- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Sadecesen2
Yok sorumluyla konuştum sadece.Amir konulmamı istememiş yapamıyormuşum diye sikayet almışmış(!).Birkaç kez kondum sadece ve tüm ülkede triyaj uygulaması yeni başladı.Amirle konusacam dedim ama lanet ettim bıraktım.Sonra yeni gelen iki kişi konmya başlayınca oha oldum.Yine konuştum yeni sorumluyla.İnsiyatif kullanmaya calışacagım dedi.Bir hafta oldu.Durmadan sıkboğaz etmek istemiyorum.Olumsuz sonuç gelirse amirle konusacam artık.Yine olmazsa yazılı dilekçe mi vereyim?Nereye vereyim?Lütfen yardımcı ol bu konu benim kendime güvenimi yerle bir etti.Zaten yer edinebilmiş değilim..İşimi hepsi kjadar iyi yapıyorum oysaki..İçim buyuzden de kırık arkadaşlara...Oyuzden onlarla cok ilgilenesim bile yok..
çalıştığın kurumu tam bilemiyorum devlet kurumu mu?
böyle durumlarda çok da zıtlaşmadan göze batmadan yapmak lazım diye düşünüyorum.
eğer ki o bölüme herkes sırayla konuyor ama sen koyulmuyorsan bence önce senden sorumlu ilk basamağa gitmelisin. önce sözel şekilde sor derim, kasti değildir ama uzun zamandır bana x bölümünde görev verilmedi nedeni nedir acaba? diye.
baktın değişme yok biraz zaman geçince dilekçe yazılabilir
başkalarına verdiniz beni eziyosunuz gibi değil de
şu birimde görevlendirmeyi arz ederim gibi bişey yazılabilir bence
sonrasında cevap olumsuz olursa amirin de üstündeki makama gidilmeli
hastane yöneticisi mi kim oluyorsa artık
bimere kadar yolu var ama sonra orada biraz zor durursun sana bilenirlerse :/