Maalesef suriyeliler geldi geleli bu sorun var.Işsizlik oranı da artacak tabi. Kimse bu ücreti ödemek istemeyecek,gelsin yarı fiyatına çalışacak suriyeliler
Vermicekler deyip ortalığı karistirdiniz burda bir haberle
Simd i veriyorlar size de verseler suç vermeseler suç:)
verecek yada vermicek (!) olan devlet değil özel sektör.Havasını atacak bir durum değil yani.İlk seçimde Chp'nin propagandasında parayı nereden bulacaklar diye gülenler vardı.Hatırlarsınız.Şimdi ne oldu ?
Vergilerdeki artış ,gelen ve gelecek zamlarla kapatılmaya çalışılacak açıklar,artı özel sektörün elinde iyice ezilecek olan işçiler kimsenin umurumda değil zaten.
Suç ,ortamı hazırlamayıp işçileri özel sektörün eline bırakanlarda değil mi?
Sevgili günlük okuduğunu anlama kabiliyeti önemlidir
Ben diyorum ki vermez diye yalan haber yazmışlardı secim sonrası babacan açıkladı diye ara bul
Hadi otur sıfır :)
Devlet desteği olacak mı acaba küçük esnafa ?
verecek yada vermicek (!) olan devlet değil özel sektör.Havasını atacak bir durum değil yani.İlk seçimde Chp'nin propagandasında parayı nereden bulacaklar diye gülenler vardı.Hatırlarsınız.Şimdi ne oldu ?
Vergilerdeki artış ,gelen ve gelecek zamlarla kapatılmaya çalışılacak açıklar,artı özel sektörün elinde iyice ezilecek olan işçiler kimsenin umurumda değil zaten.
Suç ,ortamı hazırlamayıp işçileri özel sektörün eline bırakanlarda değil mi?
ya sen olduğunu farketmemişim.sıfır anlama kabiliyetli yandaşcık
öyle dememiştim ama şimdi diyorum veremez
çünkü kendi parası değil özel sektörün parası bu vaad edilen.
bu atışma işçiye daha çok zarar verecek.Alt yapı hazırlanmalıydı.Asgari ücret artınce diğer personelde artış isteyecek.Toplu işten çıkarmalar,sigortasız çalışmalar vs olacak.Dahası da var ama ne anlatıyorum , kime anlatıyorum .
Kendi ağzına diyorsun ,'sen olduğunu farketmemistim' diyealgı çok önemli
Ben oldugumy fark etmeyen söylenenleri hic farketmez :)
İsrarla dediğim şeyi tekrarlicam bi umut belki basar...
Altyapı üstyapı geç yavrucugum verilemez! Denmişti bende ve ri li yor diyorum
YANDAS beyin-cik :)
kendi partileri 1500 veriyordu ona destek veriyorlardı ama ak parti 1300 verince veremez dediler verincede bin türlü bahane üretiyorlar. gerçi bende veremeyeceğini düşünüyordum ya neyseVermicekler deyip ortalığı karistirdiniz burda bir haberle
Simd i veriyorlar size de verseler suç vermeseler suç:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?