Bebeğiniz biraz büyüdüğünde bence pek ala da çalışabilirsiniz.. Eşiniz 4 yılda bir iş değiştirse bile deneyimleriniz sayesinde kolayca iş bulabilirsiniz..
Bende beneğim doğmadan önce çalışıyordum hepte çalıştım ama sorunlu gebelikler ve kayıplarımdan sonra çok yıprandık bu hamileliğimde sonlara doğru işi bıraktım.. Atanamamış da olsam iyi sayılabilecek bir kurumda öğretmendim.. Beni tekrar alabileceklerinin garantisini vermediler ki birşey diyemiyorum özel okul sonuçta.. Yani kısaca işimi kaybettim yerime çoktan birini aldılar.. Almalılardı da zaten.. Neyse olan oldu..
Şuan bebeğim 4. 5 aylık biraz büyüdüğünde hemen iş bakmaya başlayacağım.. Bende kadının kesinlikle çalışması gerektiğini düşünen ve bunun keyfini almış biri olsam da başlarda evde durmak çok hoşuma gitti..

Ama sonra hem maddi hem manevi anlamda işsizliğin ne kadar da üzücü olduğunu anladım..

İnanın kendimi şuan işe yaramaz bir parazit gibi hissediyorum..
Şu zamanda tekrar bir işe girebilir miyim hiç sanmıyorum ama tabi ki mücadele edeceğim.. Diğer taraftan sınava hazırlansam atanma şansımı değerlendirsem mi diyorum o da bana pek mümkün gelmiyor.. Yani bunalım içine girmiş durumdayım..

Ne yapacağım ne olacağım belli değil.. Zaten çok zor girmiştim işe.. Şuan daha böyle bir fırsatım olmayacak gibi..
Baya uzun uzun yazdım.. Konu sizindi ama ben içimi döktüm

kusura bakmayın lütfen.. Ama iyi geldi teşekkür ederim

Sonuçta aynı dertten muzdaripiz..