Çalışmak dan korkuyorum

başaramam diye bi yola başlarsan tabi korkun olur dene ne kaybedersin kş cnm çalışmak çok güzel ilk iş tecrubemde bende cekingendim şimdi tam bi çingaaneyim :)

market işini neden başaramayasın ki? çok fazla bi özellik gerektirmiyor.bence çalış tecrübe olur ilerdeki iş hayatın için. hem sigortanda başlamış olur

işe alındım gibi bişey işkura gıdıp kayıt yaptırcam benden evraklar istediler onları tamamlıyacam ayın 3 de fılan başalrsın dediler

işe alındım gibi bişey işkura gıdıp kayıt yaptırcam benden evraklar istediler onları tamamlıyacam ayın 3 de fılan başalrsın dediler

İş hayatına dair insan ilişkileri vs güzel tecrübe olur. Bin türlü insan olduğunu öğreneceksin. :) Birazda harçlık sonra üniversite hayatının okumanın kıymetini anlayacaksın :KK53: Hayatında başarılar.

Korkacak bir şey yok, zaten uzun süre çalışmayacaksın orada. Tecrübe edinmek çok önemli. Kendinden emin görün, ürkek olma. İnsanlarla mesafeli ol. Çıkar amaçlı samimiyet tuzağına düşme. Kazık yiye yiye tecrübe ediniliyor bunu unutma! İş hayatına erken yaşta atılman sana ilerde çok fayda sağlayacak. Keşke ben de erken yaşta çalışmaya başlasaydım :(

Korkacak bir şey yok, zaten uzun süre çalışmayacaksın orada. Tecrübe edinmek çok önemli. Kendinden emin görün, ürkek olma. İnsanlarla mesafeli ol. Çıkar amaçlı samimiyet tuzağına düşme. Kazık yiye yiye tecrübe ediniliyor bunu unutma! İş hayatına erken yaşta atılman sana ilerde çok fayda sağlayacak. Keşke ben de erken yaşta çalışmaya başlasaydım :KK43:
Tşkler yorum icin :)

Back
X