Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşaallah size, tebrik ederimBen varım, ben doğruya doğru çalışmadım Allahıma çok şükür ki 88 puan alarak atandım. Şans diyelim biraz da rahatlık stres yapmamıştım haliyle
Tabiki. Makbul olan o zaten. Elinden geleni yapıp tevekkül etmek. Ama benim imkanlarım da ortada işte. Hayırlısı artıkOrası öyle de.. Sen hiç bir şey yapmadan sadece duayla da bu sınavı kazanamazsın. Ben çalıştığım halde hafta içi 15, hafta sonu 10 saat ders çalışıyodum. Gerçi ben derece yaptım, bu kadar çalışmaya gerek var mı bilmiyorum ama yine de çalışmadan olmaz. Ben hem çok çalıştım, hem de çok dua ettim. İkisi bir arada![]()
Duayla kazanırsanız haberim olsun isterim."Kazanmayı planlıyorum" diye bişey söylemedim. Gönlümden o an nasıl geçtiyse öyle yazdım. Artı yaşantımızda sebepler (çalışma, emek harcama, çabalama ne derseniz) önemli olsa da ilahi gücün en üst otorite olduğu ve herşeyi elinde bulundurduğu yadsınamaz bir gerçek.
Vaktiyle ben de :)Çok çalıştığım halde kazanamadım![]()
Teşekkür ederimMaşaallah size, tebrik ederim
Teşekkür ederim. Onada kadro açılması gerekli değil mi?3001 den tercih yapabilirsiniz
"Kazanmayı planlıyorum" diye bişey söylemedim. Gönlümden o an nasıl geçtiyse öyle yazdım. Artı yaşantımızda sebepler (çalışma, emek harcama, çabalama ne derseniz) önemli olsa da ilahi gücün en üst otorite olduğu ve herşeyi elinde bulundurduğu yadsınamaz bir gerçek.
Kürekle de vurma:) ben çalışmadım yalan mı söylüyüm ama bir 12 sene oldu ben atanalı, belki ozaman bukadar zor değildi atanmak bilemiyorum.5 sene çalıştım atandım. Biri hiç çalışmadan atandım derse kürekle suratının ortasına vururum.
Tabii ki ve maalesef kadrolar çok çok az. İnşallah kazanırsınızTeşekkür ederim. Onada kadro açılması gerekli değil mi?
1-2 yorum sonra ben de aynı husustan bahsetmiştimDuayı bilmem de tevekkül denen bir şey var. Çalışacak, elinden geleni yapacaksın ondan sonra her şeyin yolunda gitmesi ilahi güce bağlı denebilir. Hiçbir çaba göstermeden direkt duadan medet umulması kapını kilitlemeden hırsız girmemesi için dua etmeye benziyor tabir-i caizse.
Öylesi varsa daha makbule geçer :)işyerindeyim
nasıl bunaldıysam
çalışmadan para kazanan var mı diye okudum![]()
Sağolasın canım benim :)Kankam konu açmış yasasin,nasipse olur diyor gidiyorum.