- 5 Temmuz 2018
- 366
- 282
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadar. Bu ülke sınırları içindeysen endişe etmeBoşuna korkma büyük ihtimalle iş bulamayacaksın zaten
Mesela ben korkmuyorum ama işsizim![]()
öncelik sıralamanın mesleğini eline alıp ayaklarının üzerinde durmak yerine evlilik-çocuk-koca-kv ve türevleri olması üzücü. madem çalışmayacaksın ne ailene ne devlete külfet ol bırak okulu madem.umarım ilerde bu çalışmak istemiyorum tembelliği yüzünden kafanı taşlara vurmaz ultra mükemmel hayal gibi koca ve evliliğin olur.
Şuan üni okuyorum ilerde evlenince çalışmayı düşünmüyorum ailem çalışmamı istiyor okudum icin bense korkuyorum burda yorumları okudukça çalışmak eve gelmek temizlik çocuğuna vakit ayıramam kendine vakit ayıramamak fikirleriniz nelerdir
Şuan üni okuyorum ilerde evlenince çalışmayı düşünmüyorum ailem çalışmamı istiyor okudum icin bense korkuyorum burda yorumları okudukça çalışmak eve gelmek temizlik çocuğuna vakit ayıramam kendine vakit ayıramamak fikirleriniz nelerdir