Çalışmak.

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Selam arkadaşlar. Konuya geçeyim. Part time olarak bir yerde öğretmen olarak çalışıyorum. 1000 lira geliri var cok yetmese de idare ediyorum. Normalde kolejle falan anlasmayi düşünüyordum ama kpss ales vs bakarım diye düşünmedim ama hiçte bakamıyorum boş vaktimi bir şekilde tembellikle geçiriyorum. Bugun bir kolej aradi tam zamanlı icin.. Sizce diğer isi bırakıp bu ise başlamalı mıyım? Cok mu yorucu olur acaba ? Yani belki bu sene atanirim atanmadan önce kendimi böyle yormasam mi ? Bir yandan da tecrübe kazanmak önemli.. ne yapayım sizce? Fikirleriniz benim icin kıymetli...

Zaten boş vaktinde kpss çalışmıyor tembellik ediyormuşsun bu durumla kpssde kazanıp atanman düşük bir ihtimal.
Fırsatın varken kolejde işe başla seneye pişman olma ne kadar tecrübe o kadar iyi seneye daha iyi bir maaş istersin kolejden tecrübeye göre maaş alınıyor özel kurumlarda.

Zaten boş vaktinde kpss çalışmıyor tembellik ediyormuşsun bu durumla kpssde kazanıp atanman düşük bir ihtimal.
Fırsatın varken kolejde işe başla seneye pişman olma ne kadar tecrübe o kadar iyi seneye daha iyi bir maaş istersin kolejden tecrübeye göre maaş alınıyor özel kurumlarda.
Öyle boş vaktim o kadar cok ama bugün on birde uyandim mesela.. bu boş vaktin bana hiçbir faydası yok

Kolej henüz söylemedi ama açıkçası ne kadar verir kestiremiyorum da. Kpss puanım 77 geçen senenin atanirsam bunla atancam bransim ingilizce. Kpss çalışamıyorum maalsef
Şubata alım olacakmış ben de onu bekliyorum açıkçası ümitliyim biraz.
İngilizcea alım nasıl oluyor pek bilmiyorum açıkçası. Atanma ümidiniz yoksa ve tekrar kpss ye hazırlanamıyorsanız kolej iyi bir seçenek olabilir. Ben geçen sene başvurayim dedim. Tecrübe falan istiyorlar hep. Ben kendimce kolejde çalışırım doğuya falan da gitmemiş olurum. Maaşım daha az olur ama düzenim bozulmaz en azından demiştim. Ama olmamıştı.
Verecekleri maaş da önemli tabi

Şubata alım olacakmış ben de onu bekliyorum açıkçası ümitliyim biraz.
İngilizcea alım nasıl oluyor pek bilmiyorum açıkçası. Atanma ümidiniz yoksa ve tekrar kpss ye hazırlanamıyorsanız kolej iyi bir seçenek olabilir. Ben geçen sene başvurayim dedim. Tecrübe falan istiyorlar hep. Ben kendimce kolejde çalışırım doğuya falan da gitmemiş olurum. Maaşım daha az olur ama düzenim bozulmaz en azından demiştim. Ama olmamıştı.
Verecekleri maaş da önemli tabi
Şubatta alım olsa çok cok iyi olur valla hele şu durumda.. Kolej iyi guzel ama çalışan arkadaşlarım hep çok şikayetçi iste mecburiyet. Sizin brans nedir?

Back
X