• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak istediğim ve ondan gizli başvuru yaptıgım için Eşim bana küstü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle çok bir geliri yokmuş eşinizin. Ben olsam çalışabildiğim kadar çalışırım. İleride çocuk sahibi olursanız, Allah korusun sağlık sorunu falan yaşarsanız yine değerlendirirsiniz. Eşiniz yanlış pencereden bakıyor. Mesele bakmak bakamamak değil ki kişinin kendini nasıl mutlu hissettiği.

Neden calismak istiyorsunuz ki cok sukur geciniyormussunuz calismak kendini skntiya sokmaktan baska bisey degil kadin icin sklmakta bana tuhaf geliyor kitap okurum is temizlik yemek niye skilayim ki evimde
İrioni yaptığınızı düşünüyorum hanımefendi...

En başta konuşmadınız mı misal benim sorduğum ilk soru o oldu ben çalışmayı düşünüyorum senin bir düşüncen var mı diye o da sen nasıl rahat edersen öyle olsun çalışıp çalışmamak sana kalmış dedi ki ben de 6 yılımı vermiştim o zamanda ayrılmadım şu an 9 yıldır aynı yerdeyim çok şükür :)
Hiç böyle birşeye karşı duracagını tahmin edemedim evde sıkılmayim diye bana oyun konsolu falan alcakmış bende istersen anaokuluna yazdır beni dedim

Mezhepler din farkliligi degildir uygulama farkidir sadece isin dini boyutuda var ama yasak yorum yapmak bende calistigm icin soyluyorum kadin icin cok zor
Nesi zor bir anlatında bizde bilelim neyin ne olduğunu.
Kadının geliri olması mı, kocaya bağımlı yaşamasımı peki...

Peygamber efendimizin ilk eşinin tüccar olduğunu hatırlatın ona
Sinir oluyorum bir tarafından element uyduran en müslüman benim diye ahkam kesen yobazlara
Dini evirip çeviriyorlar işlerine geldiği gibi
Bunlara yobaz diyincede tepki alıyoruz sonra.

Nesi zor bir anlatında bizde bilelim neyin ne olduğunu.
Kadının geliri olması mı, kocaya bağımlı yaşamasımı peki...
Eğer ev işi kadının asli göreviyse, çocuk bakımından tek sorumlu kadınsa hem çalışıp hem ev geçindirmek tabi zor gelir.

Bana çalışmak hiç zor değil. Çünkü eşimle her şey elli elli yarı yarıya sorumluluk halinde. Hatta ev işinde o benden daha sorumlu

Bunu kastediyor olabilir

Evlenirken bunları konuşmadınız mı? Evlenirken de çalışan bir kadın değil miydiniz zaten?
Eşiniz tam bir yobaz. 3100 lira neyinize yetiyor onu da anlamadım. Bir çocuk olsa iyice maddi zorluk çekeceksiniz.
Bir kadın ekonomik olarak özgür olmalı ki böyle yobazlara boyun eğmesin. Yarın bizim dinimizde 4 kadın ile evlenmek de var falan derse ne yapacaksınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X