Merhabalar..
Evliliğimin 4. ayından itibaren kendi isteğimle çalışmaya başladım. Evde çok bunalmıştım, çok istiyordum çalışmayı. Her neyse işte yaklaşık 1.5 senedir çalışıyorum. Aynı işyerindeyim. Patronum çok çok iyi bir insan. Zaten burası küçücük bir ofis. Patronumun özel hususi bürosu yani. Görüşmeler felan yaptığı yer. Böyle olunca da burada dönen herhangi bir iş yok. Büronun ödemeleri,faturaları vs. haricinde. Aktif olarak yapılan bir iş yok. Patronum bazen büroya hiç gelmez. O gelmediği zaman haliyle kimse uğramaz.
Şimdi bunlar belki birçok kişinin ne kadar güzel işte otur bütün gün diyebileceği şeyler. Bende ilk başlarda öyle diyordum ohh bütün gün oturup para kazanıyorum diyordum ama artık çok sıkıldım,bunaldım. Oturmaktan her yerim uyuştu, felç olup kalcam nerdeyse J
Kendimi çok işe yaramaz hissediyorum. 1 2 ay önce buradan kesin olarak çıkacağımı düşünüyordum. Memur olacaktım direkten döndüm. Sanki o günden sonra iyice soğudum.
Yani açıkçası işten çıkmayı düşünüyorum. Ama çıkarsam evde daha kötü olur muyum acaba? Hadi 1-2 hafta yat dinlen gez toz. Peki sonra sıkılır mıyım ?
Çok kararsızım,her konuda umutsuzum. Aslında dışarıdan bakıldığında çok mutlu görünüyorum. Mutlu olmamam için sebep yokmuş gibi duruyor. Kocamla iyi anlaşıyorum daha 1 hafta önce tatilden geldim vs. Standartlara göre mutlu olmam lazım ama bir eksik var.
Memur olamadım, üniversiteye gidemedim,5 aydır çocuğumda olmuyor. Şimdi Üniversite Tercihi yaptım, puanlarımın kesin tuttuğu yerler yazdım ama bu da kesin olmaz. Neden hiçbir isteğim olmuyor anlamış değilim. Yavaş yavaş bunalıma girmek üzere olduğumu hissediyorum.
Ne yapmalıyım? Nasıl hareket etmeliyim? İşten çıkmalı mıyım? Yorumlarını bekliyorum lütfen. Şimdiden Teşekkürler.