çalısmak mı çocuklara bakmak mı

O konuda haklisiniz kendi ihtiyacimi esimden izin isteyerek aliyorum alabilirmiyim diye zaten en cok oyuzden calismak istiyordum ama burda olmadi ozel sektorde benim sartlarima uymadi. Tabiki hayatta hicbirsey basima gelmez demem yarini bilemiyorum calismak en iyisi galiba
Tabi ki en iyisi insanın kendi Parasını eline alması kadar güzel bşy var mı ? Eşin bile olsa başkasından istiyorsun sonuçta

Tesekkur ederim bende ozel okula veririm boyle calisan bayanlarin bunlari duyunca guvenim geliyor insallah bende huzurluyum derim
Siz çalışınca otomatik olarak hepinizin hayat standardı yükseliyor bu da hepinize yansıyor,üretken olmak saygınlığın olması,yeni insanlar hepsi iyi geliyor bence kadına,zaten maksimum iki yıl sonra çocuklarınızın size bu kadar ihtiyacı olmayacak ,siz de iyki diyeceksiniz.

Bence hiç düşünmeyin hem ege de olacaksınız hem maaşınız iyi.
Eşiniz polismiş ilerde tek maaşla 2 çocuğa nasıl yetebilir?
Hayat çok pahalı karşınıza böyle bir fırsat gelmiş değerlendirin.
Ben çocukların okul mevzularına hiç takılmıyorum okuyan çocuk her yerde okur.
Onu bende dusunuyorum okuyan heryerde okur diye ama anne baba olarakta iyi bi yerde okusa diyoruz oyuzden calismak istiyorum esimde cocuklar icin istiyor

2 çocuğu kreşe versen maaşın oraya gider zaten,kreşle bitmiyo çünkü etkinlikler için de ücret veriyoruz ben 850 veriyorum kreşe ama ay içinde 1000i geciyo hele yaz geldi ki hep giderler bi yere, bunu göze alıyosan işe gir yani işe girme amacın maddi ise bi katkın olmayacak ama hem ben sosyalleseyim hem çocuklar diyosan işe gir
Bir tanesini krese verecegim kucuge annem bakacak 4 5 yasina kadar. Tabiki ondan sonrasida ikisinin okulu vs olacak olursada ozel okul olacak sadece cocuklara calismis olacagim.

Valla bu zamanda iş bulmak zor. Maaş ı güzelse eşiniz de tamam derse artık bebişler büyümüş bile sayılır. Onlara da gelecek lazım

Siz çalışınca otomatik olarak hepinizin hayat standardı yükseliyor bu da hepinize yansıyor,üretken olmak saygınlığın olması,yeni insanlar hepsi iyi geliyor bence kadına,zaten maksimum iki yıl sonra çocuklarınızın size bu kadar ihtiyacı olmayacak ,siz de iyki diyeceksiniz.
Elbette ki coxuklarin ihtiyaci benim maasimdan gitse esimin maassinin tamaminin bize kalmasi tabiki cok rahatlatir bizi. Bide kendime guvenimin tekrar gelmesini istiyorum.

Bir tanesini krese verecegim kucuge annem bakacak 4 5 yasina kadar. Tabiki ondan sonrasida ikisinin okulu vs olacak olursada ozel okul olacak sadece cocuklara calismis olacagim.

Özel okullar ankarada 15 20 bin arası yıllık başka geliriniz var sanırım yoksa polis maaşı artı senin 4b li maaşınla 2 cocuk ozelde zor

Ben taa batidan bitlise geldim atamam icin.2 aylik bebegimle goreve basladim.esim yanima 7 ay sonra gecis yapti.ama simdi duzenimizi kurduk vok mutluyuz
Hem maddi hem.manevi vok rahatiz.bebegime bi sure annem gelip bakti simdi ise bir velime emanet ediyorum derstryken.
Senden fazla guvensizdim ve hamileyken atandim.nasil olacak diyordum cok tedirgindim ama allah yardim ediyor

