- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
- Konu Sahibi Meltemmisin
Anan hariç diye bi laf vardı küçükken çocuklar arasında![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anan hariç diye bi laf vardı küçükken çocuklar arasında![]()
Kadın cahil. Her ay maaşını alıp yiyip içip Rabbim Rızkını verir diyor sjsjsjah. Pardon kime veriyor. Yatana mı? Yoksa yırtınarak iş arayıp bulamayıp yardımla geçinene mi? Hiçte öyle olmuyor o işler. Deli olacağım şurada.
Turkce yazmaktan aciz oldugumu nerden cikardiniz ben calistiktan snra farkina vardim haddinizi bilin duzgun konusunHahahahhaha. Kadınlar çalışamaz evde çocuk büyütür ama atananlar hariç diye ayet hadis falan mı varSınava girmeyeydiniz de oturaydınız evinizde sanki zorla atadılar. Sizin zihniyetinizdeki, türkçe yazmaktan bile aciz insanların atanması da ayrı enteresan.
Hahahahhaha. Kadınlar çalışamaz evde çocuk büyütür ama atananlar hariç diye ayet hadis falan mı varSınava girmeyeydiniz de oturaydınız evinizde sanki zorla atadılar. Sizin zihniyetinizdeki, türkçe yazmaktan bile aciz insanların atanması da ayrı enteresan.
Benimde çekiyor da gem vuruyorum duygularıma.Mesela canı bu ay altın küpe çekti? Benim çekiyor.Alacak mı? Yok. 400 TL ye bot almak istedi. Alacak mı yok. Ama ev kredisi falan yoksa çalışan kadın bunları alabiliyor. Kocasının ağzına bakıp kartı ona ikram etmediyse tabi.
İşte o zaman hiç çalışmaya girişmeyecek en baştan. Bu şekilde anlaşıp yaşayan çiftler de var saygı duyuyorum. İki taraf da halinden memnunsa eğer. Ama hem çalışıp hem tüm yükü üstlenmek akıl karı değil. Tabi yorulur, tabi çalışmak zor gelir.Yok ama açıklamayi yaptı az once. Erkek evi gecindirir kadin da iç işlerini halledermiş. Yani kadin bakan oluyor. Eve bakan, çocuklara bakan, yemeğe bakan.
Evet oyle esim calissin yeterliEvet rızkımız konusunda endişe etmemeliyiz ama rızkımız da evde oturduğumuz yerde gelmez değil mi? Düşündüğünüz gibi olsa kimse çalışmaz herkes evinde rızkını beklerdi ama aksine sen isteyeceksin çaba sarf edeceksin Rabbim de emeklerinin karşılığını verecek.
Doğru anladıysam eğer sizin eşiniz evde hiçbir sorumluluk almayan, işleri ve çocuk bakımını paylaşmayan birisi. Bu şartlarda yorulmanız çok normal. Bence sizi hayal kırıklığına uğratan çalışmak değil bu olmuş.
Snra yazdin mesela oradan çıkardı.Turkce yazmaktan aciz oldugumu nerden cikardiniz ben calistiktan snra farkina vardim haddinizi bilin duzgun konusun
İçişleri bakanı diyoruz biz ona:))Yok ama açıklamayi yaptı az once. Erkek evi gecindirir kadin da iç işlerini halledermiş. Yani kadin bakan oluyor. Eve bakan, çocuklara bakan, yemeğe bakan.
Istifa etmek icin neyi bekliyorsun o zaman? Isgal etme o kadroyu. Hakeden biri girsin.Evet oyle esim calissin yeterli
Evet abla evlilikteki alt kollarini saydim ben deİçişleri bakanı diyoruz biz ona:))
Şaka gibi ya delirtti hepimiziKadın cahil. Her ay maaşını alıp yiyip içip Rabbim Rızkını verir diyor sjsjsjah. Pardon kime veriyor. Yatana mı? Yoksa yırtınarak iş arayıp bulamayıp yardımla geçinene mi? Hiçte öyle olmuyor o işler. Deli olacağım şurada.
Ee senin görevin ev osi degil mi niye başvurdun ki üstelik istemezken.fikirlerinle celisiyorsun. Sen kendin önce sade kocanın maaşıyla geçinmeye çalış da ondan sonra konu sahibine yetin deme hakkını gör kendinde.. Sen neden yetinmiyorsun kocanın maaşıylaAtandm o yuzden calisiyorm
Evlenmeden önce bu düşüncelerini biliyormuydunuz peki..Yeni evliyken Altınlarla küçük bir dükkan tutacaktım ev yemekleri satacaktım fikrimi danıştım onada yok dedi batar dedi orada hevesimi kırdı aşçılık sertifikam ve güvenlik görevlisi kimliğim var .garson olarak çalıstıgım yerde kendimi geliştirip 1000 kişiye yemek yapmayı ögrendim kendimi geliştirdim bu emeklerimin boşa gittigne üzlüyorum
Errrrrkeğe bakan. Çünkü onlar errrrkekle evli. Bakılması lazım jssjjshsYok ama açıklamayi yaptı az once. Erkek evi gecindirir kadin da iç işlerini halledermiş. Yani kadin bakan oluyor. Eve bakan, çocuklara bakan, yemeğe bakan.
Eşinizin maaşını bir 0 eksik söylemiş olabilirmisiniz. Diğer türlü annenede ben bakardım cidden komikBen babamı 20 yaşındayken kaybettim o yıldan beri evi tek geçindiren bendim evimiz kiraydı babadan maaş hiç bisey kalmamıştı sigortası olmadıgı için ,ablamda üniversiteye gidiyordu ben sınavlara hazırlanıyordum o sıra bi yandanda çalısıyordum tabi ablamı okuttum snra evlendi ben annemle yaşadım 28 yaşıma kadr 7 aydır evliyim bundan 9 ay öncede nenem vefat etti annem nenemin maaaşını alıyor evde kendisine kaldı rahat yani şuan cok şükür annemde ,eşime ya annem rahat olmasaydı yine çalısıcaktım o zmandamı bana engel olurdun dedim olurdum annenede ben bakardım dedi
O zamanlar bilmiyormuş yeni yeni farkina varmis bu durumlarin (yersen)İşte o zaman hiç çalışmaya girişmeyecek en baştan. Bu şekilde anlaşıp yaşayan çiftler de var saygı duyuyorum. İki taraf da halinden memnunsa eğer. Ama hem çalışıp hem tüm yükü üstlenmek akıl karı değil. Tabi yorulur, tabi çalışmak zor gelir.
Basın istifanızı o zaman,neyi bekliyorsunuz peki ocak zammı vardı demii daha ...Evet oyle esim calissin yeterli
Üst kollar kocaya ait nasılsa.Evet abla evlilikteki alt kollarini saydim ben de![]()