşünün artık ...

evet zaten işyerinde o kadar ölçülü veriyolar ki yemek yetsin diye tam benim için rejim usulu oluyor yerimseniben

ben ilk başlarda çok hızlı kilo veriyorum sonra yavaşlıyo malesef. bu aydan sonra 2 kilo verebilirsem ne mutlu bana

metabolızmanı uyar bence sırlkelı su lahana suyu vs yontemlerle gun ıcınde 5 dk merdıven ın cık cok hızlandırıyomus. arada 5 dk sporlar.

Yok canım..
normalde de kiloma dikkat eden bir insan olduğumu yakın çevrem bildiği için bana o tarz yaklaşımlarda bulunmuyorlar, zaten bulunsalar da yemiş olmak için yemem hamile de olsam:))))

tabı ya . bebegını kucagına alınca zayıf guzle bı anne olmak varken dıye domusuk gıbı kucagında kucuk bebekle dolascan suslernır gezersın sıkıdımsıkıdım baaakk bunu ben dogurdum ama hala formumdayım der gıbı bakarsın etrfına.. kaydirigubbakcemile3

form bıskuvıler cok yemek kılo verdırmıyo bence dıkkat et aynı kaloruye ıstedıgın bı yemekten daha az mıktarda yesen sankı daha ıı olur.elma tanesınde nerden baksam 50 kalorı var 5 elma 250 kalorı demek 250 kalorıye bence 3 kofte yesen daha ıı olur

gamısım bebegım meyve yemege bı alıssan bırakamıcaksın. senın tekl caren kuru meyveler. bıraktınmı sen kuru kayısı ve ıncırı yıyodun bu aralar

evet canım karpuz benim mucizem gibi hem cok seviyorum hemde tok tutuyo bol suda içeriyor :lepi:

karpuzu ben de acayip seviyorum ..artık mevsimi geliyor bol bol tüketiriz ...ara öğün olarak yenebilir bence ama işyerinde nasıl yenecek orası da malum ..öğlen doğrayıp arada yenebilir ...dilimi hapur hupur yiyemeyiz de :))

2,5 litre de su..iştah kapıyor.

su olayında ben rekor kırıyorum galiba ...günde 2 bardak suyu zor içen biriyim ben ..48 kilo iken millet bana aşardı ..aşırı abur cubur yerdim ..ve de hiç su içmezdim ..nasıl böyle incesin derlerdi ..şimdi diyette 1,5 litreyi iş yerinde yarım litreyi de akşam evde içiyorum ..ilk başta çok zorlandım ...midem bulandı resmen ..ama alıştım artık .inş. böyle devam eder de hep içerim ..içmek şart aslında sağlık için ...

metabolızmanı uyar bence sırlkelı su lahana suyu vs yontemlerle gun ıcınde 5 dk merdıven ın cık cok hızlandırıyomus. arada 5 dk sporlar.

tabı ya . bebegını kucagına alınca zayıf guzle bı anne olmak varken dıye domusuk gıbı kucagında kucuk bebekle dolascan suslernır gezersın sıkıdımsıkıdım baaakk bunu ben dogurdum ama hala formumdayım der gıbı bakarsın etrfına.. kaydirigubbakcemile3

form bıskuvıler cok yemek kılo verdırmıyo bence dıkkat et aynı kaloruye ıstedıgın bı yemekten daha az mıktarda yesen sankı daha ıı olur.elma tanesınde nerden baksam 50 kalorı var 5 elma 250 kalorı demek 250 kalorıye bence 3 kofte yesen daha ıı olur

gamısım bebegım meyve yemege bı alıssan bırakamıcaksın. senın tekl caren kuru meyveler. bıraktınmı sen kuru kayısı ve ıncırı yıyodun bu aralar
kayısı yiyorum ama incir çok kalorili oldugu için bıraktım kız meyveleri çok seviyorum ben ama sürekli yanımda bulunduramıyorum unutuyorum hep almayı ama bu galeta ve meyve işi hoşuma gittaklinialirimsmile

ne sirkeli su ne lahana tüketemem miğdem de gastrit ülser bağırsakta ülseratif kolitim var bu tip gaz yapan ve asitli şeyler bana yasak canım

Back
X