- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
Bakalım arabayla ne kadar ılgısı var bu işin seneye görecegız .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bırını duydum zaten kadın hep selam verıyordu diğer samimi arkadası benım hakkımda ne dedıyse selam kesıldı.
:) Yok artık.sen mobbing meselesini bi araştır
her şey böyle başlar onda da
belki de gerçekten seviliyordur. bir araba icin kimsenin bunu yapacagini zannetmem. hadi bir iki tanesi yapti hepsimi yapiyor? hepsi m ayni yöne gidiyor mesela?Böyle bır duzen olmamalı .Bugun cok ıyı gözlemlefım baktım kadının arabadı var cevresın de dolu kullanıcı asalak zavallım oda sevılıyo sanıyor dıyecegım ama ona da mustahak o da cok çıkarcı sacma sacma cıvık cıvık bır bırlerıne hareketler .
Hepsı bır yerde topluca bırakılıyor.Baska seylerde olabılır tabı ama ben samımıyetlerıne ınanmıyorum.Belkı arada bır ıkı kısı vardır samımı olan.belki de gerçekten seviliyordur. bir araba icin kimsenin bunu yapacagini zannetmem. hadi bir iki tanesi yapti hepsimi yapiyor? hepsi m ayni yöne gidiyor mesela?
Yol parası cok canım o parayı kımse göze almaz bu sekilde daha ucuza getiriliyor.belki de gerçekten seviliyordur. bir araba icin kimsenin bunu yapacagini zannetmem. hadi bir iki tanesi yapti hepsimi yapiyor? hepsi m ayni yöne gidiyor mesela?
niye ki önce konuşmazlar:) Yok artık.
sen nasıl gidip geliyorsun?Yol parası cok canım o parayı kımse göze almaz bu sekilde daha ucuza getiriliyor.
Yapacak biseyim yok ki oyle uzaktan izliyorum kendi kendime takiliyorum.Boyle bir omurde cekilmiyor.niye ki önce konuşmazlar
sonra açık ararlar
şikayetler önce gizli gizli kendi aralarında olur sonra amirlerine kadar gider
özgüvenini yitirirsin
hata yapmaya başlarsın
ve sonunda işinden nefret eden birine dönüşürsün
işyerinde nedensiz yere dışlandığını düşünüyorsan önlemini al derim
Ben isime yakinim benim buna ihtiyacim yok sadece arkadasa ihtiyacim var.sen nasıl gidip geliyorsun?
Ben isime yakinim benim buna ihtiyacim yok sadece arkadasa ihtiyacim var.
yazılı dilekçen var mı?Bizim çalışma şeklimiz uc mekandan oluşuyor.Sırayla dönderiliyoruz.Bir tanesi en az yoranı.
Orası yenı açılırken sorumlu kendi arkadaşlarını koydu sadece.Sonra da amir belirledi dedi.Buyüzden ekip gerildi.
Sonra hepsi konmaya başladı yenıiler hariç.5 yıllık her çalışan konacak dendi.Ben ilk once konulurken sorumlu bana bır konuda ters gitti
.Grip olduğum birgun en az yoran bolume koymasını rica ettim o gun.Cunku daha isimler yazılmamıştı.Telde söylemiştim ,bozuldu bu.Sonra geldi yanıma.Seni o bolume koymayacağım.Cunku ben yapamıyormuşum.Daha yenı başlamışız o bölüme .Yapamıyormusum(!)Bilirsiniz hastanelerde triyaj bolumu..Gayette yapabiliyorum ama paylaşılamıyor..
İki kez konuştum çKonustugumun ertesi gunu koydu sonra yine koymadı.Neyse bu sorumluluktan alındı.Ben sanıyorum ki yeni soırumlu koyar artıkBekledim o da koymadı.Sordum meğer amir koyulmamı istememiş(!)Ben amirle knusurum dedim konuşmadım.Lanet ettim bıraktım.
