- Konu Sahibi kaplan2535
Ev hanımlığı, şimdiki aklım olsa işe dönmezdim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle bir seçeneği olan kadınlara bile şaşıyorum ben![]()
9 aylıkken işe döndüm.
maddi imkanlar yerinde ve mesleğiniz ara vermeye müsaitse biraz daha evde durmak daha iyi diye düşünüyorum.
işinizden 6 ay daha izin almanız mümkün mü mesela?
tabikiiValla zihniyet ve beklenti meselesi, bebek sahibi olduktan sonra oncelikler degisiyormus kadinlarda ben henuz yasamadim ama arkadaslarimdan biliyorum ki asil ve en cok bebek sahibi olduktan sonra islerine daha cok sariliyorlar cocuklarinin gelecegi icin. Ben isi birakilmasi taraftari kesinlikle degilim yarinin ne getirecegi hic belli olmaz.
Tabii ki calismak
Ne olursa olsun
Cocugunuzun ileride sizinle gurur duymasi icin, ona saglam bir gelecek,kendine guvenen bir aile katabilmek icin annenin calismasi taraftariyim. Her zaman para icin calisilmaz, kariyer icin sayginlik icin calisin
Oglan az daha buyusun gohacigim, sanirim iki uc ay sonra donerim gibi geliyor, su an 7 aylik, 10 aylik olsun diye dusundum :)
Valla zihniyet ve beklenti meselesi, bebek sahibi olduktan sonra oncelikler degisiyormus kadinlarda ben henuz yasamadim ama arkadaslarimdan biliyorum ki asil ve en cok bebek sahibi olduktan sonra islerine daha cok sariliyorlar cocuklarinin gelecegi icin. Ben isi birakilmasi taraftari kesinlikle degilim yarinin ne getirecegi hic belli olmaz.
Maddi durumunuz yeterli ise 3 yaşa kadar çalışmayın derim 3 yaş kreş için çok uygun birden fazla çocuk düşünüyorsanız ara vermeyin fazla çünkü inanın ikisi bir arada daha kolay ve güzel büyüyor mesela benim ilk iki kızımın arası 2,5 yaş Nasıl büyüdüler inanın anlamadım ama 3. Kızım ortanca 7 yaşındayken oldu ve tek kaldı Nasıl oyalayacağımı bilmiyorum ablalarının da yaşına hitap etmiyor :)
Bakın ya konu nereye geldi :)
Tercih meselesi aslında canım ben çalışan bi anneyim işe geri dönerken vicdanım sızlaya sızlaya döndüm ama şunu düşündüm ama doğru ama yanlış dedimki kendime doktor öğretmen felan olsaydım doktorluğu öğretmenliği bırakacakmıydımMerhaba, kızım 9 aylık olunca işime dönmeyi planlıyorum ama ona okadar alıştım ki nasıl olur bilemedigimden fikrinizi almak istedim aslında çalışmasam da olur eşimin kazancı iyi borç harç yok çok şükür yalnız en güzel yıllarımı da evde geçirmek istemiyorum okadar üni. Okudum işim yorucu olsa da şartları iyi çalışıp kızım için birikim yapmak düşüncesi de beni cezbetmiyor değil. Babaannesi bakacak evlerimiz yakın işe dönünce kızımın ya bana olan düşkünlüğü azalırsa benden uzaklaşırsa diye çok korkuyorum büyürken en güzel anlarina babaanne dede şahit olucak ben calisiyoken parkta oyunlar oynayacaklar içten içe de kıskanıyorum... uzatmayayim calisip calismamak arasinda kaldim değerli yorumlarınız için teşekkürler
Kendi geleceğimiz ve cocuklarımız için çalışmak zorundayız aslında şuan hem çalışıyorum ikizlerime ve büyük kızıma yetişmeye çalışıyorum hem serbest muhasebeci mali müşavirlik belgemi almaya çalışıyorum yarının ne getireceği belli değil çünküHem çocuğum hem kendi geleceğim söz konusu. Hatırlıyorum annem babamdan harçlık alana kadar kırk takla atardı hala daha öyle çok şükür eşim öyle biri değil ama kendi paramı kazanmak Her zaman daha güçlü hissetmemi sağlamıştır Allah korusun ilerde eşimin bir hatası olsa baba evine dönemem (babamla konusmuyoruz )elde avuçta birseyim de olmazsa ne yaparım bilmiyorum bunları da düşünmek durumundayım bir kadın ve anne olarak.