Calismak ve bebegim

Duru321

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
188
91
18
35
Arkadaslar merhaba cok uzatmak istemiyorum ama uzun olursa k. Bakmayin bebegim suan 6 aylik 5 6 ay sonra is hayatina donme durumum kizima babannesi bakacak ayni evde yasiyoruz ama bazi konularda tedirgin oluyorum ve simdiden dusunmeye basladim cunku babanne herseye tamam diyen ve kizimin her istedigini alacak hatta istemeden birseyleri dolu dolu alacak biri ama ben bu durumun cocugu simartacagini dusunuyorum ve istemiyorum yani bakis acilarimiz cok baska birde duyuyorum hep kizima babannesi ananesi bakiyo cocugum bana gelince agliyo ona gitmek istiyo diye tabiki sevecek babannesini ama ben isterimki benim yerim bambaska olsun simdi bile bebegim bana ilgi gosterdiginde seslenerek alkis yaparak cocugun dikkatini kendine cekiyo nasil cikarim bu isin icinden bilmiyorum bu arada normalde anlasiriz sorunumuz olmaz ama korlu var icimde

Benim oglum 21 aylık oldu ve yeni döndüm işime. Hala cok tedirginim, bensiz kalıyor diye. Mümkün olabildigince erteleyin işe dönme zamanınızı. Çocugun psikolojisi her zaman paradan önde tutulmalı, sağlıklı nesiller yetistirmek istiyorsak.
Endiseleriniz gercege dönüşebilir diye düşünüyorum ayrica, anlattiklarinizdan yola cikarak.

Haklisiniz cunku bende %90 gercege donecek diye dusunuyorum ve cok tedirginim zaten dort gozle bekliyo ise baslamami

Haklisiniz cunku bende %90 gercege donecek diye dusunuyorum ve cok tedirginim zaten dort gozle bekliyo ise baslamami
Yine de bakicinin bakmasindan kat kat daha iyi olur emin olun. Anlatmaya calisirsiniz istediklerinizi en basindan.
Calisan anne olmak öyle zor ki..
Annenizin bakmasi mümkün değil mi?

Yine de bakicinin bakmasindan kat kat daha iyi olur emin olun. Anlatmaya calisirsiniz istediklerinizi en basindan.
Calisan anne olmak öyle zor ki..
Annenizin bakmasi mümkün değil mi?
Maalesef ailem sivasta ben istanbuldayim burda onlardan baska kimse yok dedigim gibi genel olarak iyiyiz ama bazi tavirlarina kiziyorum ise girmek istemiyorun aslinda ama en fazla bir sene daha uzatabilirim cunku meslek stajini baslatmam gerekiyo

Maalesef ailem sivasta ben istanbuldayim burda onlardan baska kimse yok dedigim gibi genel olarak iyiyiz ama bazi tavirlarina kiziyorum ise girmek istemiyorun aslinda ama en fazla bir sene daha uzatabilirim cunku meslek stajini baslatmam gerekiyo
Uzatabildiginiz kadar uzatin derim. Erken başlayanlar hep pisman.Yavrunuzla ne kadar cok bir arada durabilirseniz o kadar iyidir saglikli bir birey olmasi icin. Bu onun yetiskinlik donemini bile etkileyecektir. Çünkü 1 yaşında guvenli baglanma tamamlanmaz, guvenli ayrilma sürecine bile girmez.
Allah kolaylik versin, hersry gonlunuzce olsun.

bakin zaten cocugun ilk 2 sene ihtiyaclari kisitlama yapilmadan karsilanmalidir..o yastan kucuk cocuk zaten kendisine bakan kisiye muhtac oldugu icin ihtiyaclari zamaninda istedigi gibi karsilandikca guven duygusunu alir..
babaannenin bebeginize bakmasi bi bakicinin bakmasindan kat kat iyidir.
bebeginizle bagininizin kopmasini istemiyorsaniz emzirmeye devam edin..ise basladiginiz zaman bunu birakmayin..2 yasina kadar gonul rahatligiyla emzirin,babaanne sevgi verebilir ama meme veremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…