- 1 Şubat 2015
- 3.691
- 9.612
- 358
- Konu Sahibi Meltemmisin
Evde oturmayın o zaman.Biz ev hanımlarına çok ayıp ettin şimdi,özür bekliyorum kendi adıma ve diğer ev hanımı arkadaşlar adına senden ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde oturmayın o zaman.Biz ev hanımlarına çok ayıp ettin şimdi,özür bekliyorum kendi adıma ve diğer ev hanımı arkadaşlar adına senden ....
Merhametsiz olduguma siz mi karar veriyorsnz asil size yazik sizin gibilere laf anlatmak yerine duvara anlatsam daha iyi.Allah islah etsnHakaret etmedim olanı söyledim. Kendini dinlemek sana hakaret gibi geliyorsa o senin problemin, üzüldüm haline.
Gerçi fakirlikten intihar eden insanlar var diyene "sanki intihar etmesi normal mi doğru mu" diye cevap veren birisine az bile söylediğimi düşünüyorum da neyse orası senin vicdansızlığın. Ama çok dindarsın ya (!) hatırlatayım, merhamet etmeyen merhamet bulamaz demiş Allah ve sen gerçekten çok merhametsiz bir insansın, yazık.
Dahaönce çalışmadığımı nereden biliyorsun peki..Evde oturmayın o zaman.
Saygı bekliyorsan önce saygı duymak zorundasın.. çalışmak isteyen konu sahibine yetin ev osi kadının diye vaaz verme hakkını gormiven önce kendine.. çalışmak istememene don üzerinden bahane arıyorsun sen...Sen önce saygı duymayı öğren de sonra bekle.. kendin çalışıp rahat yaşayıp 3000 lira ile geçinmeye çalışan insana yetinmeyi bil deme hakkını kendinde nasıl buluyorsun.. o zaman derler adama bırak işi de kocanın asgari ücretiyle geçinmeye çalış ondan sonra ahkam kes diye.. bakalım sen yetinebiliyormusun.. hâlâ utanmadan saygı bekliyor birde..Calismadan once farkli dusunuyordum dusuncelerim degistii neden bu kadar sorun oldu anlayamadm.dusuncelerimiz degismez mi yani.kimse saygi duymayi bilmiyor
Evde oturan kadınlara asalak demek hiç hoş olmamış, yorum yaparken sözlerin nereye gideceğini tartsak daha şık olur sanki.Üretmek diye bir şey duydunuz mu hiç. İş doyumu. Başarı. Kendini gerçekleştirmek. Asalak gibi evde oturmayan kadınlar böyle şeyler yapıyor mesela.
Yaa ben sizi nerden bileyim hanımefendi. Gelip de benle diyaloğa giren sizsiniz. Geçmişte çalışınca bir ömür yatacak mı kadınlar. Tarım yapın, hayvancılık yapın, tarlaya gidin, akademisyenseniz bilim üretin ne bileyim.Dahaönce çalışmadığımı nereden biliyorsun peki..
Bende acaba kim konuyu çalışmayan kadınlara hakarete getirecek diyordum. Geç kaldınız.Üretmek diye bir şey duydunuz mu hiç. İş doyumu. Başarı. Kendini gerçekleştirmek. Asalak gibi evde oturmayan kadınlar böyle şeyler yapıyor mesela.
Erkek de çalışmak istemesin o zaman. Kocanıza siz bakın.Evde oturan kadınlara asalak demek hiç hoş olmamış, yorum yaparken sözlerin nereye gideceğini tartsak daha şık olur sanki.
Kaldı ki her kadın çalışmak istemeyebilir, zorunda da değil. Herkesin aynı idealleri paylaşmasını bekleyemezsiniz. Sizin tabirinizle asalak gibi evde oturan ev hanımı Kayınvalidem 2 tane doktor evlat yetiştirmiş mesela.
Neresi saygısız yorumun. Çok Bile.. siz kendi fikrinizi sunmadınız. Konu sahibine yanlış bir şeyi doğru gibi lanse ettiniz. İşin içine dini de kattınız. Oh tam olduSayginizi bozmayin ve haddinizi bilin.herkes fikrini soyluyor burda ama kendi dusuncenize uymayan bisey soyleyince linc yiyoruz yazik.
Kıskandınız mı, üreten, fit, eğlenceli, sosyal ve güzel kadınları.Bende acaba kim konuyu çalışmayan kadınlara hakarete getirecek diyordum.
Düşüncelerinizi başkalarına hakaret etmeden söylemekten acizsiniz daha.
Asalak olmak böyle birşeymiş herhalde,evde otur günün laklakla geçiyor sanki..Evde oturan kadınlara asalak demek hiç hoş olmamış, yorum yaparken sözlerin nereye gideceğini tartsak daha şık olur sanki.
