Çalışma hayatında ki insanların çıkar arkadaşlığı

Yok sorumluyla konuştum sadece.Amir konulmamı istememiş yapamıyormuşum diye sikayet almışmış(!).Birkaç kez kondum sadece ve tüm ülkede triyaj uygulaması yeni başladı.Amirle konusacam dedim ama lanet ettim bıraktım.Sonra yeni gelen iki kişi konmya başlayınca oha oldum.Yine konuştum yeni sorumluyla.İnsiyatif kullanmaya calışacagım dedi.Bir hafta oldu.Durmadan sıkboğaz etmek istemiyorum.Olumsuz sonuç gelirse amirle konusacam artık.Yine olmazsa yazılı dilekçe mi vereyim?Nereye vereyim?Lütfen yardımcı ol bu konu benim kendime güvenimi yerle bir etti.Zaten yer edinebilmiş değilim..İşimi hepsi kjadar iyi yapıyorum oysaki..İçim buyuzden de kırık arkadaşlara...Oyuzden onlarla cok ilgilenesim bile yok..

çalıştığın kurumu tam bilemiyorum devlet kurumu mu?

böyle durumlarda çok da zıtlaşmadan göze batmadan yapmak lazım diye düşünüyorum.
eğer ki o bölüme herkes sırayla konuyor ama sen koyulmuyorsan bence önce senden sorumlu ilk basamağa gitmelisin. önce sözel şekilde sor derim, kasti değildir ama uzun zamandır bana x bölümünde görev verilmedi nedeni nedir acaba? diye.

baktın değişme yok biraz zaman geçince dilekçe yazılabilir
başkalarına verdiniz beni eziyosunuz gibi değil de
şu birimde görevlendirmeyi arz ederim gibi bişey yazılabilir bence
sonrasında cevap olumsuz olursa amirin de üstündeki makama gidilmeli
hastane yöneticisi mi kim oluyorsa artık

bimere kadar yolu var ama sonra orada biraz zor durursun sana bilenirlerse :/

Senin yaşadıklarının aynısını birebir yaşadım. Ben mi biraz umursamazim bilmiyorum ama onlarla acayip dalga geçerdim ben. Bir de benim eskiden gelen sağlam dostluklarim vardır. Ararlar sorarlar sagolsunlar. Onlarla konusmalarimi duydukca, yaşam tarzimi anladikca ( onlardan kat kat daha dolu bir hayatim var şükürler olsun) o kibirli halleri yok oldu. Her ortamda olur böyle şeyler. Onlardan ayrı bir hayat kur kendine. Zaten hiçbiri kalici değil. Niye boşuna yipraniyorsun ki? Sanirim ogretmendin sen. 3 sene katlanacaksin en fazla. Vallahi ben o tiplere selam bile vermiyorum. Onemsemeyin o kadar.

çalıştığın kurumu tam bilemiyorum devlet kurumu mu?

böyle durumlarda çok da zıtlaşmadan göze batmadan yapmak lazım diye düşünüyorum.
eğer ki o bölüme herkes sırayla konuyor ama sen koyulmuyorsan bence önce senden sorumlu ilk basamağa gitmelisin. önce sözel şekilde sor derim, kasti değildir ama uzun zamandır bana x bölümünde görev verilmedi nedeni nedir acaba? diye.

baktın değişme yok biraz zaman geçince dilekçe yazılabilir
başkalarına verdiniz beni eziyosunuz gibi değil de
şu birimde görevlendirmeyi arz ederim gibi bişey yazılabilir bence
sonrasında cevap olumsuz olursa amirin de üstündeki makama gidilmeli
hastane yöneticisi mi kim oluyorsa artık

bimere kadar yolu var ama sonra orada biraz zor durursun sana bilenirlerse :/
kamu evet..
İste yapamıyormuşum diye..eski sorumluya göre..Sonra da amire ulaştırmış.Amir yeni sorumluya da koydurmuyor.
Yalan..Gıcık gitti..Ozguvenimi yerle bir etmeye çalıştı..

Kurum değişme sansin var mı? Birde ben değilim ama sendikaliysan eğer onlardan da yardım alabilirsin.
kamu evet..
İste yapamıyormuşum diye..eski sorumluya göre..Sonra da amire ulaştırmış.Amir yeni sorumluya da koydurmuyor.

Kurum değişme sansin var mı? Birde ben değilim ama sendikaliysan eğer onlardan da yardım alabilirsin.
Bu hastaneden memnunum yoğun bir hastane değil..Calıştıgım bolumu seviyorum..Herkes yerindne memnun.Ordan alınınca herkes torpille tekrardan oraya gelmeye çalışıyor.Amir de bunu biliyor..Sendika nasıl yardımcı olur ki..Bir de diş bilemzler mi bu sefer..Kendi halinde işinde gücünde calışkan hiç iç,dıs,resmi şikayet almamış saygılı bir çalışanım.Kuyu kazmalar olduysa olmuştur..
..Neden bu görülmüyor..Neden illa ağzıyla laf yaparak, popülariteyle yakın olarak, cok konuşarak iyi çalışan görülüyor insanlar..Ben oyle olamıyorum..Herkesin bir kişiliği var..Bunu nasıl gösterebilirim..Ben amir olsam göz var ızan var yaa...

Hiç hakkımı helal etmiyorum..

Son düzenleme:
Bu hastaneden memnunum yoğun bir hastane değil..Calıştıgım bolumu seviyorum..Herkes yerindne memnun.Ordan alınınca herkes torpille tekrardan oraya gelmeye çalışıyor.Amir de bunu biliyor..Sendika nasıl yardımcı olur ki..Bir de diş bilemzler mi bu sefer..Kendi halinde işinde gücünde calışkan hiç i,ç,dıs,resmi şikayet almamış saygılı bir çalışanım.Kuyu kazmalar olduysa olmuştur..
..Neden bu görülmüyor..Neden illa ağzıyla laf yaparak birileriyle yakın olarak cok konuşarak iyi çalışan görülüyor insanalar..Ben oyle olamıyorum..Herkesin bir kişiliği var..Bunu nasıl gösterebilirim..Ben amir olsam göz var ızan var yaa...

Hiç hakkımı helal etmiyorum..
Bariz mobbinge ugruyorsun.Sendikalarin avukatları yol gosterir diye düşündüm. Bir de torpilli bir bölümse maalesef oyunu kurallarına gore oynayacaksin. Torpil bul demiyorum ama kolay lokma olmadığıni anlasinlar

Bunun peşine düşeceğim..Yoksa ben bu haksız yenilgiyi kabul edemem.Yazılmıyorum oraya millete de rezil oluyorum..Herkesin gözünde imajım yerlerde..İntikama bak...Eski sorumlunun ozguvenimi yıkma hikayesinin hala devam etmesi cok komik..Kadın gitti hala ceza çektiriyor..Kendi de alındı ama oh oldu..Kendine de yar olmadı bu bölüm..Ama torpille yine gelmeye çalışıyormuş.Hatta amir olamaya calışıyormus parti yoluyla.Diş bilemiş bize yerinden oldu diye..Kadındaki hırsa bak.Bense lanet edip bıraktım.

Keske sadece senin dedigin kadar olsa. Bir ust unvana gecmek icin yapilan yalakaliklar taklalar... sirf bunun icin gosterilen sozde samimiyetler... hepsinden igreniyorum.

Back
X