Çalışmadan kpss kazanan var mı?

KPSS tipiklerinde ayrıntılı yazdım

2016 da 88 aldım

Evli çocuklu çalışan bir kişi olarak aldım bunu

Olur mu olur ama çaba gerekli disiplin gerekli

Orası öyle de.. Sen hiç bir şey yapmadan sadece duayla da bu sınavı kazanamazsın. Ben çalıştığım halde hafta içi 15, hafta sonu 10 saat ders çalışıyodum. Gerçi ben derece yaptım, bu kadar çalışmaya gerek var mı bilmiyorum ama yine de çalışmadan olmaz. Ben hem çok çalıştım, hem de çok dua ettim. İkisi bir arada:KK49:
Tabiki. Makbul olan o zaten. Elinden geleni yapıp tevekkül etmek. Ama benim imkanlarım da ortada işte. Hayırlısı artık

"Kazanmayı planlıyorum" diye bişey söylemedim. Gönlümden o an nasıl geçtiyse öyle yazdım. Artı yaşantımızda sebepler (çalışma, emek harcama, çabalama ne derseniz) önemli olsa da ilahi gücün en üst otorite olduğu ve herşeyi elinde bulundurduğu yadsınamaz bir gerçek.
Duayla kazanırsanız haberim olsun isterim.

"Kazanmayı planlıyorum" diye bişey söylemedim. Gönlümden o an nasıl geçtiyse öyle yazdım. Artı yaşantımızda sebepler (çalışma, emek harcama, çabalama ne derseniz) önemli olsa da ilahi gücün en üst otorite olduğu ve herşeyi elinde bulundurduğu yadsınamaz bir gerçek.

Duayı bilmem de tevekkül denen bir şey var. Çalışacak, elinden geleni yapacaksın ondan sonra her şeyin yolunda gitmesi ilahi güce bağlı denebilir. Hiçbir çaba göstermeden direkt duadan medet umulması kapını kilitlemeden hırsız girmemesi için dua etmeye benziyor tabir-i caizse.

5 sene çalıştım atandım. Biri hiç çalışmadan atandım derse kürekle suratının ortasına vururum.
Kürekle de vurma:) ben çalışmadım yalan mı söylüyüm ama bir 12 sene oldu ben atanalı, belki ozaman bukadar zor değildi atanmak bilemiyorum.

15 sene önce liseyi bitirmiştim 2010 kpss sınavına girdiğimde. Çalışmadım kendimi denemek için girdim 70 aldım.

Duayı bilmem de tevekkül denen bir şey var. Çalışacak, elinden geleni yapacaksın ondan sonra her şeyin yolunda gitmesi ilahi güce bağlı denebilir. Hiçbir çaba göstermeden direkt duadan medet umulması kapını kilitlemeden hırsız girmemesi için dua etmeye benziyor tabir-i caizse.
1-2 yorum sonra ben de aynı husustan bahsetmiştim

Geçtiğimiz yıl dersaneye gittim sadece dersanenin denemelerine girdim. Derslere girdim çıktım kendim pek çalışmadım çok yoğun olduğum için . Alan eğitim gkgy ortalaması 80.

Back
X