çalışmak bana iyi gelecek ya oğluma?

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Yillar oncesini burada tutmanin anlami kalmadi

Son düzenleme:
kızlar oğlum 14 aylık ve iki gün sonra çalışmaya başlıyorum, kendi dükkanımızda.. oğluma babaannesi evimizde bakacak ve pazar pazartesi salı günleri bizimle kalan günler babaannesinde kalacak.. ama içim burkuluyor benim özlemezmi akşama kadar beni? davranışları düzeni huyu suyu değişirmi?

Cnm aklini karistirmak istemem senin bilecegin bisey tabi ki ama bence degisir yani bende calismak istiyorum ama ogluma kiyamam hic kimseye de birakamam yani bu daha kucuk annesine ihtiyaci var annesi yerine babaannesi yemegini yedirecek ustunu degistirecek uyutacak oynatacak bence huyu degisme ihtimali var ben olsam birakmazdim tabi bu kendi fikrim

Cnm aklini karistirmak istemem senin bilecegin bisey tabi ki ama bence degisir yani bende calismak istiyorum ama ogluma kiyamam hic kimseye de birakamam yani bu daha kucuk annesine ihtiyaci var annesi yerine babaannesi yemegini yedirecek ustunu degistirecek uyutacak oynatacak bence huyu degisme ihtimali var ben olsam birakmazdim tabi bu kendi fikrim

ah canım bende bırakmayı hiç istemezdim inan :14: oğlum için 5 senelik mesleğimi bankacılığı bıraktım henüz hamileyken.. anne karnında dahi olsa stresten uzak olsun diye.. ama şu an kendi dükkanımızda çalışmak zorundayım.. Herşey oğlum için çalışmam demek daha güzel bir okula gitmesi daha iyi şartlarda yaşaması demek..

offfff çok üzülüyorum yaaa :14:

ah canım bende bırakmayı hiç istemezdim inan :14: oğlum için 5 senelik mesleğimi bankacılığı bıraktım henüz hamileyken.. anne karnında dahi olsa stresten uzak olsun diye.. ama şu an kendi dükkanımızda çalışmak zorundayım.. Herşey oğlum için çalışmam demek daha güzel bir okula gitmesi daha iyi şartlarda yaşaması demek..

offfff çok üzülüyorum yaaa :14:

Haklisin tabi ki herkes cocugunu iyi sartlarda buyutmek ister bizim de durumumuz mukemmel degil bende ogrenciydim hamile kalinca biraktim . Bazen cok sıkısıyorz bi yandan calisiyim esime yardim ediyim diyorum ama bebegim daha cok kucuk biraz buyuyunce diyorum kiyamiyorm esimde diyo ben gerekirse gece de calisiri.m sen bebegimize iyi bak yeter diyo ona da kiyamiyorm cok ii anliyorm seni cookk allah yardimcimiz olsun evlatlarimizi bize bagislasin insallah

Eger ciddi ihtiyacin yoksa bebegini birakma suan veremedigin sevgiyi zamn sonra versende ise yaramaz bence cunku senin sevgine ilgine en ihtiyac oldugu zamn buan sen dusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcınız olsun, çok zor. ben de 3,5 aylıkken bıraktım bebeğimi. ama hiç başka yerde uyutmadım, hep yanyana, koynuş koynuş uyuduk. diğer konunuzda gördüm. hiç ilgilenemiyorum da demişsiniz. işte bu kötü. bi çaresini bulabilirseniz. sizin olduğunuz evde uyusun. ve uyanıkken sadece onunla oynayın. ben de geceleri 23.00e kadar yemek yapıyorum, ütüler dağ gibi oluyo ama o uyanıkken sadece onunla oynuyorum. yardımcı alamıyorsanız, eşiniz yardım etsin size ama onu ilginizden mahrum etmeyin.

eşim zaten çok yardim ediyor ama kadin eli degmiş gibi olmuyor anlatabiliyormuyum mesela süpürgeyi ac diyorum aciyor ama koltuk alti komidin arkalari süpürülmüyor :) buda beni geriyorrrrrr ya hepsi boş oğlumla ilgilenememek canımı sıkıyor nasil kaliteli vakit gecirebilirim oğlumla?

kızlar oğlum 14 aylık ve iki gün sonra çalışmaya başlıyorum, kendi dükkanımızda.. oğluma babaannesi evimizde bakacak ve pazar pazartesi salı günleri bizimle kalan günler babaannesinde kalacak.. ama içim burkuluyor benim özlemezmi akşama kadar beni? davranışları düzeni huyu suyu değişirmi?

Canım bende oğlumu bırakıp işe başladım oğlum 16 aylık ve hatta şuan yanımda değil memlekete göndermek zorunda kaldım çok zor bir durum :(

Oğlumu 4 aylıkken bıraktım 2 ay boyunca sağıp süt taşıdım şu an oğlum 14.ayına babannesi bakıyor severek bakıyolar haklarını nasıl öderim bilemiyorum malisef çalışmak durumundayım evde tek kişinin çalışması çok önceki yıllarda olan birşey:(bu zamanda çocuk olmakta zor onlarda sabahın köründe uyanıyorlar kıyamıyorum ama katlanmak zorundayım hafta sonlarını iple çekiyorum onu günün her anı özlüyorum ,ama çalışmadığım vakitlere nazaran çalıştığım günler çocuğumla daha eğlenceli zevkli saatler geçiriyorum daha verimli geçiyor:( allah tüm çalışan annelerin yardımcısı olsun :( bırakacağınız kişi çok önemli aklınız arkada kalmayacaksa iştende geri kalmamak lazım bence hem kendi sağlığımız hemde çocuğumuz için:(

Back
X