Kaldı ki her kadın çalışmak istemeyebilir, zorunda da değil. Herkesin aynı idealleri paylaşmasını bekleyemezsiniz. Sizin tabirinizle asalak gibi evde oturan ev hanımı Kayınvalidem 2 tane doktor evlat yetiştirmiş mesela.
Kime gore neye gore yanlis ..size gore yanlis bana gore dogru bakin hala kendi fikrinizi one cikariyorsnz ne desem bos size.Neresi saygısız yorumun. Çok Bile.. siz kendi fikrinizi sunmadınız. Konu sahibine yanlış bir şeyi doğru gibi lanse ettiniz. İşin içine dini de kattınız. Oh tam oldu
E bırakın işi, madem bu kadar zor.Niye sok oluyorsunuz herkes calismak istemek zorunda mi ben kafamdan konusmuyorum suan calistigim icin soyluyorum kadin icin cok zor
öncelikle seni kadın olarak gösterdiğin bu mücadeleden dolayı taktir ediyorum. Bence azimli olmak güzel, eşin bunu bir ihtiyaç olarak görmeyebilir, ihtiyacınız olmamasına rağmen kendi ayaklarının üzerinde durmak istemen daha da güzel. Onunla bütçeni aşan hayaller kurabilirsin. Başka nasıl ikna edilir bilemiyorum. Bakamıyor muyum değil de kıskandığı için çalışmanı istemiyor olabilir mi ? belki başka bir sebebi vardır.Ben bundan bir yıl öncesine kadar çalısıyordum 14 yaşımdan beri okula giderken dahi çalıştım hep .7 ay önce evlendim .1 yıl öncesinde ise aşçılık yaptıgım yerde erkek eleman almadıkları 80kiloluk agır cuvallar taşıdıgım için belimi incittim dayanmadım işin agırlıgına ve ayrılmak zorunda kaldım bunun yanı sıra çalışırken silahlı güvenlik sınavlarına girdim ve kazandım çalışma belgem var.eşim cok iyi bir insan tek kötü yanı asla asla çalışmamı istemiyor,ben ilk aylarda sıkılmıyordum evimin düzeniyle oyalanıyordum haliyle artık sıkılmaya başladım kendisinin maaşı 3100 tl iyi kötü yetiyor .ama ben çalıstıgım günleri cok özledim bana her çalısmak istdgimde ben sana bakamıyormuyum neye ihtiyacın varsa almıyormuyum diye cevaplar veriyor,ondan gizli başvuru yaptıgımı öğrendi ve bana trip atıyor küs gerçekten ne yapcam bilmiyorum
Kıskandınız mı, üreten, fit, eğlenceli, sosyal ve güzel kadınları.
Tabi onlar tüm gün seda Sayan izleyip yüz kilo olmuyor
Evde olduğum 2 sene boyunca çalıştığım dönemden daha çok yorulmuştum, sonrasında işe kaçtım zatenAsalak olmak böyle birşeymiş herhalde,evde otur günün laklakla geçiyor sanki..
Bunlar benim fikirlerim ve ben calissin diyen kimseye niye calissin diyorsnz diye yorum yapmadm saygisizlikta yapmadm ama ben calismasn dedm diye herkes karsi cikti neyden utanacakmism usttd biri ev hanimlarina asalak yaziyor utanan ben olucam oyle mi iste isine duseni anlayan zihniyet.Saygı bekliyorsan önce saygı duymak zorundasın.. çalışmak isteyen konu sahibine yetin ev osi kadının diye vaaz verme hakkını gormiven önce kendine.. çalışmak istememene don üzerinden bahane arıyorsun sen...Sen önce saygı duymayı öğren de sonra bekle.. kendin çalışıp rahat yaşayıp 3000 lira ile geçinmeye çalışan insana yetinmeyi bil deme hakkını kendinde nasıl buluyorsun.. o zaman derler adama bırak işi de kocanın asgari ücretiyle geçinmeye çalış ondan sonra ahkam kes diye.. bakalım sen yetinebiliyormusun.. hâlâ utanmadan saygı bekliyor birde..
Insanlar da size diyor ki kendi doğrularınızı önce kendi hayatınıza uygulayın hala savunmaya devam edebilecekseniz ondan sonra başkalarına kendi doğrularınızı yapmasını söyleyin zira sadece söyleyebilirsiniz dayatamazsiniz...Kime gore neye gore yanlis ..size gore yanlis bana gore dogru bakin hala kendi fikrinizi one cikariyorsnz ne desem bos size.
Kıskandınız mı, üreten, fit, eğlenceli, sosyal ve güzel kadınları.
Tabi onlar tüm gün seda Sayan izleyip yüz kilo olmuyor