Ya iste benimde sebebim cocuklar oldu. Calisirim diye dusundum ama cocuklar olunca birde arka arkaya kendim bakmak istedim. Sehir sadece gezmeye gitmistim kucuk bir il tatil beldelerine 1 saat uzak. Kiralar 1000 tl felan sanirim. Insanini gezmeye gitmistik cok sevmistim misafirperverlerdi tabi bundan 6 yil once simdi nasil bilemem. Benim yasimda geciyor artik oyuzden karmasigim
Bütün uzmanlar 0-3 yaşın öneminden bahsediyor, ben de inanıyorum erken yaşta çocuğun anne sevgisiyle büyümesi gerektiğine bir zorunluluk yoksa tabiki, artık okul kreş çağına geldikleri için bence çalışmanız daha iyi olur, çünkü okula başladıklarına boşluk içine düşmek de iyi birşey değil galiba. Bebekken tüm gün ilgi bekliyorlar sonuçta ama büyüdükçe öyle olmayacak. Küçük yerleri ben daha çok seviyorum, denize de yakın anladığım kadarıyla, havası suyu temiz oluyor, eşinizle de sorun olmayacaksa neden olmasın diyorum. Çocukları büyütünce inşallah benim de hayalim o çünkü :)

Gideceğiniz yer çok kalabalık nüfuslu değilse devlet okulları da gayet iyi eğitim verebilir, özel okul diye düşünmeyin bence en baştan çünkü ilkokuldan o standarda alışan çocuk için de ilerisi zor olabiliyor. Tabiki gene de siz bilirsiniz ama sınıfların çok kalabalık olmadığı yerlerde gayet de güzel eğitim veren devlet okulları var. Onun yerine çocukları özel ders veya dershane ile desteklemek daha mantıklı geliyor bana çünkü özel okul fiyatları gerçekten yüksek. Zaten lisede anadolu lisesi veya fen lisesi kazandığında özel okuldan daha iyi bir eğitim alabilir.

Iş bulmuşsunuz mesaiside uygun.kaçmaz fırsat.ama nasil mutlu olucaksaniz öyle yapin

Slm bayanlar.
Evlendigimden beri calismiyorum 8 yil oldu is hayatindan cikali. Cocuklarada ozellikle hep kendim bakmak istedim. Benim bazi takintilarim var kimseye guvenmemek gibi. Neyse simdi ankaradayim baska bir ilin belediyesine basvuru yapmistim olumlu sonuc aldim egede bir sehir is 4b li olacak.
Ama benim cok cok dusuncelerim var. Okadar uzun ara sonra cocuklarla baska bir sehir vs. Cocuklara annem bakarim diyor. Esim polis memuru tahmini benden baya sonra gelecek. Sizce gitmeye deger mi yoksa hic duzenimi bozmayayim mi kafam cok karisik.
O şehirde tanıdığınız var mı. Yoksa gitmeyin. 2 çocukla, siz hasta olsanız bakacak kimseniz yok yardım edeniniz yok birde ege sıcak. Ben sırf bu yüzden ailemin şehrine taşıdım evi. Tayin istedik geldik . Kimsen varken kimsesizlik gurbette çok zor.

Birde 4B dediniz. İşin devamlılığını nasıl? Süreli iş mi? Alacağınız para nasıl?sizin ev taşımanızı ve yeni ev bulup masraf edeceğinize değer mi? Nerden baksan 10 bin gözden çıkarmak lazım. Nakliye ev bul boyat emlakçıya ver tamir vs. Hesaplayıp değerlendirin derim. Birde bakıcı masrafı, hadi kreş olsun kreş masrafı. Bunlar önemli.

Ankaradansa sahil sehrinde iyi sartlarda yasamak her turlu cazip bence :KK53:
Hem cocuklar buyumus, hem esiniz yaniniza gelebilecek. Hicbir dezavantaj goremedim, dolayisiyla tamamen karli gorunuyor anlattiginiz kadariyla :KK6:

Oylemi cok rahatlattiniz beni insallah oyle olur. Baska bir sehre gitmek insan tuaf oluyor
Benim.1 bucuk yasinda oglumu birakip haftanin 2 gunu baska sehire calismaya gidip geliyorum...hayat sartlari bazen boyle seylere zorluyor ne yazikki ama geleceği düşünüyorum ve sabrediyorum...keske benimde 3 4 ayda bitse cok rahat dayanirdim...hic düşünmeden gidin inanin boyle firsat herzaman karsiniza ciknaz...

Şartlar iyi görünüyor. Eşiniz de gelecekmiş sonra. Şimdi anneniz de destek. Çocuklar büyümüş zaten.

Back
X