Çalışmak.

İngilizce güzel bir branş atamalarda çok. Kpssye ağırlık verin neden bu bölümden mezun olup bin tlye tamah ediyosunuz anlamadım.

Cok az hemde.. Hala öğrenci gibiyim

Bu kariyer siteleri falan var cv falan bırakın gerçi işsizlikte aldı başını gitti.
Ya da ilk etapta buraya başlayın sözleşme yapmamanızı tavsiye ediyorum.
Burada piştikten sonra daha güzel yerlere başvurabilirsiniz diye düşünüyorum

Şubatta alım olsa çok cok iyi olur valla hele şu durumda.. Kolej iyi guzel ama çalışan arkadaşlarım hep çok şikayetçi iste mecburiyet. Sizin brans nedir?
Benim branşım sınıf öğretmenliği. Kaç oluyor söylüyorlar Şubat'ta 20bin alım olacak diye. Resmi birşey yok ama sonuçta hiç atama olmadı daha illaki alacaklar.
Dediğin gibi kolej sartlari zor. Ben geçen sene atanmakta baya ümidimi kestiğim için başvuru yapmıştım. Ücretli de zor oluyor. En iyisi atanmak tabi.

Önce şartları öğrenin.
Köle gibi çalıştıracaklarsa bir sene daha tembellik yapın, atanamazsanız(inşallah atanırsınız) seneye düşünün.
Şartları iyiyse kaçırmayın.

Arkadaşı ilk yılında nerdeyse izin yaptırmadan, asgari ücretle çalıştırdılar.
Atanma ihtimaliniz yüksekse böyle bir tecrübeye ihtiyacınız yok.

Önce şartları öğrenin.
Köle gibi çalıştıracaklarsa bir sene daha tembellik yapın, atanamazsanız(inşallah atanırsınız) seneye düşünün.
Şartları iyiyse kaçırmayın.

Arkadaşı ilk yılında nerdeyse izin yaptırmadan, asgari ücretle çalıştırdılar.
Atanma ihtimaliniz yüksekse böyle bir tecrübeye ihtiyacınız yok.
Kesinlikle öyle.. Asgari ücret olursa o kadar kendimi parcalamama gerek yok yani gerçekten değmez çünkü..

Benim branşım sınıf öğretmenliği. Kaç oluyor söylüyorlar Şubat'ta 20bin alım olacak diye. Resmi birşey yok ama sonuçta hiç atama olmadı daha illaki alacaklar.
Dediğin gibi kolej sartlari zor. Ben geçen sene atanmakta baya ümidimi kestiğim için başvuru yapmıştım. Ücretli de zor oluyor. En iyisi atanmak tabi.
Ne güzel valla sınıf bence atanır.. gerçi puaniniz ne bilmiyorum ama bence umutlu olun.. ücretli daha da zor..Aldığın paraya degmiyor

Bu kariyer siteleri falan var cv falan bırakın gerçi işsizlikte aldı başını gitti.
Ya da ilk etapta buraya başlayın sözleşme yapmamanızı tavsiye ediyorum.
Burada piştikten sonra daha güzel yerlere başvurabilirsiniz diye düşünüyorum
Dürüst olayım mezun olunca ben is bulma ihtimalime yüzde yüz emin olarak bakıyordum lakin ortalik çok kötü.. Valla insanlar nasil geçiniyor hayret ediyorum ekonomi berbat.. Bakalim yarin görüşeceğim parası olsun herşeyi olsun öğrenirim

Surda 1000 lirayi kucumsemesek iyi olur.bende 1200 gibi aliyorum 200u yol parasi.geri kalan 1000 lirayi ev taksidine veriyorum.cunku kucuk bir evladim var arda kalan zamani ona ayiriyorum.
Bana yetiyor aslında şikayetim yok..Dediginiz gibi insan kendine vakit ayırıyor iyi oluyor.. Ama benim suan cocuk vs yok yani ise girip çalışmam için en uygun zamanlar belki

Ne güzel valla sınıf bence atanır.. gerçi puaniniz ne bilmiyorum ama bence umutlu olun.. ücretli daha da zor..Aldığın paraya degmiyor
20 bin alırlarsa olur gibi geliyor. Tabi yine de nasip bilemiyorum.
Ücretli de yaptım önceki senelerde. Çok yıprandım. Hiçbir söz hakkın yok. Aldığın üç kuruş maaş o da tatil falan olursa arada daha da düşüyor.
Sen bilirsin yani kolej işini. Artıları eksileri var. Düşünmen lazım

Kolejlerin çalışma şartları biraz ağır bence. Arkadaşım kolejde öğretmenlik yapıyor devlette çalışanlara göre daha yoğun çalışıp daha az para alıyorlar. Kpss’ye ağırlık vermek daha iyi olabilir.

18 saat dersin de az degil. Kolej çalışma şartları maaş durumu iyiyse düşünebilirsin yok tüm haftanı saatini alıp sömürüyorsa kpss ye ağırlık vermek daha iyi gibi sanki. Kolej çalıştığın sonra kadroya geçtiğinde işletebiliyorsun boşa gitmemiş oluyor. Çalışma düzenleri kölelik şeklinde olan yerler hem seni bitirir hem moralin dibe vurur. Ben koşulları iyiyse kolej değilse şu anki durumuna devam et derim.

Back
X