- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Muhakkak oyledir. Ama kapasitemi kullanamiyorum. Stres heyecan huzursuzluk altinda ben ben degilim. Yok olmuyor asamiyorum. Amirle mi konusuyorum her zamn heycanlanip stres yapiyorum. Bunda karsi taraf da etkili pek tabiki. Ama asil sorun benim biliyorum. En kolay cozum farkindayim ama o kadar gucsuzum kiKendi işinin patronu olmak da stressiz bişey değildir heralde, sorununun çözümüne gitmelisin özgüven sorunun stres yönetimi vs
Malesef. KamudayimBu zamanda yatırım yapılmaz diye düşünüyorum. Kendi işinin patronu olmak oyle kolay değil.
Bir zamanlar çok stresli olduğum, işe korka korka gittiğim bir işim vardı. İstediğim alanda bir iş buldum ve bıraktım. Çözüm odaklı bir insanım. İstemediğim bir durum içinde mutsuz mutsuz yaşamak bana ters. Mutlu olana kadar uğraşırım. O yüzden size de sevmiyorsanız seveceğiniz bir iş arayın diyeceğim. Benim tavsiyem bu.
Kac yil oldu yeniyse ilk zamanlarsa oluyor o tarz sıkıntılar insallah yoluna girer herseyMalesef. Kamudayim
2 yil oldu. Ama tecrube kazancak pek ortam yoktu. Hic bana gore olmayan bi isteyim.Kac yil oldu yeniyse ilk zamanlarsa oluyor o tarz sıkıntılar insallah yoluna girer hersey
Allah kolaylik versin birim yada kurum degistirme sansiniz yok mu belki ayni ortami paylastiginiz kisilerden dolayi sevemiyirsunuz2 yil oldu. Ama tecrube kazancak pek ortam yoktu. Hic bana gore olmayan bi isteyim.
birşley anlatmaya başlayacagında derin bir nefes al ve karşındakinin de her gun sabah göbegini kaşıyıp pırtladıgını düşün.Malesef. Kamudayim
Ben de calismak icin canla basla ugrastim zaten. Yatarak gelmedim buralara. Benim derdim calismaya zorlanmak degil dis etkenlerin beni yipratmasiİstifa edin. Sizin yerinize canla başla çalışacak binlerce kişi vardır onlar mutlu olsun.
Dis etkenler her zaman her yerde her kosulda olacaktir.Ben de calismak icin canla basla ugrastim zaten. Yatarak gelmedim buralara. Benim derdim calismaya zorlanmak degil dis etkenlerin beni yipratmasi
Ben yurtdışına evlenip gitme fırsatını da kaçırdım biliyor musun?Bu iş yüzünden daha cok.O da isimi biraktirmaya korktu ben lafini edince.ilgisinin az olusu sebebiyle gelmem ben sen geliyosan gel dedim.Ozaman iste bukadar bunalmamıştım yeni gelmiştim..Hangi akla hizmet; hatta yurtdışında yaşamaya çok açığım severim oraları..Simdi oralari gorunce icim gidiyor aklim kaliyor.Ast ust iliskisi, iş stresi, benim gucsuzlugum, her seyi kafama takmam, ozguvensizl6igime insanlarin cakalliklari da eklenince sonuc bu.
Stres ve stres yapma seviyem o kadar yuksek ki. Gerçekten bas edemiyorum. Güçsüzüm.
Emek emek okuyup ettigim, kalifiye olusum, ugraslarim hepsini bi kenara atabilcek kadar calismak zor geliyor. Insanlar zor geliyor.
Nasil kendi isimin patronu olurum diye arastirmaya basladim. Bakkan dukkani acmak ne kadara mal olur diye bakiniyorum falan. Biraz para biriltirip yatirim yaparsam guvencem olur cikabilirim işten diye dusuncelere boğuluyorum. Aksam yatagima yattigimda gercektem o ana şükrediyorum. Gunumun en huzurlu anidir heralde, Allah buyuk dert vermesin ama benim gibi hisseden belki zamaninda hissetmis olup ustesinden gelen var mi. Ya da gercekten cesaret oykusune sahip olan var mi.
Gece rahat başını yastığa koyabiliyorsun. Bu büyük bir nimet. Özledim o günlerimi.Ast ust iliskisi, iş stresi, benim gucsuzlugum, her seyi kafama takmam, ozguvensizligime insanlarin cakalliklari da eklenince sonuc bu.
Stres ve stres yapma seviyem o kadar yuksek ki. Gerçekten bas edemiyorum. Güçsüzüm.
Emek emek okuyup ettigim, kalifiye olusum, ugraslarim hepsini bi kenara atabilcek kadar calismak zor geliyor. Insanlar zor geliyor.
Nasil kendi isimin patronu olurum diye arastirmaya basladim. Bakkan dukkani acmak ne kadara mal olur diye bakiniyorum falan. Biraz para biriltirip yatirim yaparsam guvencem olur cikabilirim işten diye dusuncelere boğuluyorum. Aksam yatagima yattigimda gercektem o ana şükrediyorum. Gunumun en huzurlu anidir heralde, Allah buyuk dert vermesin ama benim gibi hisseden belki zamaninda hissetmis olup ustesinden gelen var mi. Ya da gercekten cesaret oykusune sahip olan var mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?