• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

calismak mi ev hanimligi mi?

ben özelde çalışıyorum oğlum 15 aylıkken başladım işe kolay değil zor ama siz devlet memuru olacaksınız o zaman daha da kolay olur sizin için bakanınız da var hiç düşünmeyin çalışın

Kpss ye hazirlanin 2 yasina geldiginde kendini buyuk olcude kurtarmis olacak zaten.
ben de 8 yillik is hayatindan sonra kizim dogunca isten ayrildim. Su an 3 yasinda, yaz sonunda kendime is kurmayi dusunuyorum. Sonsuza kadar evde olmuyor ama bakacak biri de yoksa ve benimki gibi calisma saatleri esnek bir meslek sahibi olunca ozel sektorle anneligi birarada yurutmek cok zor.

iyi de çalışan anneler karakteri düzgün çocuk yetiştiremiyor mu? bu nasıl bir örnek böyle..çalışmak sadece para demek değildir. özgüvendir, iyi bir gelecek sunmaktır.. lüğtfen yorumlarınızda çalışan annelere yönelik daha hassas ifadeler kullanın.

Hanımefendi iyi bir gelecek için para biriktirmeliyim dediği için yazdım. İyi bir gelecek için sadece para gerekmediği, paradan daha önemli şeyler olduğunu yazdım.
Okudunuz mu bilmiyorum??

Para huzuru artirir.. maas alman fena olmaz. Ben cocugum olunca ayliksiz izne ayrildim parasiz kaldik resmen.. ise basladigimda kizim 19 aylik olacak

Böyle konular cok aciliyor ..ama gereksiz bence baskalarina sormak.
Baskalarina bakarak karar vermeyin.
Herkesin durumu farkli ..siz nasil uygun görüyorsaniz öyle yapin bence.

Merhaba
Tam onalti sene calistim. İkinci kizim için calismayi biraktim yedi aydir evdeyim. Kizim iki yasina gelince kesinlikle calismak istiyorum. Ben ki calismamak icin ölüyordum resmen. İş, ev , çocuk zor bir üçlü kabul ama çalişmak beni mutlu ediyormuş , ben mutluysam kizlarimi da mutlu ederim diye duşunuyorum. Bence siz de calisin.

1 ay sonra bebegım gelecek devlet memuruyum ama çalışmak zorundayım bakacak bırılerım olsa hıc düşünmemem ekonomik ozgurlugunu kazanmak gıbısı yok eger senın kv bakacaksa hıc düşünme bır an once atanmaya bak

memur olmak atanmak artık çok zorlaştı şehrine göre de değişiyo çok çalışmanız lazım kazanmak için bilginiz olsun ablacım.

Zaten yeterince büyümüş olacak o atama vs işlemleri de oluncaya kadar 2,5 olur her türlü bakılır

Sen memur ol çocuğuna daha iyi gelecek sunarsın

Ev hanımı olarak çalışmanızı tavsiye ederim KV bebeğinize bakıcam demiş ohhh mis çalış bacım çalış ben çok üzülüyorum şu evdeki halime:KK16:

Ben kendi planimi sana uyarlayim cabim sen.begenirsen uyhularsin suan bebegin 5aylil dyelim aralikta flan dogdu galiba onlisans sinavlari eylulde ouyor sinava grdiginde neredeyse 2 yasinda olur ilk atamalara grmessin hic bebegin 3 yasina flan grnce calsmaya baslarsin bebeginide krese gonderrsin hem arkadas ortami olir hemdaha iyi gelstrr kendisini asaletin onaylannca ucretsiz izin bile alabilirsiniz yani benim planim bu size de uyar mi bilemem :-D

kesinlikle calisin.gelecegin ne getirecegi belli olmaz.

Tabiki ailene ayırdığın zaman vs bunlar önemli ama bir üniversite kazanıp okuyup mezun olmakta bir emek. Kpss puanında gayet umut verici. Bence diplomalı ev hanımı olmaktansa en azından yapabilir miyim diye bir dene.

[QUOTE="__ayse, post: 40554277, member: 396754"ba size danismak calisan veya calismayan hanimlarin fikrini almak istiyorum. Ben 28 yasindayim onlisan mezunuyum. Su an 4.5 aylik bir oglum var. Sormak istedigim ben 2016 kpss hazirlanip memur olmak istiyorum. Gecen yil sinavdan 75 aldim. Onumuzdekixyil kursa vs gidersem atanirim diye tahmin ediuorum. Ama sorum su ki 2016 eylul ayinda sinav. Atama vs derken bebegim o zaman 2 yasinda oluyor tam. Yani 2 yasinda bebekle calismak cok zor olur mu. Kv genc bakarim diyor. Ama hem is hem ev hem bebek cok zorlanirmiyim. Esim sen bilirsin kendini zora sokmana gerek yok diyor. Ama bi yandan da calissam daha iyi olur maddi acidan. Cok borcumuz var.Daha once ozel sektorde calistim 7 yil kadar. O yuzden artik ozel sektor istemiyorum cok zor oluyoe mesaisi vs. Yani calisirsam memuriyet istiyorum. ne dersiniz cocugumu kendim bakip herseyiyle ben ilgileneyim diyorum bi yandan niye okudum o zaman daha yasimda genc diyorum. Sizler ne dersiniz[/QUOTE]
Valla bende çok düşündüm bunu 9yıldır özel anaokulda calıştım çalışkan evlendim borçlar vardı ama tükenmiştim çok yoruldum tamam borçlar rahat ödendi sonra borcum bitmeden hamile kaldım.işden ayrıldım zor geciyor hamilelik birde zaten yeni evlenmişim ev iş hamilelikde geldi gücüm kalmadı.şimdi evdeyim öyle rahatımki çalışmayı çocugum 5yasına gelene kadarda düşünmüyorum ndn çünkü bi çocugu ne bi bir başkası ne bir okul büyütmeli.çocugu annesi büyütecek arkadas işden gelip yorlup ihmal etmeyecek doyuracak onu sevgisiyle evet borc bitmedi tabiki biraz zorlandık ama benden çocugumdan önemli değil para.devletde zor tamam saatleri tatilleri düzenli ama zor benim işimde devlet gibiydi tüm imkanları ama sabah gidip akşam geliyorsun ya evine kadını bitiryor. Yengemde memur çok zor girdi ama şimdi illallah etti ayrılcam diyor. Tabi sen bilirsin parada olmayınca zor.ama benim mantıgım suan bu.tamam çalştgm kadar dolu dolu olmaz.ama az olsun brn evime çocuguma eşimede yetiyim.

Back
X