- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 34
- Konu Sahibi kaplan2535
Uzaklaşmaz inanın. Babaanne ve dede bilinçli ise, onlarla vakit geçirmek bebeğiniz için de bir şans olacak.
Ben de çalışan bir annenin çocuğuyum ve büyükanne ve dede ile büyüdüm. Canımdan çok severim onları. Yaşlı insanlar hep zaafımdır onların varlığı sayesinde. Çok şey öğrendim elbette varlıklarından. Ama annem başkadır elbette. Babam da.
Annem de yaşamış bu kaygıları zamanında. Ama asla bir anne baba yerine koymuyor çocuk. İnanın daha çok sevmeyi sevilmeyi öğreniyor çocuk sadece. Anne anne, baba baba oluyor, o roller hiç karışmıyor merak etmeyin. İmkan varsa büyükanne büyükbaba en doğrusu gibi geliyor bana da, tabi bilinçlilerse.
O süreye de siz kendiniz karar vermelisiniz elbette dediğim gibi, çok kişisel bir karar![]()
Henüz tecrübe etmedim ama mantiken dediklerinize sonuna kadar katılıyorum istifa etsem bir yıl evde oturup yeni iş bakmaya değmez diye düşünüyorum sonuçta 5 senelik bir kidemim söz konusu kurumsal bir firmada iyi bir departmandayim. Çocuğum tabiki büyüklerini sevecek sayacak herkes rolünü ve yerini bilsin istiyorum ben çocukta kavram kargaşası olmaması için. Belki beni yanlış anlayabilir bu sebeple eşimle konusucam durumu ailesini bu konudaki hassasiyetimle alakalı uyarması için.
Umarım herşey arzu ettiğim gibi olur. Teşekkürler