Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar oğlum 14 aylık ve iki gün sonra çalışmaya başlıyorum, kendi dükkanımızda.. oğluma babaannesi evimizde bakacak ve pazar pazartesi salı günleri bizimle kalan günler babaannesinde kalacak.. ama içim burkuluyor benim özlemezmi akşama kadar beni? davranışları düzeni huyu suyu değişirmi?
Cnm aklini karistirmak istemem senin bilecegin bisey tabi ki ama bence degisir yani bende calismak istiyorum ama ogluma kiyamam hic kimseye de birakamam yani bu daha kucuk annesine ihtiyaci var annesi yerine babaannesi yemegini yedirecek ustunu degistirecek uyutacak oynatacak bence huyu degisme ihtimali var ben olsam birakmazdim tabi bu kendi fikrim
ah canım bende bırakmayı hiç istemezdim inanoğlum için 5 senelik mesleğimi bankacılığı bıraktım henüz hamileyken.. anne karnında dahi olsa stresten uzak olsun diye.. ama şu an kendi dükkanımızda çalışmak zorundayım.. Herşey oğlum için çalışmam demek daha güzel bir okula gitmesi daha iyi şartlarda yaşaması demek..
offfff çok üzülüyorum yaaa![]()
kızlar oğlum 14 aylık ve iki gün sonra çalışmaya başlıyorum, kendi dükkanımızda.. oğluma babaannesi evimizde bakacak ve pazar pazartesi salı günleri bizimle kalan günler babaannesinde kalacak.. ama içim burkuluyor benim özlemezmi akşama kadar beni? davranışları düzeni huyu suyu değişirmi?
Canım bende oğlumu bırakıp işe başladım oğlum 16 aylık ve hatta şuan yanımda değil memlekete göndermek zorunda kaldım çok zor bir durum![]()