• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak İstemiyorum :((

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Selam kızlar. Ben şuan 1,5 senedir nişanlıyım yakında evleneceğim ancak kendimi çıkmazda gibi hissediyorum ne yapacağımıda bilemiyorum. 5-6 senedir çalışıyorum ancak küçüklüğümden beri hep yapı olarak evcimen bi insan oldum hep öyleydim sonrasında hep evleneceğim diyerek iş hayatına atıldım ancak son günlerde bu bana inanılmaz zor gelmeye başladı. Çalışmak kötü bişey değil kendi paranı kazanmak bunlar çok güzel şeyler ancak ben yapı olarak evimde olayım eşim sabah gitsin akşam gelsin ben çocugumla evimle ilgileneyim hep içimden bunu istiyorum. Sabah iş yerine girip saatlerce iş yerinde kalmayı kaldıramıyorum. Bilerek yapmıyorum ama kendimi mutsuz hissediyorum çalışınca hiçbişeye vakit ayıramıyorum akşam eve geliyorum yorgun bi şekilde. 27-28 Yaşındayım şuan farklı şeyler yapmak istiyorum benim gibi düşünenler yada düşünmeyenler elbetteki vardır herkezin kendi görüşü ama ben bi bayanın devamlı olarak çalışmasını doğru bulmuyorum çünkü çalışan bayanla çalışmayan bayan bir olmuyor eğer çok iyi bir meslek varsa elinde o ayrı tabi. Hayat şartlarıda zorluyor tabiki ben ihtiyacım olmasa düşünmezdim çalışmayı ama şuan mecburum tek kişinin kazancıylada ev dönmüyor hele birde ev kiraysa çok zor. Eğer benim gibi düşünenler varsa bu konuyu burda tartışalım..

:2:canım sen ev hanımı olmak istiyorsun anlıyorum seni bende öleyim gerçi ben ev kızıyım hiç çalışmadım hakkımızda hayırlısı olsun cnm

evet canım ben gerçekten gönlümden öyle istiyorum ALLAHım inşallah nasip eder ah bi evim olsa çalışmama gerek kalmıycak :(

evet canım ben gerçekten gönlümden öyle istiyorum ALLAHım inşallah nasip eder ah bi evim olsa çalışmama gerek kalmıycak :(

inşallah nasip eder canım o duyguda bambaşka yaa kimisi diyor ben evde duramam kafayı yerim diyorlar ama benim hergünüm evde çok daii vakit geçiriyorum inşallah evlenincede böle devam eder çünkü yapı meselesi yaa nebilim sen evlimiyidn cnm

tabi bazı insanlarda çalışmadan duramaz yani maddi değil manevi olarak işine bağlı insanlar var

Bu düşünce bendede var.Çalışma hayatım çok kısa sürelerle oldu ve 2 senedirde evdeyim.Ancak benim birde kişisel sorunum var.Sosyal Fobi diyeyim genel olarak adına.Çalışmak istemememin sebebi bundan kaynaklanıyor sanıyorum.Bu sorun düzelince de çalışmak istememe gibi bir durumum olur mu bilemiyorum.Ama bu durum bunalıma sokuyor beni.Hiç bir yere ne gitmek istiyorum,ne de eve uzun zamandır görüşmediğim birilerinin gelmesini istiyorum.İlk soruları çalışmıyor musun oluyor çünkü...

Bu düşünce bendede var.Çalışma hayatım çok kısa sürelerle oldu ve 2 senedirde evdeyim.Ancak benim birde kişisel sorunum var.Sosyal Fobi diyeyim genel olarak adına.Çalışmak istemememin sebebi bundan kaynaklanıyor sanıyorum.Bu sorun düzelince de çalışmak istememe gibi bir durumum olur mu bilemiyorum.Ama bu durum bunalıma sokuyor beni.Hiç bir yere ne gitmek istiyorum,ne de eve uzun zamandır görüşmediğim birilerinin gelmesini istiyorum.İlk soruları çalışmıyor musun oluyor çünkü...

bende de var gibi sosyal fobi ama ben evde oturmaktan olduğunu düşünüodum hatta çalışmayı düşündüm bir ara bundan kurtulmak için..sen tam tersini düşünüon:)

Düşünmekle olsaydı herşey,çoktan inat edip işe girmiştim ama olmuyor.Sosyal fobi hakkında bilgin var mı bilmiyorum ama ben bunun araştırmasını çok yaptım.Bir çok belirtiside bende mevcut,Allah kahretsin :)

Canım doğrudur ama benimki sosyal fobiden değil ben evcimen bi yapıya sahip oldugum için hep gönlümden öyle geçiyor evimde olayım yemek yapayım eşim gelsin çocugum olsun onla ilgileneyim bu gibi şeyler işte :) İnşallah benim gibi isteyen herkeze allah nasip eder bunu

çalışmayı bende sevmiyorum ama devlet memuru olduğum için
işten çıkma gibi bir şansım yok
erkek arkadaşım sen bilirsin demişti ama istifa etmiyeceğimide bilir
aslında çalışmasam erkek arkadaşımın maaşı çok iyi evlenince rahat rahat yeter
ama bizimkiler annem babam ev kızı olmama çok karşı

bende işimden olmayayım diye çocuk doğurmak istemiyorum böyle de bir durum var yani
ama çalışın kızlar ilerde ne olacağımız belli mi...

liseyi bitirdiğimden beri çalışıyorum yaklaşık 6-7 yıldır çalşıyorum. en başından beri çalışmak bana ağır gelmiştir. kendi paranı kazanmak güzel istediğin gibi harcamakda güzel ama yapım sanırım ev kızı olmaya müsait :))( şuanda evliyim ev aldık kredi ödüyoruz yani çalışmama gibi bi durumum sıfırr. çok isterdim eşimi evde beklemeyi çeşit çeşit yemekler yapmayı :)) şimdi 1 çeşit yapmak bile ağır geliyor. durumu iyi olupta evde oturanlar çok şanslııııııı :))))

Bir bayanın kariyer hedefi yoksa ya da günümüz koşullarında geçerli bir mesleği bende çalışmamasından yanayım.. Bunda da bir anormallik görmüyorum..

ayy aynı benim gibisin bende çalışmayı hiç sevmiyorum ALLAH tan calısmıyorum :34:

yeni evliyim ama ilerde ne olur belli olmaz tabi:47:

Son düzenleme:
yanlız olmadığıma sevindim benim gibi düşünenlerde varmış ama hayat zor o yüzden istemedende olsa katlanıyoruz bazı şeylere :( iş verenlerde bayan erkek ayırt etmiyorlarki saat kaçlara kadar çalıştırıyorlar 1 gün değil 2 gün değil insan dayanamıyor akşam eve bi gidiyorum kolumu kaldırcak halim yok mecalim yokk ne olucak halimiz bilmem Allah yardımcımız olsun

bencede çalışmak kendine zaman ayırmamaktır :19:

yorgunluktan başka birşey değil..:19:

kazandığın para ise zaten hemencik bir yerler cıkar ucup gider elektrik,su vs..:19:

zaten çalıssam namazlarımı kılamam

kazaya desen hiç bırakamam :20:

yeni evliyim eşimle zaman geçiremem yorgunluktan vs vs vs :19:

Back
X