- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
- 158
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
İngilizce güzel bir branş atamalarda çok. Kpssye ağırlık verin neden bu bölümden mezun olup bin tlye tamah ediyosunuz anlamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok az hemde.. Hala öğrenci gibiyim
Benim branşım sınıf öğretmenliği. Kaç oluyor söylüyorlar Şubat'ta 20bin alım olacak diye. Resmi birşey yok ama sonuçta hiç atama olmadı daha illaki alacaklar.Şubatta alım olsa çok cok iyi olur valla hele şu durumda.. Kolej iyi guzel ama çalışan arkadaşlarım hep çok şikayetçi iste mecburiyet. Sizin brans nedir?
Öyle çok şükür.. Biraz gec geldim bulunduğum şehre part time zor buldum o ara valla..İngilizce güzel bir branş atamalarda çok. Kpssye ağırlık verin neden bu bölümden mezun olup bin tlye tamah ediyosunuz anlamadım.
Kesinlikle öyle.. Asgari ücret olursa o kadar kendimi parcalamama gerek yok yani gerçekten değmez çünkü..Önce şartları öğrenin.
Köle gibi çalıştıracaklarsa bir sene daha tembellik yapın, atanamazsanız(inşallah atanırsınız) seneye düşünün.
Şartları iyiyse kaçırmayın.
Arkadaşı ilk yılında nerdeyse izin yaptırmadan, asgari ücretle çalıştırdılar.
Atanma ihtimaliniz yüksekse böyle bir tecrübeye ihtiyacınız yok.
Para kötü olur muingilizceyse atanırsınız her türlü,
boş vaktinizde ders çalışmıyorsanız kabul edin derim ben de, para güzeldir :)
Ne güzel valla sınıf bence atanır.. gerçi puaniniz ne bilmiyorum ama bence umutlu olun.. ücretli daha da zor..Aldığın paraya degmiyorBenim branşım sınıf öğretmenliği. Kaç oluyor söylüyorlar Şubat'ta 20bin alım olacak diye. Resmi birşey yok ama sonuçta hiç atama olmadı daha illaki alacaklar.
Dediğin gibi kolej sartlari zor. Ben geçen sene atanmakta baya ümidimi kestiğim için başvuru yapmıştım. Ücretli de zor oluyor. En iyisi atanmak tabi.
Işte bu da cok mantıklı geliyor.. Aslında en başından yapmak istediğim buyduKoleje gecmem bu gorev yerimde kalmaya devam ederim.cunku bana kalan bos vakitlerde de kpps ye calisir atanma ihtimalimi yukseltirim.
Dürüst olayım mezun olunca ben is bulma ihtimalime yüzde yüz emin olarak bakıyordum lakin ortalik çok kötü.. Valla insanlar nasil geçiniyor hayret ediyorum ekonomi berbat.. Bakalim yarin görüşeceğim parası olsun herşeyi olsun öğrenirimBu kariyer siteleri falan var cv falan bırakın gerçi işsizlikte aldı başını gitti.
Ya da ilk etapta buraya başlayın sözleşme yapmamanızı tavsiye ediyorum.
Burada piştikten sonra daha güzel yerlere başvurabilirsiniz diye düşünüyorum
Bana yetiyor aslında şikayetim yok..Dediginiz gibi insan kendine vakit ayırıyor iyi oluyor.. Ama benim suan cocuk vs yok yani ise girip çalışmam için en uygun zamanlar belkiSurda 1000 lirayi kucumsemesek iyi olur.bende 1200 gibi aliyorum 200u yol parasi.geri kalan 1000 lirayi ev taksidine veriyorum.cunku kucuk bir evladim var arda kalan zamani ona ayiriyorum.
Kolejle konuşayım bakalim para ne kadar verecek en önemlisi bu aslında..Ondan sonra karar veririmkolej daha iyi veriyorsa oraya gidin ...birde hafta sonu bossunuz arkadaslarim hafta sonu gidiyor dershaneye ...sizde kpss hafta sonu calisabilirsiniz
20 bin alırlarsa olur gibi geliyor. Tabi yine de nasip bilemiyorum.Ne güzel valla sınıf bence atanır.. gerçi puaniniz ne bilmiyorum ama bence umutlu olun.. ücretli daha da zor..Aldığın paraya degmiyor
Dedigim gibi sahsi dusuncem sinava hazirlanmak bu seneyi okulunda tamamlamak..bir yil adam gibi oturup calissan belki bir omur rahat edeceksin.Kolejle konuşayım bakalim para ne kadar verecek en önemlisi bu aslında..Ondan sonra karar veririm