- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi GizliBirUye
Çağrı merkezine girersem KPSS çalışmak zor olabilir.
Çağrı merkezi çok yorucu bence kpss düşünüyorsanız hiç bulaşmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çağrı merkezine girersem KPSS çalışmak zor olabilir.
Bu zamanda istediğin gibi bir iş bulmak çok zor 2 yıllık avukatım 4 yıl boyunca çalıştım okulumu bitirdim. Benim aldığım maaşla ofiste sadece mutfak servisine bakaln görevli ile aramda 1000 tl var.Yanlış anlamasın kimseyi küçğmsemek değil amacım herkes çok kazansın gözüm onun maaşında değil asla ama sürekli adliyelerde koşuşturan , şehir dışı duruşmalarına giden mesaisi herkesten sonra biten ben, en çok biz çalışıyoruz ofiste hatta mesaimiz bile yok gece mailler cevaplıyoruz ama hakettiğimizi alamıyoruz maalesef benimde bu durum zoruma gidiyor.
Hayırlısı olsun, sizi anlayacaklardır Die düşünüyorum. Çünkü asgari ücret almamanız yasal bile değil zaten (yanlıs mı biliyorum, bilen aydınlatır zaten) hakkımı vermediniz cıkmak istiyorum dersiniz.Bugün işten ayrılmak istediğimi söyleyeceğim ama nasıl konuşacağım bilmiyorum. Sınavlara hazırlanacağımı söyleyeceğim ama...
Tam olarak neden cekiniyorsun? Bunca zaman yasal hakkım olan devletçe en düşük maaş olarak belirlenmiş adina da asgeri ücret denmiş rakamı alırım diye bekledim...ama olmadı ,ben işten ayrılıyorum demek senin için neden zor?Bugün işten ayrılmak istediğimi söyleyeceğim ama nasıl konuşacağım bilmiyorum. Sınavlara hazırlanacağımı söyleyeceğim ama...
Hayırlısı olsun, sizi anlayacaklardır Die düşünüyorum. Çünkü asgari ücret almamanız yasal bile değil zaten (yanlıs mı biliyorum, bilen aydınlatır zaten) hakkımı vermediniz cıkmak istiyorum dersiniz.
Tam olarak neden cekiniyorsun? Bunca zaman yasal hakkım olan devletçe en düşük maaş olarak belirlenmiş adina da asgeri ücret denmiş rakamı alırım diye bekledim...ama olmadı ,ben işten ayrılıyorum demek senin için neden zor?
Güzelim seni asgeri ücret altı ve sigortasız zorla mı çalıştırıyorlar?Ellerinde pasaportun,kimliğin ,imzaladigin boş senet mi var? Ayrılmak istiyorsan gitme işeSöyledim ayrılmamı istemediler. Napıyım yani sigortasız çalışmak sömürü düzeni değil de nedir? iş stresli ya da yorucu değil ama olsun. Böyle bir sistem doğru değil.