- 1 Kasım 2017
- 336
- 232
- 18
- 35
Memurluk farkli tabii.ogretmenlik icin bu sekilde suan.Ama öğretmenlik değil, memurluk istiyorum. O da mı öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memurluk farkli tabii.ogretmenlik icin bu sekilde suan.Ama öğretmenlik değil, memurluk istiyorum. O da mı öyle
Tarih. Sizinki?Bransiniz neydi sizin
Bence halinize sukredin ben kendimden biliyorum atanayim ne olursa olsun diyodum.ne guzel herkes ogretmenkik istiyo sartlari cok iyi heleki anneysenizAma öğretmenlik değil, memurluk istiyorum. O da mı öyle
Edebiyat tabii bizim daha zor.arsivi ya da kutuphaneleri zorlayacagim bakalimDin kulturu sizin
Daha önce çalışıp yapamayınca artık bırakmıştım. Şimdi tekrar denemek düştü aklıma. Hamileyken öyle bi düşüncem yoktu yaniOrtalama bir puan gecmis zamanda yapmis oldugunuz hazirliklardan oturu alinabilir ancak atanmak icin ciddi anlamda siralamaya oynamaniz gerekiyor. Bu da sac agritmak ister. Keske hamilelik doneminde calisip, bu sene goz atsaydiniz, daha kolay olurdu.
Gorev icin evinizden nasil ayrilacaksiniz?
Ben yuksek puanla girdim.bence bu sene zorlayin inanin secimden sonra daha zor olacak simdi bile atama sayilari dustu.secimden sonra dahada az olur.bende bu yollardan gectim ne cektiginizi cok iyi biliyorum sizi uzmek icin soylemiyorum.sadece bu sene cok onemli.Edebiyat tabii bizim daha zor.arsivi ya da kutuphaneleri zorlayacagim bakalim![]()
Buraya da emzirirken bakabiliyorum ancakbence burda vakit geçireceğinize çalışın çalışmadan ya da çalışamadan olmuyor bu işler ben az çalışıp kazandım lakin bilgi birikimim çok fazlaydı ve de yeni mezundum o yüzden olmuyor öyle
A pardon ben üstüme alınmışım bu soruyu :)Din kulturu sizin
Buraya da emzirirken bakabiliyorum ancak![]()
Benim zamanımda da öyleydi :)Valla çalışan bile kazanamıyo artık
Hedefi söylersem cvp ancak gülen surat olur :) bir memuriyet getirecek en düşük puan diyelimHedef kac puan ona gore yorum yapayim.
çok teşekkür ederim. Msjınız gerçekten moral oldu. Allah bağışlasın evladınızıBen tecrubeli olarak size anlatayim.2015 yilinda hamile kaldim.hem ucretli ogretmenlik yaptim hem dersaneye gittim ustune ev isi falan.2016 nisan sonu bebegim dogu sinava cok az vardi ve bebegim kolikti ama bi sekilde halletim ve temmuzdaki sinavdan cok sukur iyi aldim.yani kendinizi korkutmayin isteyince hersey oluyor.ben cok zorlandim esim saolsun o cok yardimcim oldu.inanin 3 sene girdim bebekle oldugum sene daha yuksek yaptim.sizde inanin yeterki bebekle de kazaniliyor
Allahtan umut kesilmez diyorsunuz da o kadar çalışıp yapamayan varken siz çalışmadan yapar ve de atanırsanız bence bu hak olmaz.
Böyle bir şey mümkün değil. Herkes çalıştığı kadar emeğini alır.
Bana hak yedirecek bir mevki Allah nasip etmesin hiç bir zamanCalisipda kazanamayan cok var. Ama eger iyi bir torpil bulursanız tabiki kazanırsınız. Neticede mulakat puanı ile ataniliyor. Kpss puani 60 olup 90 alan vardi mulakatta. Mesela bak o çalışmadan atandi. He tabuki birde bedduayi goze almak lazim. Bende çocukla kpss çalıştım puanin normalde atanmaya yeterdi ama mulakat yuzunden olmadi. Hakkimi helal ediyor muyum tabiki hayir.
Allah razı olsun, hayırlısı inşaallahhakkınızda hayırlısı olmaz diye bir şey yok olur inşallah ne diyelim Rabbim gönlünüze göre versin ....