• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak istediğim ve ondan gizli başvuru yaptıgım için Eşim bana küstü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem ev hem is hem de cocuk daha ne kadar zor olacak bende calisiyorum ve zorlaniyorum..ilerde ztn dusunmuyorm calismayi
Bunu yapan milyonlarca kadın var ülkede,zor olduğunu kabul ediyorum.
Bir taraftan da kocaya bağımlı yaşamıyorlar..
Siz çalışmayın o zaman..

Ben babamı 20 yaşındayken kaybettim o yıldan beri evi tek geçindiren bendim evimiz kiraydı babadan maaş hiç bisey kalmamıştı sigortası olmadıgı için ,ablamda üniversiteye gidiyordu ben sınavlara hazırlanıyordum o sıra bi yandanda çalısıyordum tabi ablamı okuttum snra evlendi ben annemle yaşadım 28 yaşıma kadr 7 aydır evliyim bundan 9 ay öncede nenem vefat etti annem nenemin maaaşını alıyor evde kendisine kaldı rahat yani şuan cok şükür annemde ,eşime ya annem rahat olmasaydı yine çalısıcaktım o zmandamı bana engel olurdun dedim olurdum annenede ben bakardım dedi

Mezhepler din farkliligi degildir uygulama farkidir sadece isin dini boyutuda var ama yasak yorum yapmak bende calistigm icin soyluyorum kadin icin cok zor
Calismak kimse icin kolay degil. Ama kazandığını harcamak çok keyifli. Bir işe yaradığını hissetmek çok tatmin edici. Bir kadının cüzdanı olmalı.

Ben babamı 20 yaşındayken kaybettim o yıldan beri evi tek geçindiren bendim evimiz kiraydı babadan maaş hiç bisey kalmamıştı sigortası olmadıgı için ,ablamda üniversiteye gidiyordu ben sınavlara hazırlanıyordum o sıra bi yandanda çalısıyordum tabi ablamı okuttum snra evlendi ben annemle yaşadım 28 yaşıma kadr 7 aydır evliyim bundan 9 ay öncede nenem vefat etti annem nenemin maaaşını alıyor evde kendisine kaldı rahat yani şuan cok şükür annemde ,eşime ya annem rahat olmasaydı yine çalısıcaktım o zmandamı bana engel olurdun dedim olurdum annenede ben bakardım dedi
3 bin maaşla mı bakacaktı annenize..
Çok fazla hayal dünyasında eşiniz.

İsterse ayda 10 bin alsin insanin kendi kazandigi para bi baska yani. Evde otur otur sıkılırsn tabi cocuk dogurdugun zaman nasilsa evde oturacaksin simdi birikim yaparsin en azindan hemde birimimide gec insan kendini biseye yaradigini hissediyor . Artik erkekler calisan kadin ariyor genelde ama bazen istisnalarda oluyo demekki:) kitapta oyle yaziyor falan demis ya esin biraz degil baya tutucu bir kafada. Ben zaten oyle biriyle yapamazdim.

Hiç böyle birşeye karşı duracagını tahmin edemedim evde sıkılmayim diye bana oyun konsolu falan alcakmış bende istersen anaokuluna yazdır beni dedim

Bu nasıl bir kafa ya ilk başta tanıştığınız dönemlerde vs çalışıyormuşsunuz anladığım kadarı ile niye fikrini belirtmemiş öncesinde

Ayıp yada yanlış mı dedim,hayır demedim.

Hz. hatice tüccardı bide o yıllarda.
Baksana tam tersi durumlar oluyor artık.
Hz hatice esinin isini devralmisti kocasi olunce ayrica islerini baskasina yaptiriyordu kendisi kervanlara katilip gitmiyordu ztn peygamberimiz(s.a.v) ile evlenince isleri ona devretti

Bitek evden çalışmama karışmıyor bir uygulama da birseyler yapıp satıyorum kendim bişey alınca o parayla cok mutlu oluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X