O sıra başka genel sıkıntılar olmuştu.Eskı sorumlunun arkadaşları ve onu seven ekip çalışanları ortalığı germeye calışıuyordu.Ustune gitmeyeyim bu meselenin bu durumda dedim
.Brgun baktım sonradan gelen ıkı kışı daha eklenmiş.Kendileri konuşmuşlar belliki..Ben sorumluyla tekrar konuştum.Ayıp artık dedim.Lütfen sen hallet dedim yoksa ben gerekirse amirle konusacam dedim.Kendi insiyatifimi koyöaya calışacam dedi yeni sorumlu
.Konusalı bir hafta oldu.Hala olmazsa amirle konusacam..
.Baska ne yapabilirim bu eski sorumludan kalan mobbing hakkında??
Cok guzel tavsiyeler vermissin bunlari yapamadigim icin tek kaldim hic bana gore hareketler degil istiyorum ki kendiliginden olsun hersey istiyorum dusunceli olup aralarina alsinlar.o grupta bir yerin olsun istiyorsan:
aralarından daha ılımlı olanı gözüne kestir
iş çıkışlarında iş dışında diğerlerinin gözüne sokmadan onunla zaman geçir
sonra ona x i de çağırsak ya falan diyip küçük grubunu genişlet
bi süre salağa yat
çevrende sana karşı olan bu soğuk tavrı anlamıyormuş gibi neşeli ol
evden kek börek kısır falan yap getir hepsine
yardımcı olabileceğin işleri varsa onlarda yardımlarına koş
gittiğin bir yer olursa mutlaka oradan onlara magnet ya da oranın neyi meşhursa onlardan getir
birisinin acil işi olduğunda ben seni idare ederim de
3 ay falan böyle yaptığında grubun daimi üyesi olursun
ama dersen ki ben bişey yapmadan beni kabullensinler
malesef öyle bi dünya yok
Cok guzel tavsiyeler vermissin bunlari yapamadigim icin tek kaldim hic bana gore hareketler degil istiyorum ki kendiliginden olsun hersey istiyorum dusunceli olup aralarina alsinlar.
Cogu beni de çağırmıyor hala.İki yıl oldu.Cagıran bir iki kişi var neyseki.Birini sevmiyorum zaten dedikodusu cok .Diğeriyle aramı geliştirmeye çalışıyorum yeni yeni.Gerçekten sevdiğim için ama.Onun zaten bir grubu olduğu için pek ıhtıyac duymuyordu bana .Ona o yüzden de kızıyordum içten içe cok yanaşmıyordum..Ben olsam yeni gelen iyi insana kucak acarım..Nasıl dusunceleri var anlamıyorum...Mesela bir yere gidecek oluyorlar cagirmiyorlar yahu yeni gelmisim niye seslenmiyorsunuz.Peslerine kuyruk gibi takilmaktan nefret ediyorum yapamadigim icin kaliyorum yerinde.
Yok sorumluyla konuştum sadece.Amir konulmamı istememiş yapamıyormuşum diye sikayet almışmış(!).Birkaç kez kondum sadece ve tüm ülkede triyaj uygulaması yeni başladı.Amirle konusacam dedim ama lanet ettim bıraktım.Sonra yeni gelen iki kişi konmya başlayınca oha oldum.Yine konuştum yeni sorumluyla.İnsiyatif kullanmaya calışacagım dedi.Bir hafta oldu.Durmadan sıkboğaz etmek istemiyorum.Olumsuz sonuç gelirse amirle konusacam artık.Yine olmazsa yazılı dilekçe mi vereyim?Nereye vereyim?Lütfen yardımcı ol bu konu benim kendime güvenimi yerle bir etti.Zaten yer edinebilmiş değilim..İşimi hepsi kjadar iyi yapıyorum oysaki..İçim buyuzden de kırık arkadaşlara...Oyuzden onlarla cok ilgilenesim bile yok..yazılı dilekçen var mı?
resmi yazışmalar yaparak talepte bulun bence.
x bölümünde görevlendirilmek istiyorum diye dilekçe ver
onlar da sana yazılı cvp vermek zorundalar