arklar öncelikle herkese mrblar...ben ilk defa burda bi konu açıyorum.genç kız arkalrımın ve evli bayan arklarımn fikirlerine çok ihtiyacım var.ben 21 yaşında açıköğretim kamu ynt mezunu biriyim.kpss yede girdim 75 puan aldım ama bi umudum yok 2012ye kaldı artık.ben bu yaşıma kdar kimseyle çıkmadım.evden okula okuldan eve derslerimi ön palnda tutttum.bu yaz okul bitti sınavlar bitti.ve benim hayatıma biri girdi.arkş ortamaında tanıştım kendisyle .biz 10 aya yakındır görüşüyorz ve bimle evlenmek istiğini söyedi.bende çalışmadan evlenemiceğimi buna aileminde müsade etmiceğini söyedim.ki annem bu konuda çok tuttarlı.babam bana bırakır ama annem asla müsede etmez çünkü süreki oku kzım benim gibi olma kocanın eline bakama gibi şeyler söyleyerk resmen beynimi yıkadı.bende de artık beynime yerşeti.evleirsek ondan harçlık isitiyicem falan düşündükçe böyle bi geri duruyorum.ama seviyorumda kendisini.o da 25 yaşında doğuya gidicek bu sene onun içinde evlenelim birlkte gidelim diyo.yani napıcam bilmiyorum.bizimkilre daha bişi söylemedim.öyle ark çevremdende kimse bilmiyo.onun için sizin fikirlerinize gerçkten ihyacım var.şimdiden cevap veren arklara çok tşk ediyorum