Çalışma arkadaşım :((

ground

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
29
3
37
Merhaba hanımlar yeni üye oldum sizden bi konu hakkında fikir almak istiyorum
Benim çalıştım firmada yanımda çalışan bayan arkadaş patronumuzla ilişkisi var ve patronumuz evli çoçuğu var kızdan yaşça büyük kız bir yıldır evli ve evlenmeden önceden beridir olan bişey şimdi burdan gözünle gördün mü gibi tepkiler alıcam belki ewet şu şekilde öğrendim akşam herkes çıktıktan sonra firmada kalıyorlar bikaçkez birlikte tatile gittiklerini öğrendim kızın aldı maaş belli ama sürekli para harcıyor oda yetmiyormuş gibi kenarda baya miktarda parası var vs vs ben bikaç kez yüzeysel bi şekilde uyardım ama açık açık konuşmadım ayrca işyerinde brnim dışımda bikaç kişi daha biliyo hatta bir arkadaşımız sert bi şekilde kızı uyardıktan sonra kızla hiç konuşmadı ve halada o yokmuş gibi davranıyo şimdi sizden ricam siz brnim yerimde olsanız ne yapardınız okadar soğudumki işe gitmek istemiyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

İki yetişkin

Yaptıklarının sorumluluğunu alabilecek kadar büyümüşler

Hayatta her hata yapanı düzeltemeyiz ki

Siz kendinizi düzeltin, işinizi iyi yapın, helal yoldan kazanmaya önem verin. Gerisi için yapabileceğiniz bir şey yok.

Çok yakın bir arkadaşınız olsa hani onu bu yanlıştan döndürmeye çalışın derdim de anladığım kadarıyla sadece merhabalaştığınız bir iş arkadaşınız. O yüzden sizin karışmamanız gerekiyor bence, karışsanız da sizin lafınızı dinleyeceklerini zannetmiyorum boşuna kötü kişi olacaksınız.

valla her fırsatta yuva yıkanın yuvası olmayacağını, o adamın da karısını boşayıp o kızı almayacağını, ortada kalacağını ima ederim, psikolojilerini bozarım.

valla her fırsatta yuva yıkanın yuvası olmayacağını, o adamın da karısını boşayıp o kızı almayacağını, ortada kalacağını ima ederim, psikolojilerini bozarım.
Kız da evliymiş galiba, ahlaksızlık diz boyu. Ben görmezden gelemezdim sanırım; Dallas gibi bir yerde de çalışılmaz ki.

İyi de kadının da karısını boşasın beni alsın diye bir derdi yok ki.
O da evlenmiş hem de ilişkileri sürerken. Muhtemelen beraber vakit geçirsek, gezsek para harcasak yeter diye düşünüyor.
Sonuçta patron böyle yaparsa işten de çıkarabilir, çalışma ortamının huzurunu bozuyor diye.

İyi de kadının da karısını boşasın beni alsın diye bir derdi yok ki.
O da evlenmiş hem de ilişkileri sürerken. Muhtemelen beraber vakit geçirsek, gezsek para harcasak yeter diye düşünüyor.
Sonuçta patron böyle yaparsa işten de çıkarabilir, çalışma ortamının huzurunu bozuyor diye.
olsun ben yinede psikolojilerini bozardım :) çok gördüm etrafımda böyle ilişkiler tahammül edemem yani.

ne munasebet canim iki insanin namussuzluklarina goz yumup diger iki insanin aldatilmasina nasil musaade edebilirim. her ikisinin de eslerine haber verirdim ister kessin ister vursun. gozum donuyor gozum, Allahim basa verme.
Bazen eşine söyleyim diyorum sonra vaz geçiyorum ben kolay kolay kötülük yapan biri deilim ve ortada yuva olmamasına rağmen ikisininde yuvasını yıkmaya vicdanın el vermiyo

sizi ilgilendiren hiçbir durum yok...işinizi yapın yeter...
Beni ilgilendiren bi durum yok biliyorum sacede zoruma giden bazen laf vurdumda aldata insaanlar şöyledir böyledir dediğimde sütten çıkmış ak kaşık dünyanın en namuslu kadını gibi davranmasına katlanamıyorum

utanmıyorlar ki baksanıza biri sert tepki vermiş ama kızda herşey normal. Ahlaksızlar

X